Superpesis -tupla: Joensuu - Sotkamo & Kouvola - Hyvinkää 30.07.2020 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan kolme ottelua. Haemme tänään samalle vetokupongille kaksi kärkikamppailua. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 30,2020
18:00

Torstaina 30. päivä heinäkuuta pelataan kolmen ottelun Superpesiskierros. Joensuussa Kerubi Areenalla Joensuun Maila isännöi back-to-back peleissä Sotkamon Jymyä. Kouvolassa sen sijaan nähdään KPL:n ja Hyvinkään Tahkon mielenkiintoinen kaksinkamppailu. Haemme torstaina pelivalinnat edellä mainittuihin otteluihin. Illan kolmantena kamppailuna nähdään Seinäjoen JymyJussien sekä Vimpelin Vedon välinen kahakka. Alla pitkävetokertoimet illan kierroksen kaikkiin otteluihin:

Joensuu 2.10 – X 2.70 – Sotkammo 4.15

Kouvola 1.23 – X 2.60 – Hyvinkää 16.00

Seinäjoki 3.60 – X 2.60 – Vimpeli 2.35

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Joensuun Maila – Sotkamon Jymy 29.07.2020 Klo 18:00

Torstain superpesiskierroksen merkittävin ottelu pelataan ehdottomasti Joensuussa, jossa Joensuun Maila isännöi Sotkamon Jymyä. Viime kauden finalistit ottivat yhteen edellisen kerran vain kaksi päivää sitten Sotkamossa, jossa ottelun vierasjoukkue JoMa oli tuossa odotetussa kaksinkamppailussa vahvempi lukemin 0-2 (2-8, 5-6). Ottelussa katkesi vierasvoiton myötä Jymyn peräti jo kymmenen ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki. Sotkamon pelin kannalta huolestuttavin fakta kamppailussa oli se, miten kotijoukkue suli toisella jaksolla johtoasemassa. Jymy johti kamppailua toisella jaksolla ensin 3-0 ja sitten 5-2 mutta se ei riittänyt.

JoMa oli ikävä vieras edellisessä ottelussa

Joensuun kone on käynnistynyt kauden mittaan pikkuhiljaa mutta nyt alkaa näyttää siltä, että tuplamestarin kaasupoljin on lähellä lattiaa. Joukkue painelee jo seitsemän ottelun voittoputkessa ja JoMa on noussut sarjataulukon kärkikolmikkoon. Edellisessä ottelussa JoMan parhaimmistoa olivat kahden ottelun levolla ollut lukkari Juha Puhtimäki sekä jokeri Aleksi Rautiainen. Rautiainen takoi Sotkamoa vastaan seitsemän juoksua joukkueen neljästoista ja yhteensä tällä kaudella miehen lyöntitilastot ovat vakuuttavat 1 + 35.

Pelivalinta JoMa – Jymy

Joensuu on nyt lennossa ja me uskomme, että JoMa ottaa viikon sisällä toisen voiton Sotkamosta. Jymy on tässä ottelussa varmasti valppaana ja laittaa isännille hanttiin mutta isompi pistesaalis jää Kerubille. Pelaamme kuitenkin varman päälle tässä pesistuplassa ja pelivalintamme on Joensuun lopullinen voitto sisältäen supervuoroparin ja kotiutuslyöntikisan.

Vetokupongille:

Pelin lopullinen voittaja, Kankaanpää @ 2.10

Superpesis: Kouvolan Pallonlyöjät – Hyvinkään Tahko 29.07.2020 Klo 18:00

Kouvolassa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki ja no se on Kouvola. Isäntien voitolla tarjotaan pelikelvottomia kertoimia mutta onko ottelu sittenkään niin selvä? Kouvola on sarjassa kakkosena ja joukkue on voittanut vakuuttavasti kymmenestä edellisestä ottelusta yhdeksän mutta… KPL on menettänyt vähintään yhden jakson nyt kolmessa ottelussa putkeen ja viime kierroksella Koskenkorva laittoi koplan todella ahtaalle.

Toisaalta taas Hyvinkään on heräämässä. Joukkue löytyy toistaiseksi sarjataulukosta vasta sijalta yhdeksän mutta uusimaalaisten meno on ollut edellisillä kierroksilla vahvaa. Tahko kaatoi viime sunnuntaina komeettajoukkue Kiteen vakuuttavasti vieraissa 0-2 eikä eilen jäänyt epäselvyyttä toisen jakson jälkeen, että kumpi joukkue oli vahvempi Tahkon ja Manse PP:n kohtaamisessa.

KPL:n riveissä pari kovaa luuta joista jälkimmäistä kannattaa pitää silmällä tässäkin ottelussa: 

Pelivalinta Kouvola – Hyvinkää

Pelinjohtaja Miika Rantatorikka on saanut Tahkon peliin vihdoin sitä eloa mitä koko alkukauden on odotettu. Tämä ottelu on Hyvinkäälle neljäs kuuden päivän sisään. Joukkue on varmasti väsynyt mutta toisaalta pelituntuma on kohdillaan ja kahden voiton putkessa jaksaa painaa eteenpäin. KPL sen sijaan on pelannut viimeksi 24.7.2020 joten kotijoukkueella on selvä lepoetu mutta mikä on pelivalmius ensimmäisellä jaksolla? Rohkean rokan ja syö me uskomme, että Tahko laittaa KPL:n ahtaalle napaten ainakin yhden jaksovoiton. Nähtäisiinkö ratkaisu vasta supervuoroparissa.

Vetokupongille:

Joensuu voittaa @4.65

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä pelataan tänään kolme ottelua. Pelaatko singlenä vai otatko kiinni Superpesis -tuplan kertoimella 9.77 ?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä