Superpesis -tupla: Tampere - Kankaanpää & Koskenkorva - Vimpeli 01.08.2020 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan kolme ottelua. Haemme tänään samalle vetokupongille kaksi kamppailua. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Elokuu 01,2020
15:00

Lauantaina 1. päivä elokuuta pelataan kolmen ottelun Superpesiskierros. Tampereella Kaupissa Manse PP isännöi lähes paikallisvastus Kankaanpään Mailaa sarjan häntäpään kamppailussa. Ilmajoen Sähkökoje Arenalla hyvin pelannut kotijoukkue Koskenkorva saa vastavaasti vieraakseen Vimpelin Vedon. Alla pitkävetokertoimet illan kierroksen kaikkiin otteluihin:

Tampere 2.35 – X 2.60 – Kankaanpää 3.60

Kempele 1.80 – X 2.90 – Imatra 5.35

Koskenkorva 3.95 – X 2.50 – Vimpeli 2.35

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Tampere – Kankaanpää 02.08.2020 Klo 15:00

Tampereella pelataan tänään varsin mielenkiintoinen kamppailu kun Manse PP isännöi Kankaanpään Mailaa. Ottelu on seurojen ensimmäinen kohtaaminen Superpesiksessä sitten vuoden 2015. Kankaanpää on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 12. yhden pykälän iltapäivän isäntien yläpuolella. Piste-eroa joukkueilla on kaksi pistettä mikä tarkoittaa sitä että puhtaalla kotivoitolla sijoitukset sarjassa vaihtuisivat päittäin.

Mansessa mailakarnevaalit!

Manse huono kotona, KaMa vieraissa

Manse PP:n neljä ensimmäistä kotiottelua olivat lohduttomia. Tamperelaiset eivät saavuttaneet näissä otteluissa ainuttakaan jaksovoittoa vaikka enemmän kuin lähellä oltiin monta kertaa. Kahdessa viimeisessä kotiottelussa ”keisarit” ovat kuitenkin tarjonneet hieman ilonaiheita kun Koskenkorvaa vastaan tuli piste ja Imatra kaatui 1-0.

Jos Manse PP ei ole juuri napsinut kotonaan pisteitä niin KaMa vastaavasti ei ole loistanut vieraissa. Satakuntalaisten viisi vierasottelua ovat tuottaneet vain kaksi jaksovoittoa. Kankaanpää on ollut tähän mennessä yksi sarjan vähäjuoksuisimmista joukkueista mutta KaMa:n ulkopeli on varsin vahvaa minkä turvin joukkue saalistanut satunnaisia pisteitä.

Pelivalinta Manse PP – Kankaanpää

Lähtökohdat otteluun ovat hyvin tasaiset. Molemmat joukkueet ovat pelanneet pisteiden valossa samankaltaiset alkukaudet. Molemmat joukkueet ovat tehneet tällä kaudella 72 juoksua ja molemmat joukkueet luottavat omiin kokeneisiin jokereihin Juha Niemi (Manse PP) sekä Miikka Riikonen (KaMa). Emme usko että tämä ottelu päättyy 2-0 kummallekaan vaan lopputulos on joko 2-1 tai 1-0 ja lopullinen voitto menee tänään kotijoukkueelle.

Vetokupongille:

Tampere voittaa @1.60

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

<h2>Superpesis: Koskenkorva – Vimpeli 02.08.2020 klo 17.00</h2>

Koskenkorvan alkukausi oli todella surkea. Kossu avasi kauden viidellä peräkkäisellä tappiolla. Ensimmäiset neljä tappiota tulivat suoraan tuloksin 2-0, tämän jälkeen joukkue taisteli Pattijokea vastaan 0-1 mistä starttasi tähän asti kantanut vahva lento! Koskenkorva on kuudesta edellisestä ottelusta napannut neljä voittoa sekä tasapelipisteet kärkiseuroilta Kouvolalta ja Joensuulta. Edellisessä ottelussa Koskenkorva teki 12 juoksua vieraissa Kankaanpäässä. Suoritus oli vahva kun KaMa vastaan on onnistuttu tällä kaudella keskimäärin 8.36 juoksua per peli.

Vimpeli on niin ikään vahvassa iskussa. Veto on voittanut viisi ottelua putkeen. Tässä otteluparissa Vimpeli on isosti niskan päällä kun se on voittanut seitsemän edellistä kohtaamista. Me uskomme että tässä pelissä haetaan voittaja pitkän kaavan kautta Supervuoroparissa!

Pelivalinta: Tasapeli 2.50

 

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä pelataan tänään kolme ottelua. Pelaatko singlenä vai otatko kiinni Superpesis -tuplan kertoimella 4.00 ?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä