Superpesis -tupla: Seinäjoki - Kankaanpää & Siilinjärvi - Joensuu 23.07.2020 - Vihje ja Kertoimet

Kotimainen pesäpallon pääsarja Superpesis jatkuu! Tänään pelataan kaksi ottelua. Haemme tänään molempien otteluiden lopputulokset samalle kupongille. Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa!
Superpesis
Heinäkuu 23,2020
18:00

Torstaina 23. päivä heinäkuuta pelataan kahden ottelun Superpesiskierros. Päivän otteluisssa Seinäjoen JymyJussit isännöivät Kankaanpään Mailaa ja Siilinjärven Pesis yrittää kammeta pisteitä Joensuun Mailalta. Alla kertoimet illan otteluihin:

Seinäjoki 2.65 – X 2.55 – Kankaanpää 3.10

Seinäjoki (Lopullinen voittaja) 1.75 – Kankaanpää (Lopullinen voittaja) 1.96 

Siilinjärvi 15.00 – X 4.15 – Joensuu 1.28

Siilinjärvi (Lopullinen voittaja) 5.40 – Joensuu (Lopullinen voittaja) 1.12 

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Seinäjoki – Kankaanpää 23.07.2020 Klo 18:00

Seinäjoen pesäpallostadionilla on luvassa tänään todennäköisesti tasainen kamppailu. Hankalaa alkukautta pelaavat JymyJussit yrittävät kairata voiton KaMa:sta joka mätti viime viikolla kotikentällä peräti 13 juoksua seinäjokelaisten ulkopeliä vastaan. Seinäjoella on hieman loukkaantumisia huolia ottelun alla, suurimpana jobin postina lukkari Henri Itävalon loukkaantuminen.

Kankaanpään Maila pääse lähtemään tähän otteluun mukavasti levänneenä. Satakuntalaiset ovat pelanneet viimeksi sunnuntaina, kun taas seinäjokelaiset joutuvaivat tiistaina pelaamaan pitkän kaavan kautta manselaisia vastaan. Sääennusteet lupaavat tälle päivälle raskaita olosuhteita ja juuri tässä tilanteessa lepoetu saattaa kääntää tiukan ottelun vierasjoukkueelle.

Pelivalinta Seinäjoki – Kankaanpää

Me odotamme tästä ottelusta tasaista kotoista. Seinäjokea vastaan on isketty kahdessa viime pelissä 25 juoksua ja KaMa:n Miika Riikonen on sellainen ase, joka voi tyhjentää pajatson koska vaan. JymyJussien pelinjohtaja Jussi Parvi kuitenkin vannoi seuran kotisivuilla, että tässä pelissä keskitytään paremmin ulkopeliin ja me ostamme tämän lupauksen.

Me lähdemme hakemaan ottelusta tasapeliä. Kankaanpäälllä on kaksi voittoa alla ja lepoetu mutta seinäjokelaiset pelaavat kotonaan ja jokeri Jukka-Pekka Vainionpään säestyksellä Jymyjusseilla on mahdollisuus jaksovoittoon. Puntit ovat hyvin tasaiset.

Vetokupongille:

Tasapeli X @ 2.55

Ottelu Ruutu-urheilun päälähetys!

Torstain 23.7.2020 Tuplat

Superpesis: Siilinjärvi – Joensuu 23.07.2020 Klo 18:00

Siilinjärvellä SiiPe on ennakkoon ison haasteen edessä, kun sarjajumbon vieraaksi tulee hallitseva tuplamestari Joensuun Maila. Siilinjärveläiset ovat taistelleet tällä kaudella urhoollisesti isompiaan vastaan ja on seura napannut jo kaksi kahden pisteen voittoakin Vimpelin sekä Kempeleen kustannuksella. Kolmesti pisteet ovat menneet vastustajalle 1-0 tuloksin, joten Siipe on tosiaan taistellut. Joukkueen ehdoton kompastuskivi on ollut sisäpeli, 45 tehtyä juoksua 9 otteluun on vaatimaton määrä, joka tarkoittaa keskimäärin viittä tehtyä juoksua per peli.

Joensuun Mailan kausi alkoi yskien mutta nyt joukkue on neljän ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussa Joensuu kaatoi kotonaan KPL:n suoraan lukemin 2-0 osoittaen iskukyvyn ollessa tallessa. Tämän voiton myötä JoMa nousi jälleen parrasvaloihin ja joukkue on ehdoton ennakkosuosikki Siilinjärveä vastaan.

Joensuu on kuitenkin myllännyt kokoonpanoaan hieman tähän otteluun. Erittäin mielenkiintoista on se, että sarjan yhdeksi parhaaksi lukkariksi arvostettu Juha Puhtimäki on tänään lyöjäjokeri ja syöttölautaselle astelee vasta 18-vuotias Seeti Surakka, joka pelaa debyyttiottelunsa Superpesiksessä. Lisäksi tällä kaudella seitsemän ottelua mieheen pelanneet Simo Vainikainen ja Samuel Tirkkonen ovat vilttiketjussa. Surakan lisäksi uutena kasvona nähdään Simo Rahunen, joka on neljän pelatun ottelun jälkeen tehopistetilastossa nollilla.

Pelivalinta Siilinjärvi – Joensuu

Joensuu on tässä ottelussa iso ennakkosuosikki ja todennäköinen voittaja. Vetoja ei kannata asettaa vieraiden pienille kertoimille. Sen sijaan juoksumäärät tarjoavat tänään mielenkiintoisen kohteen. Yli 13.5 juoksulle saa kertoimen 1.90 ja käymme kiinni tähän.

Siilinjärven ulkopeli on sarjan toiseksi huonoin ja Joensuu on tehnyt mukavasti juoksuja. Kun otetaan huomioon, että JoMa:n lautasella on debytantti niin tämä saattaa tarjota heikkoa sisäpeliä pelanneelle SiiPe:lle mahdollisuuden niin ikään juoksujen tekoon. Puhtimäki jokerintontilla sen sijaan saattaa tarjota parhaana päivänä, vaikka kunnarin vieraille. Sääennusteen mukaan sadekin pysyy pelin ajan poissa.

Vetokupongille:

Yli 13.5 juoksua @1.90

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä on tänään kaksi ottelua. Pelaatko singlenä vai otatko kiinni Superpesis -tuplan kertoimella 4.85?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä