Superpesis -tupla: Kankaanpää - Imatra & Joensuu - Hyvinkää 25.07.2020 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan vain kaksi ottelua. Haemme tänään samalle vetokupongille moelmmat. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 25,2020
15:00

Lauantaina 25. päivä heinäkuuta pelataan vain kahden ottelun Superpesiskierros. Kankaanpäässä Kankaanpään Maila saa vieraikseen Pirkanmaalta Satakuntaan ilman lepoa matkustavat Imatran Pallo-Veikot. Kerubi Areenalla Joensussa sen sijaan nähdään Joensuun Mailan ja Hyvinkään Tahkon ennakkoon hyvin mielenkiintoinen ottelu.

Kankaanpää 2.40 – X 2.65 – Imatra 3.40

Joensuu 1.50 – X 3.30 – Hyvinkää 8.50

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Kankaanpään Maila – Imatran Pallo-Veikot 25.07.2020 Klo 15:00

Kankaanpäässä kotijoukkue KaMa odottelee vesikielellä perjantaina iltapelissä itseään rasittaneen Imatran Pallo-Veikkojen vierailua. Kankaanpää on ollut tällä kaudella kova kotijoukkue. KaMa on voittanut neljästä kotiottelusta kaksi 2-0 lukemin (Seinäjoki ja Hyvinkää), ja Manse PP:ltä se ryöväsi yhden pisteen. Ainoastaan KPL on selvinnyt Pohjanlinnan pesäpallostadionilla vierailusta kuivin jaloin. Edellisessä ottelussa KaMa hävisi 1-0 (4-4, 2-1) Seinäjoelle. Tuo ottelu oli melkoisen surkeaa tekemistä molemmilta joukkueilta ja kotijoukkue haluaa varmasti tarjota lauantaina paikan päälle saapuvalle yleisölle huomattavasti parempaa peliä.

Imatran peli on ailahdellut alkukaudella aika lailla. Pallo-Veikot ovat keränneet nyt yhdeksässä ottelussa kahdeksan pistettä ja joukkue on kymmenentenä sarjataulukossa. Imatra on voittanut vain yhden ottelun suoraan 2-0 (12-2, 4-1) kun se kaatoi Hyvinkään kotona hurjan näytöksen päätteeksi heinäkuun puolivälissä. Tällä hetkellä joukkue vaeltaa kolmen ottelun tappioputkessa ja viimeisen tappio joukkueelle vihellettiin perjantai-iltana kun Manse PP oli vahvempi lukemin 1-0 (4-4, 2-0). IPV:llä on tällä hetkellä kova tuska juoksujen teon kanssa. Joukkue tehnyt tällä kaudella vain 57 juoksua joka on sarjan toiseksi heikoin tulos.

Imatralla oli eilen Tampereella kentällä tulokasverta: 

Pelivalinta KaMa – IPV

Kankaanpään voitti joukkueiden kauden ensimmäisen keskinäisen Imatralla lukemin 1-2 (9-4, 2-3, 1-4). Kankaanpäällä on tässä ottelussa kotietu, lepoetu sekä henkinen yliote edellisen pelin tiimoilta. Imatra pelasi eilen Tampereella vaikeissa olosuhteissa eikä edellisen ottelun päättymisestä ole kuin alle kaksikymmentä tuntia. Me uskomme, että KaMa vie tämän kamppailun. Otetaan kuitenkin varman päälle ja valitaan kupongille ottelun lopullinen voittaja supervuoro ja kotiutuslyöntikisa huomioiden.

Vetokupongille:

Pelin lopullinen voittaja, Kankaanpää @ 1.65

Superpesis: Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko 25.07.2020 Klo 16:00

Kierroksen toisessa, kello 16:00 alkavassa ottelussa, kahden edellisen kauden mestari Joensuun Maila isännöi kestomenestyjä Hyvinkään Tahkoa. Molempien joukkueiden kauden alku oli tahmea. Joensuu kuitenkin löysi muutama kierros sitten suunnan ylöspäin mutta Tahkolla sen sijaan on edelleen tahmeaa.

Joensuu porskuttaa nyt mukavassa viiden ottelun voittoputkessa ja sen paremmuuden ovat viime aikoina saaneet kokea niin sensaatiomainen Kitee kuin kauden ensimmäisen tappionsa kokenut KPL. Joensuu mylläsi kokoonpanoaan KPL ottelun jälkeen ja vieraspelissä Siilinjärveä vastaan nähtiin lukkarina debytantti Seeti Surakka, joka hoiti tonttinsa mallikkaasti. Sarjan yksi parhaista lukkareista, Juha Puhtimäki, pelasi JoMa:n jokerina napauttaen kaksi kotiutuslyöntiä sekä tuoden yhden juoksun. Tämä osoittaa sen, että Joensuulla on laaja materiaali mitä kierrättää eri pelipaikoilla kiivastahtisessa sarjassa. Itä-Suomen diesel on käynnistynyt.

Tahkolla on tällä hetkellä vaikeaa. Joukkuetta nostettiin kauden alla pieneksi mustaksi hevoseksi, joka voisi nousta jopa sarjan kärkisijoille, mikäli kaikki menisi nappiin. Peli ei ole kuitenkaan missään nimessä kulkenut ja ennen tätä ottelua hyvinkääläiset ovat jo neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tahko on tehtaillut tällä kaudella 61 juoksua. Tahkon ehdoton tähti on ollut kärkilyöjä Juha Korhonen. Korhosen tehopistetilasto näyttää tällä hetkellä lukemaa 3 + 23 + 5 = 31, mikä tarkoittaa sitä, että mies on ollut mukana yli puolessa joukkueensa juoksuista. Kenestä olisi toiseksi tehomieheksi Korhosen rinnalle? Yhdellä miehellä Tahko ei nousu taistelemaan kärkisijoista.

Pelivalinta Joensuu – Hyvinkää

Kuten todettua Joensuun kone on käynnistynyt. Joensuu lähtee tähän otteluun hyvällä ilmeellä ja itseluottamuksella. JoMa on ollut tässä otteluparissa tyly isäntä Tahkolle sillä joensuulaiset ovat vieneet viisi edellistä kotiotteluaan hyvinkääläisiä vastaan jaksovoiton 10 – 1. Odotamme tästä pelistä KaMa – IPV ottelun tavoin kotivoittoa.

Vetokupongille:

Joensuu voittaa @1.50

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään kaksi ottelua. Pelaatko singlenä vai otatko kiinni Superpesis -tuplan kertoimella 2.47 ?

Aseta vetosi