Olympialaiset alkavat ihan pian, onko mitalivedot kunnossa?

Lajikohtaisten vetokohteiden lisäksi voit lyödä vetoja myös mitalisaaliista!

Pyeongchangin olympialaiset ovat aivan nurkan takana, joten nyt on hyvä hetki laittaa kisojen mitalivedot kuntoon. Montako kultamitalia Suomi kisoista ottaa, mikä maa voittaa mitalipörssin ja mikä maa kahmii eniten mitalia vuoden 2018 olympialaista?  Näistä kaikista voit lyödä vetoa.

Unibet tarjoaa jo kattavasti vedonlyöntiä eri lajeista. Tarjolla on vähintään voittajavedot, mutta samalla voit lyödä myös head-to-head vetoja, joissain lajeissa vetotarjonta on nyt jo isompaa ja lajien vedonlyöntitarjonta tulee kasvamaan mitä lähemmäksi eri lajitapahtumat tulevat.

Voittaako Suomi kultamitalin Pyeongchangin olympialaisissa 2018? Sille kerroin Unibetillä on 1.65, tämä tulee yli 0.5 kultamitalia vedosta. Mikäli haluat lyödä vetoa sen puolesta että Suomi ei saa kultamitalia näistä kisoista, kerroin alle 0.5 kultamitalille on 2.10 Unibetillä. Nordicbet tarjoaa 1.60 – 2.20 kertoimet, vertailu kannattaa aina.

Kaisa Mäkäräinen kuuluu kultamitalisuosikkeihin:

Mielenkiintoinen veikkauskohde on myös eniten kultamitaleita veikkaus. Norjalla kerroin on 1.75, Saksalla 2.75 ja USA:lla 8.00. Myös Venäjä on saanut oman kertoimen vaikka ei kisoihin osallistu, tällä tarkoitetaan venäläisiä urheilijoita, joilla on osallistumisoikeus kisoihin. Kerroin on 26.00. Suomen kerroin on tähtitieteellinen 501.00. Suomi löytyy myös head-to-head vetojen puolelta, kumpi saa enemmän kultamitaleita, Puola vai Suomi? 1.50 – 2.40 kertoimet näyttävät tämän vedon ennakkosuosikin.

Erikoisvetoja ja kisavetoja

Eri vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat erilaisia vetoja ja esimerkiksi Nordicbet tarjoaa kertoimet sille sijoittuuko Kaisa Mäkäräinen kolmen parhaan joukkoon 7,5 lyhyen matkan kisassa ja 10 kilometrin takaa-ajossa. Jos luotat Kaisan kisakuntoon, kannattaa betsata kertoimella 4.20, ei vaihtoehto 1.18 on kyllä luvattoman heikko. Eiköhän kannusteta Kaisa palkintopallille molemmissa kisoissa?

Tutustu rohkeasti eri vedonlyöntisivustojen vedonlyöntitarjouksiin talviolympialaisista ja jännitä mukana!

Katso Veikkaussivut.com Olympiasivu ja päivittäinen ohjelma. Onhan siellä hiottu oma vedonlyöntikunto tappiin? Julkaisemme myös aina edellisenä päivänä katsauksen tulevaan kisapäivään ja mielenkiintoisimpiin kertoimiin. Pysy mukana!

Tämä Juha Miedon ja vuoden 2015 Miss Suomen (Rosa-Maria Ryyti) kannikkavideo sopii hyvin vedonlyöjille ja sohvaperunoille:

Katso Veikkaussivut.com Olympiasivu ja päivittäinen ohjelma. Onhan siellä hiottu oma vedonlyöntikunto tappiin? Julkaisemme myös aina edellisenä päivänä katsauksen tulevaan kisapäivään ja mielenkiintoisimpiin kertoimiin. Pysy mukana!

Aseta vetosi