Tanska - Ranska ti 26.6.2018, Venyvätkö juutit yllätykseen lohkon huippuottelussa?

Jalkapallon MM-kisoissa ottelut jatkuvat, kun lohko C:n mielenkiintoisessa ottelussa Tanska ja Ranska iskevät yhteen. Ranska on jo varma jatkaja, Tanska tarvitsee vähintään tasurin päästäkseen pudotuspeleihin. Jos Tanska häviää ja Australia voittaa, niin sitten joukkueet menevät maalierovertailuun. Ranska on lohkoykkönen, mutta ei se kovin vakuuttava ole ollut. Se on voittanut kaksi ottelua maalilla. Tanska voitti Perun, ja Australian kanssa peli päättyi tasan.
Tanska - Ranska Jalkapallon MM-kisat 2018 26.6.2018
Tanska - Ranska
Kesäkuu 26,2018
17:00

Tanska, ”Juutit”

Tanskan avausottelu turnauksessa oli Perua vastaan, ja sen tanskalaiset voittivat 1-0. Peru oli ottelussa epäonninen, ja oikeastaan parempi joukkue. Perun Cueva missasi rankkarin ensimmäisen jakson lopulla. Kaiken kaikkiaan Tanska hävisi ottelussa laukaukset 10-18. Ottelun ratkaisumaalin teki Poulssen Christian Eriksenin syötöstä, ja Spursin Eriksen taisi olla se ratkaiseva ero, jolla Tanska ottelun voitti.

Toisessa ottelussaan Tanska pelasi Australian kanssa tasan 1-1. Eriksen teki ottelun ensimmäisen maalin, ja aussien Jelinek tasoitti rankkarista ensimmäisen jakson lopulla. Ottelu oli melko tasainen, mutta tässäkin pelissä Tanska hävisi laukaukset, nyt lukemin 10-14.

William Kvist ei pelaa Ranskaa vastaan. Hänet kannettiin paareilla kentältä Peru-ottelussa. Ajaxin Lasse Schone tuli vaihdosta Kvistin tilalle, ja hän myös aloitti Australiaa vastaan. Andreas Christensen oli pelikunnossa ausseja vastaan, ja Chelsean mies tulee nytkin avaukseen puolustuksen keskelle.

Ranska

Ranska voitti avauksessa Australian, ja tiukille se meni. Avausjakso oli maaliton. Toisella jaksolla Griezmann ensin teki rankkarista avausmaalin, mutta vain neljä minuuttia myöhemmin aussien Jelinak tasoitti myös rankkarista. Ranska toki painosta toisen jakson. Australia ei saanut puoliajan jälkeen ainuttakaa pelitilannelaukausta kohti ranskalaisten maalia. Ottelun voittomaali oli aussien Behichin oma osuma, Paul Pogba oli tilanteen alullepanija.

Toisessa ottelussaankin Ranska oli tiukilla. Perua vastaan Mbappe teki reilun puolen tunnin jälkeen avausmaalin, ja se jäi pelin ainoaksi.

Ranska ei mitenkään edes hallinnut Peru-ottelussa. Laukaukset olivat ranskalaisille 12-10, ja pallonhallinta Perulle prosentein 56-44. Ranska saattaa olla pulassa, kun vastaan tulee parempi ryhmä.

Ranskan päävalmentajalla Didier Deschampsilla on varmasti kiusausta lepuuttaa avainpelaajia, kun jatkopaikka on varma. Toisaalta peli ei ole toiminut, joten ykkösavausta olisi hyvä peluuttaa, jotta homma alkaisi kulkemaan. Toppari Umtitilla on reisiongelmia, ja hän varmaan huilaa. Adil Rami saattaa tulla nyt avaukseen.

Paul Pogba ja Antoine Griezmann ovat olleet vaisuja, heistä pitäisi saada enemmä irti. Griezmann on joutunut kahdessa aikaisemmassa ottelussa kummassakin vaihtoon, vaikka peli on ollut tiukka. Nabil Fekirin oikeastaan pitäisi päästä avaukseen, mutta saa nähdä penkittääkö Deschamps Griezmannin.

Ranskan joukkue videolla:

Ottelukaupunki ja ajankohta

Tanska ja Ranska iskevät yhteen Luzhnikin stadionilla. Kamppailu lähtee käyntiin klo 17.00 Suomen aikaa. Stadionille mahtuu 81.000 katsojaa.

C-LOHKON OTTELUT

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Australia vs Peru World Cup 2018

Australia vs Peru ennakko

26/06
17:00

Fisht Olympic Stadium, Sotshi

Veikkaa Unibetilla »
Peru vs Denmark World Cup 2018

Peru vs Tanska ennakko

16/06
19:00

Mordovia Arena, Saransk

Veikkaa Unibetilla »
France vs Australia  World Cup 2018

Ranska vs Australia ennakko

16/06
13:00

Kazan Arena, Kazan

Veikkaa Unibetilla »
France vs Peru World Cup 2018

Ranska vs Peru ennakko

21/06
18:00

Central Stadium, Jekaterinburg

Veikkaa Unibetilla »
Denmark vs Australia World Cup 2018

Tanska vs Australia ennakko

21/06
15:00

Samara Arena, Samara

Veikkaa Unibetilla »
Denmark vs France World Cup 2018

Tanska vs Ranska ennakko

26/06
17:00

Luzhniki Stadion, Moskova

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Yle omistaa edelleen MM-kisojen lähetysoikeudet, joten Tanskan ja Ranskan välienselvittelyä pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä televisiossa tai Yle Areenan välityksellä. Myös liveseuranta ja radio tarjoavat mahdollisuuden MM-kisojen kartalla pysymiseen. Kamppailuita voi seurata suomen ohella ruotsin kielellä ja monella eri laitteella. Studio-osuutta Tanskan ja Ranskan peliin ei vielä tiedetä, mutta se selviää pian.

Näin pelataan

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 4.70 – 2.75 – 2.23. Lukemat lienevät kohdillaan, ei Ranskaa voi pitää suurempana suosikkina. Hyvä veto otteluun on alle 2.5 varoitusta Unibetin kertoimella 2.20. Pelistä saattaa tulla hyvinkin leppoisa. Tanskalle riittää tasuri, eivätkä ranskalaiset pelaa pakkovoitosta.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt