Talousvedonlyönti – kohteet ja kertoimet osakepörssiin!

Moni vedonlyöntisivusto tarjoaa varsin mielenkiintoisia talouteen liittyviä vedonlyöntikohteita ja kertoimia. Näinä aikoina osakkeiden hinnat sahaavat melkoisia Mariaanien hautoja visuaalisiin tilastoihin, mutta mikä on veikkaus esimerkiksi Finnairin osakkeen hinta kun Helsingin pörssi menee kiinni 17.4.2020? Lue eteenpäin ja nappaa oikea kerroin!
Talousvedonlyönti – kohteet ja kertoimet!
huhtikuu 17,2020
9:30

Talousvedonlyönti – kohteet ja kertoimet!

Coolbetin kohdevalikoimasta poimitaan tällä kertaa osakevedonlyönti, sillä kohteita riittää niin Eurooppaan, Suomeen kuin Pohjois-Amerikkaan. Jos omistat osakesalkun edes virtuaalisesti tai olet siitä kenties joskus haaveillut, tässä on mainio paikka napata pikavoittoa vedonlyönnin avulla.

Finnairin lomautetusta henkilökunnasta suuri osa nappaa paikan hoitajahenkilöstöstä. Miten tämä vaikuttaa mahdollisesti pörssikursseihin? Vai vaikuttaako?

Vedonlyönti ja kertoimet Helsingin Pörssi

Helsingin pörssin kohteiden kertoimet ovat ovimassa 17.4.2020 kello 9:30 saakka, joten nyt kannattaa käydä painamassa kohteita tulille. Kertoimet ja vedonlyönti ovat suljettuna 14.4.2020 kello 08:30 – 18:30.

Mukaan on Coolbetille otettu viisi eri osaketta ja näille yli / alle eli ovet / under kertoimet. Kohteet ovat seuraavat:

Neste (NESTE:FH Helsinki) closing price 29

Yli 29 – 1.55 vai Alle 29 – 2.35 Coolbet

Kone (KNEBV:FH Helsinki) closing price 52

Yli 52 – 1.70 vai Alle 52 – 2.08 Coolbet

Nokia Oyj (NOKIA:FH) closing price 2.95

Yli 2.95 – 1.79 vai Alle 2.95 – 1.95 Coolbet

Fortum (FORTUM:FH Helsinki) closing price 15

Yli 13.5 – 1.62 vai Alle 13.5 – 2.20 Coolbet

Finnair Oyj (FIA1S:FH Helsinki) closing price 4.25

Yli 4.25 – 1.55 vai Alle 4.25 – 2.35 Coolbet

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Vedonlyönti ja kertoimet Osakkeet Eurooppa

Coolbetillä on myös tarjolla erilaisia eurooppalaisia osake-kohteita. Head-2-Head kohteissa löytyy mm. Tukholman, Oslon, Helsingin ja Kööpenhaminan pörssien keskinäiset indeksiparemmuudet, käy katsomassa kertoimet!

Samalla voit lyödä vetoa mm. siitä kumman osake on paremmassa lennossa, Finnairin vai Norwegianin vai kenties SAS-lentoyhtiön. Tarjolla on myös Pankkien välistä taistoa ja löytyypä sieltä kohde Betsson vastaan Kindred Tukholman pörssistä. Entä miten pistetään paremmuusjärjestykseen Volvo ja Saab? Mielenkiintoisia kohteita tarjolla.

Siitä vinkkiä vedonlyöntiin?

Vedonlyönti ja kertoimet Osakkeet USA

Coolbetillä on kohteita myös Pohjois-Amerikasta ja lähinnä USA:sta. Betsejä pääsee lyömään mm. Facebookin, Netflixin, Twitterin, Air Canadan, Applen ja Teslan osakkeen arvosta 14.4.2020. Käy katsomassa yli / alle kertoimet Coolbetin Talous -vedonlyöntiosastolta! Tälle osastolle päivittyvät aina viikon alussa uudet kohteet!

Taloudessakin on maailmankirjat sekaisin - osaatko betsata oikein?

Talousvedonlyönti on parhaimmillaan mukavaa puuhaa ja asiantuntijuudesta on hyötyä. Osaatko sinä jo tulkita maailman viimeisimmät käänteet ja betsata oikeita vaihtoehtoja? Katso tämän viikon talouskohteet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi