Superpesis: Pattijoki - Kitee 21.07.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan iso kierros. Miten käy kun Pattijoki ja Kitee kohtaavat? Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 21,2020
18:00

Tiistaina 21. päivä heinäkuuta pelataan kuuden ottelun Superpesiskierros. Ennakkoon kierroksen mielenkiintoisin ottelu on todennäköisesti Joensuun ja Kouvolan välinen kohtaaminen mutta myös Pattijoen Rännärillä on luvassa kova koitos PattU:n ja Kiteen Pallon välillä.

Ottelu on sarjan kärkikamppailu, sillä Pattijoki on juuri nyt sarja kolmonen ja yhden pisteen enemmän kerännyt kuin Kitee. Vierasjoukkue on kuitenkin pelannut pelin vähemmän, joten tämän ottelun lopputulos voi muuttaa merkittävästi voimasuhteita.

Pattijoki 2.01 – X 2.80 – Kitee 4.30

Pattijoki (Lopullinen voittaja) 1.48Kitee (Lopullinen voittaja) 2.45 

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Pattijoki hyvässä pistetahdissa

Pattijoki nostettiin kauden alla ennakkoarvioissa sarjan TOP 4 joukkueeksi ja alkukauden otteiden perusteella arviot pitävät paikkaansa. Joukkue on pelannut nyt kahdeksan ottelua ja napsinut näissä mukavat 13 pistettä. Voittoja joukkueella on kuusi mutta kaikki näistä ovat kahden pinnan päänahkoja, joten kauden ensimmäinen kolmeen pisteen voitto on vielä kotijoukkueella hakusessa. Pattijoen parhaimmistoa on kauden alussa olleet Juuso Keski-Koukkari jonka tehopistetilasto näyttää lukemaa 22 sekä lukkari Topi Kosonen joka henkilökohtaisella nerokkuudellaan hommasi kolme paloa yhteen vuoropariin edellisessä ottelussa Siilinjärveä vastaan.

Nuori Kitee pelannut hyvin

Kiteen Pallo eli KiPa on ollut yksi tämän Superpesiskauden alun valopilkkuja. Nuori joukkue on pelannut ennakkoluulottomasti ja todella rohkeasti.  Seurajohdon päätös antaa B-juniorille vastuuta miesten peleissä on kantanut hedelmää ja Kiteellä onkin räpylässä jo viisi voittoa eikä vielä yhtään pisteetöntä ottelua. Kitee on tällä kaudella voitanut jo Joensuun sekä Hyvinkään ja viime kierroksella se painosti Kouvolan aina supervuoropariin asti. Mikäli joukkue saa pidettyä saman suoritustason yllä läpi koko tiivistahtisen kauden niin tässä rakennellaan pelinjohtaja Petri Tuuvan johdolla yllätyskautta.

Pelivalinta Pattijoki – Kitee

Pattijoki oli viikonloppuna vaisu Siilinjärven vierailulla. Joukkue teki koko ottelussa vain neljä juoksua ja kahdesta näistä on kiittäminen harhaheittoja, joiden turvin Severi Piispanen ja Timo Kallio toivat juoksut PattU:lle. Edellinen ottelu ennen Siilijärven vierailua oli ottelu JoMa:a vastaan, jossa PattU menetti toisella jaksolla 7-0 johtoaseman häviten koko ottelun 0-1 (5-5, 8-10). Meidän näkemyksemme mukana Kitee on nyt paremmassa lennossa ja nuorelle joukkueelle jäi varmasti Kouvola tappiosta hyvä maku suuhun. Me lähdemme hakemaan tähän otteluun reippaalla yli 2.00 kertoimella Kiteen lopullista voittoa.

Vetokupongille:

Ottelun lopullinen voittaja Kitee @2.45

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään kuuden ottelun kierros ja paljon pelattavaa. Pelaatko yhtä ottelua vai rakennatko yhdistelmän?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä