Liiga: Tappara - HIFK klo 17:00 la 1.12.2018

HIFK on saanut ukkoja sairastuvalta pelaavaan kokoonpanoon, mutta mihin se riittää punaisen langan löytänyttä Tapparaa vastaan? Kumpikin himoitsee pinnoja, mutta isoin saalis taitaa jäädä tällä kertaa Manseen
Liiga: Tappara - HIFK
Joulukuu 01,2018
17:00

Liiga: Tappara – HIFK klo 17:00 la 1.12.2018

Tampereella on lauantaina luvassa melkoinen taistelu, kun tasolleen palannut Tappara kohtaa sukeltavan HIFK:n. Stadilaisten peli on ollut sekaisin kuin seinäkello, mutta viime peleissä pelaamiseen on tullut jotain järkeä. Tappara taitaa kuitenkin olla kotikaukalossaan liian paha vastus kriisijengille vaikka kuinka olisi yritystä? Tampere on tässä ottelussa valkoisissa paidoissa pelaaville IFK-pelaajille ilmeisen paha paikka.

Pelin jälkeen ollaan taas kavereita, eikös juu?

HIFK:n etu voi olla se, että se pelaa paremmin tilastojen mukaan vieraissa kuin kotona. Tappara on kamppaillut omien erikoistilanteidensa kanssa koko kauden ja peli on ailahdellut laidasta laitaan, joten ei suljeta IFK:n rimpuilua kokonaan pois. Molempien joukkueiden maalivahdit eivät ole mitenkään hohdokkaasti ainakaan aloittanut tätä kautta, surkuhupaisesti Tapparalla on riveissään kaksi HIFK-maalivahtia IFK:ta vastaan. No, sehän tietty pistää yrittämään vain enemmän, oli maalissa sitten Heljanko tai Bäckström.

HIFK odottelee vielä vahvistuksia – ensi kauteen?

HIFK on saanut loukkaantumissumaansa hieman purettua, mutta sentteriosastolle sieltä ei ole vieläkään tulossa helpotusta. Tobias Salmelainen lupasi etsiä Anssi Salmelan tilalle uuden sentterin, ilmeisesti ei kyse ollutkaan enää tälle kaudelle vaan vasta ensi kaudelle kun näin kauan kestää? Floppikausi uhkaa kärjistyä melkoiseen mahalaskuun joka on jo nyt käynnissä, katsokaa vaikka joukkueen sarjasijoitusta.

No mutta vaikka joukkue kuinka rämpii, tästäkin ottelusta on hyvä lyödä vetoa ja betsata vaikkapa tulosvetoa tai maalintekijävetoa. Zaborsky, Ojamäki ja Rantakari, kyllähän näistä nyt joku osuu? IFK:n lohtumaalin voisi saada aikaiseksi joku kolmikosta Thorell, Rask, Tyrväinen jos eivät ole loukkaantuneet bussimatkalla Hakametsään.

Tulosvetoon tähän matsiin vaikkapa lukemia 3,4,5 – 2,3, ohipeli tästä tulee jälleen stadilaisille jos merkit paikkaansa pitävät ja jos Tappara pelaa tasollaan. Viimeisin kohtaaminen oli Helsingissä Kimmo Kuhdan paidan nostajaisissa, tuolloin HIFK pelasi kenties kauden parhaan pelinsä. Samanlaiseen pitäisi venyä myös nyt jos joukkue aikoo napata Tampereelta muutakin tuliaista kuin mustaa makkaraa. Vaarana että mukaan tarttuu vain jotain vähän saman näköistä merikaapelia.

Tomi Karhunen on ilmeisesti vapaana, Tapparaan vai HIFK:hon?

HIFK yrittää - mutta turhaan?

Tampere ei jostain kumman syystä ole se paras paikka pelata HIFK:lle. Johtuuko sitten punaisista pelipaidoista vai mistä, mutta ei täältä montaa kertaa viime vuosien aikana ole täysiä pisteitä stadilaisten mukaan lähtenyt. Ja tuskin lähtee nytkään. Tulosvetoon 3,4,5 - 1,2 maaleja.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt