Superpesis: Joensuu - Kouvola 21.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan iso kierros. Miten käy kun Joensuu ja Kouvola kohtaavat? Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 21,2020
18:00

Superpesiskierroksen ehkä mielenkiintoisin ottelu pelataan tänään Joensuussa. Joensuun Maila isännöi kello 18:00 alkavassa ottelussa Kerubi Stadionilla sarjakärki Kouvolan Pallonlyöjiä. Aiheuttaako tuplamestari vieraille tämän kauden ensimmäisen tappion vain jatkuuko Koplan lentokeli? Alla kertoimet illan otteluun:

Joensuu 2.80 – X 2.55 – Kouvola 2.95

Joensuu (Lopullinen voittaja) 1.80Kouvola (Lopullinen voittaja) 1.90 

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Kouvola kovassa vireessä

Kouvolan alkukausi on todella vahva. Joukkue on voittanut kaikki kahdeksan pelaamaansa ottelua, voitoista kuusi on ollut täysiä kolmen pisteen voittoja. Kouvolalla on todella nimivahvajoukkue, joka puhaltaa loistavasti yhteen hiileen. Joukkueen yksi ehdottomista ykköstykeistä on ollut alkukauden peleissä jokeri Jere Dalhström joka johtaa tällä hetkellä lyöjätilastoa 27 kotiutuslyönnillä. Kahdessa edellisessä ottelussa Dahlström on päässyt kotiutumaan kahdeksan kertaa, mikä kertoo KPL:n sisäpelin toimivuudesta. Jokerille pystytään rakentamaan joka vuorossa kotiutuspaikkoja, joista Dahlström kiittää ja kuittaa.

Joensuun diesel käynnistymässä

Joensuu on kahden viime kauden mestarijoukkue mutta tämän kauden alku on ollut itäsuomalaisille vaikea. JoMa on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua, joista on jäänyt käteen vain yksi kolmen pisteen voitto. Lopuista viidestä joukkue on napannut kolme kahden pisteen voittoa ja kaksi kertaa on ollut tyytyminen yhteen pisteeseen. JoMa vieraili lauantaina Pattijoella ja tuossa ottelussa joukkue oli jo melkoisessa sillassa. Joensuulaiset olibvat toisella jaksolla jo seitsemän juoksua tappiolla mutta vieraat punnersivat lopulta 0-1 voittoon (5-5, 8-10). JoMa:n tähdeksi nousi Aleksi Rautiainen, joka löi ottelussa tehot 1+7, miehen koko kauden saldo on niin ikään hyvä 1 + 22.

Pelivalinta Joensuu – Kouvola

Tämä ottelu on ehkä alkukauden herkullisen kohtaaminen. Tuplamestari isännöi vahvassa mestaruusvireessä olevaa Koplaa, joka hakee kiimaisesti ensimmäistä mestaruutta 44 vuoteen. Kahdella edellisellä kaudella kolme edellistä kohtaamista on päättynyt aina vierasvoittoon ja peräti viidesti toinen joukkueista on jäänyt kokonaan ilman jaksovoittoa. Joensuu on heräilemään päin ja JoMa kiipeää varmasti lähiviikkoina TOP 3 paikoille mutta vielä tässä ottelussa me uskomme KPL:n olevan vahvempi.

Vetokupongille:

Ottelun lopullinen voittaja KPL @1.90

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään kuuden ottelun kierros ja paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatko yhdistelmän?

Aseta vetosi