Viihde: Talent Suomi 2020 Voittaja

Kansainvälinen ohjelmaformaatti Talent on pyörinyt Suomessakin useamman kauden, aikaisemmin Nelonen -kanavalla ja nyt MTV3 -kanavalla. Nauhoitetut lähetykset on nyt nähty ja samoin myös ensimmäinen livelähetyskin. Kuka mahtaa olla kansan suosikki tässä kilpailussa? Katso Talent Suomi kertoimet vuoden 2020 kilpailun finaaliin! Aino vai Veronika Istomina?
Viihde: Talent Suomi 2020 Finaalin voittaja
huhtikuu 05,2020
19:30

Viihde: Talent Suomi 2020 Voittaja!

TV: MTV3 ja C More, Sunnuntaisin klo 19:30 – Finaali 5.4.2020

Suorat Talent -semifinaalit käyty – finaali jäljellä!

Yhteensä neljästä semifinaalista yleisö pääsi päättämään finalistit, toki myös tuomaristonelikolla Krista Siegfrieds (Erika Vikman / Jannika B paikkaa), HP Parviainen, Ernest Lawson ja Jorma Uotinen oli oma sanansa sanottavana. Mikäli kaikki tuomarit katsovat jonkun esityksen olevan finaalipaikan arvoinen – he saavat esityksen lähettää suoraan sinne! Samoin tuomaristo pääsi päättämään kolmannen finalistin kahden yleisöäänestyksestä finaaliin päässeiden lisäksi. Tarjolla on mukava 30 000 euron pääpalkinto, joten varmasti kisa tulee olemaan kovaa!

Veronika Istomina on tämän hetken ykkössuosikki:

Aino on noussut haastajaksi… taitaa mennä nuorella voittajalle Talent voitto tänä vuonna?

Hyödynnä vedonlyöntiin Betssonin ja Coolbetin mukavat tarjoukset ja kampanjat:

Talent Suomi 2020 voittaja kertoimet

Veronikas Istomina, tuo heleä-ääninen pikkunaskali on kertoimien mukaan ennakkosuosikki koko kisan voittoon. Onhan hän varmasti sulattanut sydämet laulullaan kerta toisensa jälkeen. Talenttiahan se on sekin, mutta ollaanko kotikatsomossa eri mieltä? Voittaako kisan joku muu? Nyt kannattaakin lyödä vetoa ennen kolmea seuraavaa semifinaalia – tänä keväänä voidaan nähdä voittajana yllätysnimi?

Tässä vielä kisassa mukana olevat kisaajat (ennen kolmatta semifinaalia) ja heidän kertoimet. Aika samoilla linjoilla ovat Coolbet ja Betsson ja molempien sivustoilla voit lyödä vetoa Talent Suomi 2020 Finaalin voittajasta. Betsson kertoimet päivitetty 23.3.2020.

  • Veronika Istomina – Coolbet 2.50, Betsson 3.50
  • Aino – Coolbet 2.50, Betsson 2.50 
  • Pekka Niemi – Coolbet 8.00, Betsson 8.00
  • Juho Kuusi – Coolbet 8.00, Betsson 5.00
  • Leevi Lehtonen – Coolbet 20.00, Betsson 20.00
  • MDD – Coolbet 15.00, Betsson 16.00
  • Akrotaiturit – Coolbet 15.00, Betsson 16.00
  • StepUp Juniors – Coolbet 25.00, Betsson 28.00

Istomina suosikki – muut haastaa?

Asetelmat ovat tällä hetkellä kertoimien mukaan ne, että Veronika Istomina on suosikin asemassa. On kuitenkin jäljellä kolme semifinaalia, joista voi vielä pulpahtaa hienoja tasonnostoja esiin. Oletko sinä silloin tai mielellään vähän ennen sitä hereillä? Kertoimista tulee putoamaan jälleen muutamat pois sunnuntain lähetyksen jälkeen, nyt voit lyödä vetoa vielä koko joukosta voittajaehdokkaita.

Valitettavasti isommat ryhmät jäivät toisesta semifinaalista pois ja näin tulee oletettavasti tapahtumaan myös loppukilpailun puolelta.

Erika ”Cicciolina” Vikman tuurasi edellisessä semifinaalissa Krista Siegfridsia, voisi kyllä tuurata myös tulevana sunnuntaina jotain tuomaria. Mielellämme näkisimme nämä kaksi voimanaista samaan aikaan tuomaripöydän ääressä… Ei huóno? (Jorma Uotisen äänellä)

Talent Suomi 2020 voittaja - laululla voittoon?

Niin, moni voi miettiä että meneekö tämäkin nyt sitten laulukilpailuksi jos laulaja voittaa Talent kisan? Istominalle ei taida oikein Idols tai Voice Finland olla niitä oikeita kisoja ja ehkä jopa Voice of Finland Kids saattaisi olla liian "aikuismainen"? No, tähän tulokseen tietenkin voi vaikuttaa äänestämällä ja siihen voittosummaan sitten vedonlyönnillä. Istomina on nyt se isoin suosikki, mutta annetaan muillekin mahdollisuus. Betsaa nyt!

Aseta vetosi