TTK - Tanssii Tähtien Kanssa 2018 alkaa 16.9.2018!

Taas se alkaa! Sunnuntai-iltaisin pääset jännittämään huimaa tanssikilpailua - Tanssii Tähtien Kanssa! Kuka voittaa tämän vuoden kilpailun? Lyö vetoa, kertoimet löydät vedonlyöntisivuilta!
Tanssii tähtien kanssa 2018 veikkaussivut.com
Tanssi Tähtien Kanssa 2018
Syyskuu 16,2018
19:30

Tanssii Tähtien Kanssa 2018 – TTK 2018 kertoimet ja vedonlyönti

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailu 2018 alkaa sunnuntaina 16.9. MTV3-kanavan kisassa löydetään useamman viikon tanssiesitysten perusteella voittaja ja tietenkin tästä kisasta voi lyödä vetoa. Ja mielenkiintoisia nimiä on tälläkin kertaa kisaamassa voitosta.

Voittaako 17 -vuotias, tubettaja Tuure Boelius kisan? Kertoimet Boeliuksen voitosta ovat ennen kisailua kaikkien pienimmät ja vuoden homoksikin valittu miehenalku kerää taatusti tietyn seksuaalisen suuntautumisen omaavan katsojakunnan äänet. Mihin ne riittävät tuomaripisteiden kanssa? Tuskin hän nyt ensimmäisessä tai toisessa pudotuksessa putoaa ja haastajiakin on.

Boelius on ennakkosuosikki:

Jaana Pelkonen on kertoimien perusteella kisan toinen ennakkosuosikki. Unibet tarjoaa Boelius – Pelkonen kaksikolle voittokertoimet 2.50 – 3.25, Nordicbetillä nämä kertoimet ovat 2.90 – 3.00. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että aika lailla tasan ovat puntit. Molemmat vedonlyöntisivut tarjoavat samat kertoimet Lotta Näkyvälle. Ex-missi ja jääkiekkoilijan kanssa naimisissa oleva Lotta omaa voittokertoimet 5.00 sekä Unibetillä ja Nordicbetillä. Tässä siis kolmen kärki, jota povataan voittajaksi.

Seuraava ryhmä on siis etukäteen ajatellen ”mustien hevosten” ryhmä, mutta ei mitenkään loukkaavassa mielessä. Unibet antaa Marita Taavitsainen (7.50), Aino-Kaisa Saarinen (10.00) ja Marja Hintikka (12.00) kolmikolle nämä kertoimet, Nordicbet puolestaan asettaa kolmikon hieman eri asemaan, Saarinen (6.00), Hintikka (8.00) ja Taavitsainen (10.00).

Tanssii tähtien kanssa – kuka putoaa ensin?

Jäljellä on neljä miestä, näyttelijä Hannes Suominen, nyrkkeilijä Edis Tatli, meteorologi Pekka Pouta ja radioääni / juontaja Aki Linnanahde. Kaikkien näiden voittokerroin on yli 20 ja täytyy nyt todeta että tuskin tästä nelikosta se voittaja löytyy. Vai löytyykö sittenkin?

Pekka Pouta on melkoinen kulttihahmo muutenkin, joten ääniä voi tulla kansalta rajusti. Puujalkaosastolle kuulunnee myös Hannes Suominen ja Aki Linnanahde, mutta Edis Tatli? Luulisi että kunto on kondiksessa ja jalkatyö on hiottu kehässä niin kovaksi että parit tangot ja valssit niillä vedetään parin treenin jälkeen.

Ensimmäisenä viikonloppuna ei vielä kukaan putoa, mutta kuka putoaa ensin? Tästä voi lyödä vetoa vaikka kaverin kanssa, oma ennustuksemme on näin etukäteen Hannes Suominen – Aki Linnanahde kaksikolla. Toivottavasti olemme väärässä.

Kannattaa kuitenkin lyödä vetoa jo ajoissa, kertoimet voivat muuttua radikaalisti jopa ensimmäisen lähetyksen jälkeen. Harjaantunut silmä tietenkin voi nähdä jo heti ensimmäisen tanssin perusteella kenellä on mahdollisuudet voittoon.

Tanssiii tähtien kanssa parit

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Tuure Boelius ja Ansku Bergström

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Jaana Pelkonen ja Marko Keränen

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Lotta Näkyvä ja Mikko Ahti

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Aino-Kaisa Saarinen ja Jurijs Trosenko

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Marja Hintikka ja Matti Puro

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Marita Taavitsainen ja Sami Helenius

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Edis Tatli ja Katri Mäkinen

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Aki Linnanahde ja Saana Akiola

Tanssii tähtien kanssa 2018 – Pekka Pouta ja Jutta Helenius

Kohta se alkaa!

Kuka voittaa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun 2018?

Nyt jos koskaan kannattaa lyödä vetoa TTK-kilpailusta. Tanssii Tähtien Kanssa 2018 alkaa sunnuntaina 16.9., joten vielä ehdit lyömään vetoa ennen kauden alkua! Mitä paria sinä kannustat sunnuntain lähetyksissä?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt