Superpesis: Hyvinkää - Kitee 14.07.2020 Klo 18:00 - Vihje & Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tiistaina pelataan kova ottelu Hyvinkään Tahkon ja Kiteen Pallon välillä. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 14,2020
18:00

Kotimaisessa Superpesiksessä pelataan tiistaina 14. heinäkuuta kuuden ottelun kierros. Yksi päivän mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan Hyvinkäällä jossa Tahko isännöi Kiteen Palloa. Tässä otteluparissa kotijoukkueena pelannut on voittanut kolme edellistä keskinäistä, jatkuuko trendi?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Hyvinkää aloittanut kauden vaisusti

Hyvinkään Tahko nostettiin kauden alla muutamissa arvioissa tämän kauden potentiaaliseksi mustaksi hevoseksi. Tahkolta löytyy lyöntiosaamista muun muassa Juha Korhosen ja Teemu Nikkasen toimesta. Edellä mainitut herrat eivät ole kuitenkaan vielä varsinaisesti loistaneet, kun miehistä paremmalla Korhosella on vasta neljä kotiutusta ja tämä vaatimaton saldo on koko joukkueen paras. Hyvinkää on kokonaisuudessaan tehnyt kauden alussa vain 20 juoksua, joka on sarjan toiseksi heikoin tulos. Pelinjohtaja Miika Rantatorikalla alkaa olla pian hyvät neuvot kalliit. Edellisessä voitokkaassa Manse PP ottelussa Hyvinkää varmisti voiton toisella jaksolla tamperelaisten varsin suosiolla avustuksella ja epäonnella. Ilman tätä voittoa joukkue olisi sarjataulukossa lähellä jumbosijoja.

Kitee alkukauden yllättäjä

Kiteen Pallo -90 eli KiPa on ollut yksi alkukauden yllättäjistä. Joukkue on pelannut paremmin kuin odotettiin ja jopa seuran fanit ovat olleet positiivisesti yllättyneitä joukkueen otteista.  Kiteellä on tällä kaudella nuori joukkue ja osa pelaajista (kuten Kasperi Kaksonen) pelaa Superpesiksen kanssa päällekkäin B-poikien pelejä.

Juuri joukkueen nuoruus on ollut Kiteellä alkukauden vahvuus. Pelaajat jaksavat painaa illasta toiseen tiivistahtisessa sarjassa ja ennakkoluulottomuus näkyy pelirohkeutena. Se miten pitkälle Kitee jaksaa painaa syksyn pimentyessä on vielä arvoitus mutta tällä hetkellä peli näyttää hyvältä. Kitee on saalistanut kauden neljässä ensimmäisessä pelissä kaksi 1-0 voittoa Imatrasta sekä supervuoropari voiton ja tappion viime kauden mestarijoukkue JoMa:sta. Emme näe yhtään syytä, miksei joukkue laittaisi tänään Tahkoa ahtaalle Pihkalan pesäpallostadionilla.

Yhteenveto Hyvinkää – Kitee

Pelinjohtajien ennakkoranking nosti Hyvinkään Tahkon sarjan kuudenneksi, kun Kiteen Pallo sijoitettiin sijalla 11. Tämän hetken sarjataulukko nostaa KiPa:n viidenneksi, kun Hyvinkää löytyy pudotuspeliviivan alapuolelta. Pitkä kausi tasoittaneen voimasuhteita mutta juuri nyt Kitee näyttää valmiilta haastamaan vaisusti kauden aloittaneen Tahkon. Vuoroparin voitto vierailta ei olisi tähän peliin superyllätys. Unibet tarjoaa varsin hyvän kertoimen 1.86 tuplamahdollisuudelle tähän otteluun ja se on pelivalintamme.

Kiteen Pallo -90 X2 @1.86

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään iso kierros ja paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatko järjestelmän?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä