Superpesis: Kankaanpää - Kouvola 12.07.2020 Kello 17.00 - Vihje & Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Sunnuntaina pelataan kova ottelu KaMa:n ja KPL:n välillä. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 12,2020
18:00

Kotimaisessa Superpesiksessä pelataan sunnuntaina 12. heinäkuuta viiden ottelun kierros. Yksi päivän mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan Kankaanpäässä jossa Kankaanpään Maila isännöi Kouvolan Pallonlyöjiä kello 17.00 alkaen. Ilmassa on revanssihenkeä kotijoukkueen osalta, sillä nämä joukkuuet ottivat yhteen vain kaksi päivää sitten perjantaina. Tuo Kouvolassa pelattu pelattu ottelu meni Koplan nimiin 2-0 (9-2, 5-4). Mikä on satakuntalaisten vastaus sunnuntaina?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

KPL aloittanut kauden vahvasti

KPL lukeutuu tällä kaudella yhdeksi sarjan suurimmaksi mestarisuosikiksi. Kymenlaaksolaiset ovat aloittaneet kauden vahvasti kun joukkue on kerännyt neljässä ottelussa jo 11 pistettä vallaten sarjataulukon kärkipaikan. Ainoan pistemenestyksen joukkue on kokenut avauskierroksella Manse PP:lle.

Kouvolalaisten parasta osaamista tällä kaudella on edustanut jokeri Jere Dahlström joka lyönyt jo 12 kotiutuslyöntiä. Edellisen kohtaamisen avausjaksolla mies kotiuttu peräti neljä pelaajaa ja KaMa:n pelinjohtaja Jukka Karttunen antoikin pelin jälkeen tunnustusta KPL:n erittäin hyvistä lyönneistä.

Kankaanpää vahva kotona

Kankaanpään kausi ei ole alkanut yhtän voitokkaasti kuin kouvolalaisilla. Joukkue on saalistanut neljästä ottelusta yhden voiton Hyvinkään Tahkon kustannuksella sekä napannut tasapelipisteen Manse PP:ltä. KaMa on saalistanut kauden kaikki pisteensä nimenomaan kotikentällään. Kankaanpäässä on hidas alusta eikä kentällä tykitellä valtavaa määrää juoksuja. Kankaanpää oli lähellä jaksovoittoa Kouvolassa kun joukkueen jokerikaksikko Miikka Riikonen ja Petteri Kortelainen veivät joukkueen toisella jaksolla 3-4 johtoon mutta tämä ei riittänyt loppuun asti. Miten käy tänään?

KaMa:lla mielessä vastaavan lainen kotirevanssi tänään?

Yhteenveto KaMa – KPL

Povaamme tästä ottelusta tasaista kamppailua ja uskomme että KaMa nappaa kotonaan revanssihengellä vähintään yhden jaksovoiton. Satapäinen satakuntalaisyleisö huutaa kotijoukkueen taistelemaan. Unibet tarjoaa tasapelille kertoimen 3.10 ja tuplauksella 1X kertoimen 2.00. Kumman sinä poimit lapulle?

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään iso kierros ja paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatko järjestelmän?

Aseta vetosi