Superpesis -tupla: Manse PP - Imatra & Vimpeli - Pattijoki 24.07.2020 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan neljä ottelua. Haemme tänään kahden ottelun vedot samalle vetokupongille. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 24,2020
18:00

Perjantaina 24. päivä heinäkuuta pelataan neljän ottelun Superpesiskierros. Poimimme lähempään tarkasteluun päivän otteluista Manse PP:n sekä Imatran Pallo-Veikkojen välien selvittelyn ja VimpelinPattijoki matsin. Alla pitkävetokertoimet kaikkiin illan otteluihin:

Tampere 3.45 – X 2.55 – Imatra 2.45

Vimpeli 2-65 – X 3.65 – Pattijoki 2.90

Kempele 7.90 – X 2,60 – Sotkamo 1.59

Koskenkorva 11.00 – X 3.00 – Kouvola 1.38

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Manse PP – Imatran Pallo-Veikot 24.07.2020 Klo 18:00

Tampereella on Manse PP lähtee katkaisemaan jo kuuden ottelun mittaiseksi venynyttä voitottomien otteluiden putkea. Joukkue on tämän putken aikana taistellut supervuoroparissa tai kotiutuslyöntikisassa kolmesti ja yksi tappio on tullut 1-0 tuloksella. Manse PP on pelannut tasaisia otteluita sekä ollut lähellä isompia pistepotteja kuin mitä se on lopulta saanut. Manse PP pelaa nyt ensimmäistä kautta Superpesiksessä sitten -90 luvun ja joukkue on sortunut monessa ottelussa helpohkoihin virheisiin. Tämä on normaalia oppirahojen maksamista, joka loppuu aikanaan. Mikäli peli pysyy tänään kasassa eikä pallo polta räpylää niin Imatra on lyötävissä.

Imatran peli on ailahdellut alkukaudella aika lailla. Pallo-Veikot ovat keränneet kahdeksassa ottelussa yhtä monta pistettä ja joukkue on kolme pykälää Mansea korkeammalla sarjataulukossa. Imatra on voittanut vain yhden ottelun suoraan 2-0 (12-2, 4-1) kun se kaatoi Hyvinkään kotona hurjan näytöksen päätteeksi heinäkuun puolivälissä. Kaikissa muissa otteluissa joukkueen on antanut vähintään yhden jaksovoiton vastustajalle, siitäkin huolimatta, että IPV:tä vastaan on tehty vain 49 juoksua, joka on sarjan toiseksi paras tulos.

Pelivalinta Manse PP – IPV

Lähtökohdat otteluun ovat ympäripyöreät. Joukkueet taistelevat runkosarjassa juuri nyt samoista sijoista ja molemmilla on alla kaksi tappiota. Manse PP lähtee hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoa, IPV toista vierasvoittoa sitten avauskierroksen. Edellinen kohtaaminen päättyi Imatrassa 2-1 ja me uskomme, että sateen piiskaamalla Kaupin kentällä nähdään vastaavanlainen tulos. Pelivalintana siis tasapeli.

Vetokupongille:

Tasapeli X @ 2.55

Superpesis: Vimpeli – Pattijoki 24.07.2020 Klo 18:00

Vimpelissä kotijoukkue Vimpelin Veto lähtee hakemaan voittoa ja hyvitystä edellisellä kierroksella tulleelle tappiolle sarjajumbo Siilinjärveltä. Vimpeli on ollut ehkä tämän alkukauden yksi pienoinen pettymys. Joukkue on ilmoittanut kauden tavoitteeksi suomenmestaruuden ja joukkue rankattiin eri arvioissa ehdottomasti TOP 5 joukkueeksi. Joukkue löytyy nyt sarjataulukosta sijalta 7. Vimpelillä on yhdeksästä ottelusta taskussaan neljä voittoa ja viisi tappiota. Mikä kuvaavinta Vimpelin pelille niin joukkue ei ole pystynyt voittamaan vielä kertaakaan kahta ottelua peräkkäin. Vimpeli menetti yhden avainpelaajistaan, Sami Haapakosken, Pattijoelle ja tämä asetelma antaa oman mausteen illan otteluun.

Pattijoki nostettiin täksi kaudeksi Vimpelin tavoin ennakoissa TOP 5 sijoille ja jopa hyvänä päivänä mestarisuosikiksi. Pattijoen osakkeita arvioissa nosti jo edellä mainitun Sami Haapakosken kaappaus yhdessä Severi Piispasen saapumisen kanssa. Pattijoki on tällä hetkellä sarjassa kuudentena tasapisteissä Vimepelin kanssa. Jaksovoitoissa PattU on kuitenkin plussan puolella ja näin ollen Vimpelin yläpuolella. Pattijoelta ei löydy tältä kaudelta vielä yhtään täyttä kolmen pisteen voittoa mutta vieraskentillä PattU on voittanut kaikki kauden neljä peliään.

Pelivalinta Vimpeli – Pattijoki

Manse PP – Imatra ottelun tavoin tämän ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset. Tasavahvat ja tasapisteissä olevat joukkueet kohtaavat vaikeissa olosuhteissa ja pelaajat tuntevat toisensa sekä seurat keskenään hyvin. Vimpelin saarikenttä on yksi sarjan vaikeimmista vieraskentistä eikä Pattijoki ole saavuttanut Vimpelissä jaksovoittoa sitten elokuun 2013! Vimpeli on tässä otteluparissa kotikentällään kahdentoista voiton (2-0 tai 1-0) putkessa. Kaikki putket tulevat kuitenkin joskus päätökseen ja me lähdemme hakemaan tähänkin otteluun tasapeliä. Pattijoki ei ole vielä jäänyt pisteittä vieraissa ja se on pelannut todella kypsästi reissupeleissä.

Vetokupongille:

Tasapeli X @2.60

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään neljä ottelua. Pelaatko singlenä vai otatko kiinni Superpesis -tuplan kertoimella 6.63?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä