Tanskan Superliga -tupla: Nordsjaelland - Midjylland & Odense - Esbjerg 7.6.2020 klo 18.00

Midjylland meni häviämään avausottelunsa, mutta tuskin joukkueen puolustuksessa on mitään vikaa. Se on edelleen liigan kovin peräpää. Esbjerg on selvästi altavastaaja Odensea vastaan.
Nordsjaelland - Midjylland sekä Odense - Esbjerg
Kesäkuu 07,2020
18:00

Tanskan Superliga Nordsjaelland – Midjylland ja Odense – Esbjerg

Right to Dream Park, Farum, Tanska sekä Nature Energy Park, Odense, Tanska

Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 3.30 – 3.60 – 2.12 sekä 2.10 – 3.30 – 3.65

Stream Unibet klo 18.00

Tanskan liigaa on pelattu koronatauon jälkeen nyt yksi kierros. Avausmatsien suurin yllätys oli se, että ylivoimaisessa sarjakärjessä oleva Tim Sparvin Midjylland hävisi kotonaan keskikastin Horsensille. Ottelu oli siinä mielessä odotettu, että maaleja tuli vähän, mutta yllätys oli se, että pelin ainokaisen teki Horsens.

Midjylland kyllä hallitsi Horsensia vastaan, mutta se oli kaikin puolin tehoton. Midjylland piti palloa selvästi enemmän ja laukoi tuplasti enemmän, mutta maalia kohti menneet kudit joukkueilla oli tasan 3-3.

Tim Sparv oli ottelussa vaihtopenkillä, mutta ei päässyt kentälle. 33-vuotiaan Sparvin ura alkaa olla loppusuoralla. EM-kisat olisivat tänä kesänä kruunanneet maajoukkuekapteenin peliuran, saapa nähdä onko Sparv ensi kesänä kisoissa enää maajoukkueen avauskokoonpanossa ollenkaan. Sparv on kuitenkin sellainen johtohahmo, että kisoissa hän varmasti on mukana, ja luultavimmin jatkaa futisuraa valmennuspuolella.

Antman oli avauksessa

Midjyllandin tämän kierroksen vastus Nordsjaelland on sarjavitonen ja menossa ylempään loppusarjaan. Nordsjaellandillakin on suomalaispelaaja, vasta 18-vuotias Oliver Antman oli jo viime ottelussa avauskokoonpanossa.

Nordsjaelland ei ole tämä vuoden puolella hävinnyt kertaakaan, ainoa pistemenestys on viimeisestä matsista ennen koronataukoa. Siinä pelissä Bröndby otti Nordsjaellandin kentällä vierastasurin. Viime matsissaan Nordsjaellankin joukkue voitti Silkeborgin vieraissa 2-0.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.30 – 3.60 – 2.12. Kotietu ei taida merkitä Tanskassaan juuri mitään, kun pelataan ilman katsojia. Alle 2.5 maalia saa Unibetilla hyvän kertoimen 2.28, ja siihen voi betsin laittaa. Midjyllandin pelin vahvuus on puolustus, ja jos se on yhtä tehoton kuin viime kierroksella, niin kyllä tämä veto osuu liki joka toisella kerralla.

Suomalaiset sivussa

Tanskan liigan varsinainen suomalaisjoukkue on Esbjerg. Viime kierroksella ryhmän suomalaisuus oli vähän niin ja näin. Pyry Soiri istui matsin vaihtopenkillä, Joni Kauko oli pelikiellossa katsomon puolella ja Markus Halsti puuttui kokoonpanosta kokonaan. Ottelu Esbjerg vastaan Aalborg päättyi 1-1. Aalborg oli ottelussa parempi joukkue.

Tällä kertaa Esbjerg pelaa vieraissa Odensea vastaan. Odense hävisi viime matsinsa kärkikolmikon Aarhusia vastaan 0-1. Tulos oli aikalailla kohdillaan, Aarhus loi paikkoja juuri sen verran enemmän, että se ansaitsi voittonsa.

Vetopuolella kotijoukkue Odense saa Unibetilla 2.10 kertoimia, ja sitä voisi pelata. Esbjerg on ollut heikko joukkue koko kauden, alamäki hyvän viime kauden jälkeen on ollut jyrkkä. Koko kauden aikana Esbjerg ei ole kertaakaan voittanut kahta matsia peräkkäin, kun vielä viime kaudella se pelasi mitalipeleissä. Odense on ollut vakuuttavampi ryhmä, ja sen koronatauon jälkeinen matsi oli ok peli, vaikka joukkue hävisikin.

Tanskan liigan vedot Unibetille!

Midjylland -matsin alle 2.5 maalia ja Odensen voitto antavat Unibetilla komean yhteiskertoimen 4.78. Huonomminkin voisi taskurahansa käyttää!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä