Swansea - Arsenal 30.1.2018, Arsenal nyt ilman Sanchezia

Arsenal joutuu järjestelemään hyökkäyspäänsä uusiksi, sen verran merkittävä pelaaja Sanchez oli. Aubameyang ei ole vielä Arsenalin pelaaja.

Viime ottelussaan Arsenal voitti Liigacupin välierässä Chelsean 2-1 ja sitä ennen Valioliigassa Crystal Palacen 4-1. Näitä ennen se oli pelannut viiden ottelun voitottoman putken. Arsenal on edelleen joukkue, joka on joko aivan loistava tai sitten täysin surkea. Sen pelaamisessa ei oikein ole hyvää vakiotasoa, ja sen vuoksi se ei pärjää Valioliigassa. Huonoja päiviä tulee kauden aikana aivan liikaa.

Swansea piristyy

Swansea on sarjajumbo, mutta aivan viime aikoina se on alkanut pelata paremmin. Viiden ottelun kuntopuntarissa Swansea on sijalla 11. Se palkkasi tammikuussa managerikseen entisen Sheffield Wednesdan managerin Carlos Carvanhalin, ja se taisi olla hyvä liike. Portugalilainen Carvanhal ei välitä tyylipisteistä, hän oli itse peliurallaan toppari ja ehkä siksi tuo joukkueeseen vähän kovuutta. Swansea on nyt saanut viimeisistä neljästä ottelusta seitsemän pistettä, ja tällä tahdilla se nousee nopeasti pois putoamisrajan alta. Valioliigan häntäpää on tiukka, Swansealla on vain kolme pistettä matkaa putoamisrajan päällä olevaan Stokeen.

Swansea voitti viime ottelussaan Liverpoolin 1-0. Toki se oli ottelussa aika pahasti jyrän alla, mutta silti nollan pitäminen oli hyvä työ. Pool voitti laukaukset ottelussa 21-3. Tapaninpäivänä Anfieldilla liigapelissä Liverpool myllytti Swansean 5-0, mutta sen jälkeen Swansea on tiukentanut. Spurs voitti sen 2-0, mutta muuten Swansea tulokset tänä vuonna ovat olleet 0-0, 1-1, 2-1, 1-0 ja 1-1.

Sinne meni Sanchez

Arsenal pelasi keskiviikkona erinomaisesti, kun sen nousi takaa-ajoasemasta Chelseaa vastaan ja eteni Liigacupin finaaliin Wembleylle. Sillä on ollut viime aikoina paljon häiritseviä tekijöitä, ja nyt ainakin Alexis Sanchezin tilanne on ohi. Sanchezin myynti saattaa hyvinkin olla Arsenalin pukukopissa yhteishenkeä parantava tekijä. Valtaisaa palkkaa nauttiva tähtipelaaja, joka on useasti tehnyt selväksi, että haluaa muualle, ei varmasti ole joukkuehenkeä ylläpitävä tekijä.

Sanchez -kaupoissa Lontooseen tullut Henrikh Mkhitaryan saattaa tänään tehdä Arsenal -debyyttinsä, mutta häneltä ei voi vielä liikoja odottaa. Mkhitaryan ei ole tällä kaudella vielä pelannut kokonaista liigaottelua.

Arsenal on ilmeisesti saamassa Dortmundista kärkimies Aubameyangin, mutta silti juuri tällä hetkellä sen hyökkäys vaikuttaa hieman kevyeltä. Giroud ja Welbeck ovat ilmeisesti kumpikin sivussa, eikä Lacazette ole ollut aivan huippuhankinta.

Vähämaalisuus houkuttaa vetomielessä, Arsenalin hyökkäyspää on vajavainen ja Swansea on viime kierroksilla pelannut enempi tiukkoja ja vähämaalisia otteluita. Vetomarkkina on hieman eri mieltä, ja hyvä niin. Unibet antaa alle 2.5 maalia -vedolle kertoimeksi 2.08, ja sen voi pelata.

Swansean mahdollinen avaus: Fabianski – Naughton, van der Hoorn, Fernandez, Mawson, Olsson – Dyer, Fer, Ki Sung-Yong, Clucas – Ayew

Arsenalin mahdollinen avaus: Cech – Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal – Ramsey, Xhaka, Wilshere – Mkhitaryan, Ozil – Lacazette

 

 

Vähämaalisuus houkuttaa vetomielessä, Arsenalin hyökkäyspää on vajavainen ja Swansea on viime kierroksilla pelannut enempi tiukkoja ja vähämaalisia otteluita. Vetomarkkina on hieman eri mieltä, ja hyvä niin. Unibet antaa alle 2.5 maalia -vedolle kertoimeksi 2.08, ja sen voi pelata.

Aseta vetosi