Superpesis: Kempele - Kitee 22.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan vain yksi ottelu. Miten käy kun Kempele ja Kitee kohtaavat? Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 22,2020
18:00

Keskiviikkona 22. päivä heinäkuuta pelataan vain yhden ottelun Superpesiskierros. Päivän ottelussa Kempeleen Kiri isännöi Kiteen Palloa. Kempeleläiset starttaavat otteluun pelattuuan viimeksi sunnuntaina kun taas KiPa oli pelasi edellisen ottelunsa eilen Pattijoella. Kiri on asetettu ottelussa kotiedun ja pidemmän levon turvin ennakkosuosikiksi.

Kempele 2.55 – X 2.65 – Kitee 3.10

Pattijoki (Lopullinen voittaja) 1.73 – Kitee (Lopullinen voittaja) 1.99 

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Kempele haastanut isompia mutta…

Kempeleen Kiri asetettiin pelinjohtajien ennakkorankingissa kaudelle 2020 sijalle 13. Sijoitus on nyt ennakoitua piirun parempi, kun kempeleläiset löytyvät sijalta 11. Joukkueella on tältä kaudelta plakkarissa kaksi voittoa, viisi tappiota ja seitsemän sarjapistettä. Joukkue aloitti kauden yllätysvoitolla vieraissa, kun se kaatoi Sotkamon Jymyn lukemin 1-2. Tuo ottelu on sotkamolaisten kauden ainoa tappio… Tämän jälkeen Kiri on voittanut vain Koskenkorvan, jonka kanssa joukkue käy taistelua samoista sijoituksista varmasti läpi koko kauden.

Kempeleen kaksi tärkeintä pelaaja ovat olleet alkukauden otteluissa Matti Korhonen joka löytyy lyöjätilastosta sijalta 6. (1+22) sekä etenijätilaston kymppi, Onni Määttä, 14 tuodulla juoksulla. Tämän kaksikon johdolla Kiri on saanut kiusattua edellisillä kierroksilla sekä Jymyä että Joensuun Mailaa mutta pelin sisällä ailahtelevat otteet ovat tuottaneet lopulta tappion. Pystyykö kotijoukkue pelaamaan tänään läpi ottelun voittavalla tasolla sekä sisä- että ulkopelissä?

Kiteen nuorisojengi jaksaa painaa

Olemme käyttäneet jo lähes kaikki ylistyssanat Kiteen loistavasta alkukaudesta aiemmissa vihjeissämme. Nuori joukkue painaa kenttään illasta toiseen hyviä tuloksia ja eilinen 0-2 (4-5, 0-1) ennakkosuosikki Pattijoesta oli loistava osoitus nuoren ryhmän kylmähermoisuudesta ulkopelin toimivuudesta. Isännät veivät eilen kolmostilanteen 21 – 14 mutta niin vieraat nollasivat PattU:n toisella jaksolla kokonaan.

Superpesiksen otteluohjelma on tällä kaudella todella tiivistahtinen ja tämä sataa tällä hetkellä Kiteen laariin. Joukkueessa on peräti kahdeksan pelaaja, jotka ovat syntyneet vuonna 1999 tai myöhemmin ja nämä nuoret jaksavat sekä palautuvat fyysisestä rasituksesta heittämällä. Emme usko että joukkueen esityksessä tänään näkyy juurikaan eilinen pelipäivä.

Pelivalinta Kempele – Kitee

Toimitus on tällä hetkellä Kiteen Pallon lumoissa. KiPa on tuonut altavastaajan asemasta kivasti vetovihjeitä kotio. KiPa on juuri nyt sarjakolmonen ja voitolla tästä joukkue vahvistaisi asemiaan TOP 4:ssa. Kitee on paukuttanut tällä kaudella 71 juoksua kun taas Kempelettä vastaan on isketty 68 juoksua joka on sarjan heikoimpia tuloksia. Me uskomme tässä hyvä vireisen Kiteen vierasvoittoon mutta suoran voiton sijaan otamme kupongille jälleen ottelun lopullisen voittajan.

Vetokupongille:

Ottelun lopullinen voittaja Kitee @1.99

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään vain yksi ottelu. Uskotko sinä vieraiden voittoon?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä