Tanssii Tähtien Kanssa – FINAALI

10 mielenkiintoista paria aloitti syksyllä taistelun voitosta Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelmassa. Kansalaisäänestys ja arvovaltainen tuomaristo ratkovat joka viikko putoajan mutta mikä pari mahtaa voittaa tämän kauden TTK-kisan? Katso kertoimet voittajavetoon ja lyö vetoa!
Tanssii Tähtien Kanssa FINAALI
Joulukuu 01,2019
19:30

Woman Dancing: Light Skin Tone on Microsoft  Tanssii Tähtien Kanssa  -kausi huipentuu 1.12. nähtävään finaalijaksoon 

Tanssii Tähtien Kanssa -tv-show palaa jälleen ruutuihin sunnuntaina 22.9.2019 kello 19:30. Sunnuntain prime-time aikaan esitettävä livelähetys tarjoaa myös kohteita vedonlyöntiin ja voittajavetoon. Syksyn aikana pudotetaan aina yksi tai kaksi paria pois kisasta ja lopulta finaalilähetyksessä kruunataan voittaja. Kuka mahtaa voittaa tämän kauden? Linkistä suoraan kerroinsivuille!

Nyt kun jäljellä on enää kolme paria, olemme päässeet todistamaan melkoisen huimia esityksiä – taso on todella kova ja kaikesta näkyy että harjoiteltu on. Se näkyy myös väsymyksenä ja siinä että tunteet nousevat esille niin pareilla, tuomareilla, juontajilla kuin varmasti myös kotikatsomoissa. Yksi kauden sykähdyttävimmistä hetkistä varmasti oli Jannika B:n tanssi aviomies Toni Virtasen ja Apulannan musisoidessa taustalla… kaatumisesta huolimatta Jannika nähdään finaalissa sunnuntaina 1.12.2019!

Tanssii Tähtien Kanssa syksy 2019 finaaliparit:

Kaikki Tanssii Tähtien Kanssa kilpailun osaanottaja-parit:

 • Näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius
 • Laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen
 • Valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja Matti Puro 
 • Entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen (pudonnut)
 • Juontaja ja tubettaja Veronica Verho ja Jani Rasimus (pudonnut)
 • Rokkari Olli Herman ja Katri Mäkinen (pudonnut)
 • Laulaja Eini ja Sami Helenius (pudonnut)
 • Näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski (pudonnut)
 • Pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström (pudonnut)
 • Mediavaikuttaja Mikael Jungner ja Saana Akiola (pudonnut)

Kisasta on nyt jäljellä siis enää kolmen parin finaali. Pudotuksia on nähty joka viikko, tosin heti toisella viikolla vältyttiin pudotukselta koska ensimmäisessä jaksossa jalkansa murtanut Mikael Jungner vetäytyi skabasta. Tämän jälkeen virallisesti ensimmäisenä äänestettiin pois hieman yllättäen Mika Poutala, jonka perässä kisasta ovat poistuneet Eini sekä kansansuosikki Timo Lavikainen. Sen jälkeen poistumiskäskyn ovat saaneet myös Eini ja Olli Herman. Viimeisimpänä pudotuksen ovat kokeneet Veronica Verho ja juuri finaalin ulkopuolelle skandaalinkäryisessä pudotuskikkailussa kärsijäksi jäänyt Laura Lepistö.

Eräänä viikolla homma meni mielenkiintoiseksi sillä ohjelmassa nähtiin parin vaihtoviikko. Tuomaristo teki viikon ajaksi niin sanotusti uudet jaot eikä kukaan tähtioppilaista pääse nauttimaan tutun ja turvallisen valmentajan ohjauksesta. Sunnuntai-iltana nähtiin monta upeaa esitystä mutta pankin räjäytti Christoffer Strandberg yhdessä Matti Puron kanssa.  Muun muassa Jorma Uotinen innoistui kehumaan esitystä kirosanojen säestämänä ja koko tuomaristo antoi parille 10 pistettä. Nämä pisteet siirtyivät Christofferin mukana seuraavalle viikolle ja ne vaikuttivat myös äänestykseen.

Jäljellä on siis vielä kolmen kamppailu eli finaali. Kaikki parit tanssivat kolme tanssia ja lopullisen ratkaisun tekevät tuomarit ja yleisö. Nyt kannattaa äänestää ja ehdottomasti lyödä myös suosikkiparin voitosta vetoa!

Juuri nyt Betssonilla upea Black Friday kampanja – hyödynnä heti ja nappaa peräti 500% bonus!

 • Apulantaa voi myös tanssia Pason tahtiin!

Ota virallinen tili seurantaan ja pysyt kärryillä tapahtumista:

Katso lisää urheiluvideoita  Vedonlyöntivihjeet lähteistä

Strandberg, Koutaniemi vai Jannika B?

Finaali tanssitaan ensi sunnuntaina, kuka on sinun suosikkisi tästä kolmikosta? Lyö vetoa TTK voittajasta Betssonilla! Ja muista myös äänestää, sillä kertoimien mukaan taistosta tulee harvinaisen tasainen taisto!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja