Tanskan Superliga -tupla: Esbjerg - Aarhus & Midtjylland - Horsens 31.5.-1.6.2020 klo 19.00 & 17.00

Tanskan jalkapallokausi jatkuu. Suomen maajoukkueen kapteeni Tim Sparvin Midtjylland on menossa kohti mestaruutta, ja Pyry Soirin sekä Joni Kaukon Esbjerg kohti alasarjoja.
Esbjerg - Aarhus & Midtjylland - Horsens
May 31,2020
19:00

Tanskan Superliga Esbjerg – Aarhus & Midtjylland – Horsens

Blue Water Arena, Esbjerg, Tanska sekä MCH Arena, Herning, Tanska

Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.95 – 3.30 – 2.02 sekä 1.20 – 7.00 – 13.50

Stream: Unibet | 19.00 sekä 17.00

Tanskan liiga jatkuu koronatauon jälkeen. Suomalaisjoukkueista Esbjerg pelaa sunnuntaina kotonaan Aalborgia vastaan ja maanantaina Midtjylland pelaa kotonaan Horsensia vastaan. Esbjergin joukkueessa pelaavat Pyry Soiri, Joni Kauko sekä Markus Halsti, ja heistä saattaisivat Soiri ja Kauko olla avauksessa. Esbjergin viimeisessä treenimatsissa pikkuista Fredericaa vastaan Soiri oli avauksessa ja joukkueen viimeksi jääneessä sarjamatsissa Kauko oli avauksessa.

Midtjyllandin Tim Sparv on terveenä ollessaan useimmiten avauksen miehiä, mutta kovin usein maajoukkueen kapteeni Sparv ei ole tällä kaudella ollut pelikunnossa. Sparv on ollut tällä kaudella vasta 12 Superligan matsissa mukana. Nyt hänen pitäisi ilmeisesti olla kaikin puolin kunnossa.

Midtjylland on Superligan ykkönen 12 pisteen erolla ennen FC Copenhagenia, eli Sparvin seura lähtee jatkosarjaan ykköspaikalta. Ilman suurempia yllätyksiä Midtjylland voittaa tällä kaudella mestaruuden, viime kaudella joukkue oli hopealla.

Midtjyllandin vastus Horsens jää alempaa jatkosarjaan, sillä on matkaa kuudentena olevaan Aalborgiin jo yhdeksän pistettä.

Midtjylland jyrää mestaruuteen

Midtjyllandilla on alla komea putki. Se voitti kaikki neljä liigamatsia, jotka ehdittiin pelata ennen koronataukoa. Treenimatsi Aalborgin kentällä oli myös voittopeli. Kun lasketaan vielä putkeen helmikuussa pelatut treenipelit, niin Midtjylland on voittanut viimeiset seitsemän komealla maalierolla 20-0. Ei kai sitä ole mitään syytä olettaa, että koronatauko olisi sotkenut joukkueen peliä. Sillä on kovatasoinen ryhmä, ja kaikki pikkuvammat ollaan nyt pystytty korjaamaan. Avainpelaajia ei pitäisi olla sairastuvalla.

Midtjyllandin selvästi vahvin osa on sen puolustus. Koko kauden aikana se on päästänyt 24 ottelussa vain 13 liigamaalia. Toiseksi paras puolustus on Aarhusilla, ja se on päästänyt 25 kassia.

Unibetin tuplasta kertoimeksi 4.20

Vetomarkkinoilla ottelu on selvä. Midtjyllandin voittokerroin on Unibetilla vain 1.20. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.30 ja sen on sen verran hyvä kerroin, että voisi kokeilla. Hyökkäyspelaaminen saattaa olla takkuista pitkän tauon jälkeen, mutta sen verran ylivoimainen kotijoukkueen puolustus on, että Horsensin jääminen nollille tapahtunee ainakin kuusi kertaa kymmenestä.

Esbjerg oli alkukaudella paha alisuorittaja. Se on nyt sarjataulukossa vain sijalla 13, eli putoamispeikko on tiukasti kantapäillä.

Viime kaudella nousijajoukkue Esbjerg oli runkosarjan jälkeen viides ja jatkosarjan jälkeen pronssimitaleilla ja matkalla Eurooppa-liigaan. Aikamoista vuoristorataa on Esbjergillä ollut, ensin nousu pääsarjaan, siellä mitaleille ja nyt taas matkalla kohti alasarjoja.

Vetomarkkinoilla Esbjerg vastaan Aalborg saa Unibetilta kertoimeksi 3.95 – 3.30 – 2.02. Panostetaan kotijoukkueelle. Parin kuukauden tauko olisi saattanut antaa sille aikaa hoitaa peli kuntoon. Kyllä Esbjerg muutenkin on tällä kaudella saanut pidettyä kotimatsit suht tiukkoina, vaikka pisteitä ei olekaan tullut. Sen kotisaldo tältä kaudelta on 3-3-6, ja vain yksi tappio on tullut usemmalla kuin yhdellä maalilla.

Unibetin kerroin 1.83 vedolle Esbjerg +0.5 on ok betsi.

Tupla Unibetille!

Midtjylland alle 2.5 maalia ja Esbjerg +0.5 antaa yhteiskertoimeksi 4.20.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä