Superpesis välierät: Sotkamo - Vimpeli 15.09.2020, Vimpeli jymy-yllätykseen? | Vihje

Superpesiksen toinen finaalijoukkue selviää nyt! Katso kertoimet, lue vihje ja lyö vetoa ottelusta Sotkamon Jymy - Vimpelin Veto!
Superpesis
Syyskuu 15,2020
16:00

Miesten Superpesiksessä ollaan äärimmäisen jännässä tilanteessa tiistaina 15. syyskuuta. Sarjan toisessa välieräparissa Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto ratkaisevat kumpi etenee finaaliin KPL:n seuraksi. Ottelupari on 1-1 ja kaikki on kiinni tästä ottelusta.

Sotkamo 2.13 – X 2.65 – Vimpeli 4.25

NordicBetiltä kertoimet pesäpallon Suomensarjasta Superpesikseen

Superpesis: Sotkamo – Vimepeli 15.9.2020 Klo 16:00

Sotkamon Jymy vei tämän välieräparin avausottelun nimiinsä 2-0 (2-1, 4-0). Jymy tylsytti kotikentällä tehokkaasti Vimpelin sisäpelin ja nappasi taktisesti ansaitun voiton. Joukkueiden toisessa kohtaamisessa Vimpelin Saarikentällä odoteltiin jo toisen jakson kolmannen vuoroparin loppuessa etenemistä supervuoropariin. Vimpeli voitti avausjakson 3-2 mutta oli toisessa tappiolla jo 1-9 ennen aivan maagista nousua 11-9 voittoon. Kummalla joukkueella kestää kasetti paremmin tiistaina?

Sotkamon Jymy on joukkue, joka on tottunut voittamaan ja nimenomaan Jymy on tehnyt historian saatossa takaa, rinnalle ja ohi nousuja. Vimpeli sai kuitenkin edellisessä ottelussa kotiyleisön tuen siivittämän hirvittävän pohjalaasen hurmoksen päälle. Jatkuuko tuo sama hurmos myös vieraissa vai onnistuuko Huikan kotiyleisö paineistamaan vieraat raiteiltaan?

Veikkaus: Jymy – Veto

Jymy on materiaaliltaan tässä otteluparissa hienoinen ennakkosuosikki mutta kaiken kaikkiaan asetelmat ovat todella ympäripyöreät. Jymy on lyönyt Vimpelin kotonaan kolme kertaa putkeen 2-0 ja sotkamolaiset ovat muutenkin kova kotijoukkue. Mutta… Edellisen ottelun sulaminen on varmasti vielä takaraivossa ja ennen kaikkea Sotkamo on näistä kahdesta joukkueesta se, jolla on hävittävää. Tämä ottelun voittaja voittaa samalla henkien taiston.

Vimpelin lopulliselle voitolle on tarjolla maukas kerroin 2.45 ja tasapelille 2.65. Nämä kohteet houkuttelevat tällä hetkellä enemmän kuin vedot Sotkamolle! Vimpelin nousu edellisessä oli yksinkertaisesti jäätävä.

Sotkamo - Kouvola

Superpesistä vedonlyöntiin

Superpesiksessä pelataan tänään vain yksi ottelu mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi! Lyö vetoa pesäpallosta Nordicbetillä!

Aseta vetosi
Nordicbet logo €170 Ilmaisveto
Päivän Ilmaisveto 50.00 kerroin Jokerien voitolle Neftehemikista!⭐Keskiviikkona iso KHL-ottelu Jokerit vs. Neftehimik Nizhne...

50.00 kerroin Huuhkajien voitolle Walesista!

⭐Torstaina iso ottelu Suomi vs. Wales! Nappaa korotettu 50.00 kerr...

Lue lisää
Comeon logo Talleta 10€-Comeon tarjoaa 50€ pelirahaa

ComeOn on asettanut riman korkeammalle kuin muut peliyhtiöt! Avaa pel...

Lue lisää