Liiga Playoffs: Tappara – HPK lauantaina 13.4.2019 kello 17:00

Tapparalla on nyt paineet, kotiputken pitäisi jatkua. Jos Kerho vie tämän ottelun, saa se makoisan paikan laittaa homman nippuun kotona maanantaina! Miten käy?
Liiga veikkaus
Liiga Playoffs: Tappara - HPK
huhtikuu 13,2019
17:00

Liiga Playoffs: Tappara – HPK, jatkuuko kotivoittojen sarja?

HPK otti torstaina jopa ehkä hieman yllättäen voiton Tapparasta. Pitihän joukkueen olla jo lähes kanveesissa kun viisi kärkimiestä uupuu rosterista. Ja mitä vielä, kotiyleisön edessä jälleen syttynyt Kerho vei ottelua ja vei sen lopulta jatkoajalle. Ja siellä Robert Leino tinttasi voittomaalin Christian Heljangon jalkojen välistä maalin perukoille.

Mutta mitäs tähän matsiin? Jatkuuko kotivoitot edelleen? Pari kertaa se putki on ollut katkeamassa ja HPK tarvitsee vähintään sen yhden ryöstön jos se aikoo tästä finaaliin vielä mennä. No, eipä se mikään ihme olisi jos tässä ottelusarjassa ”jouduttaisiin” sinne seiskapeliin ensi keskiviikolle – jos molemmat voittavat loppuun saakka kotiottelunsa. Se mitä siellä seiskaottelussa sitten tapahtuisi, se onkin sitten sen ajan tarina.

Kertoimet otteluun kertovat että Tappara on tietenkin ottelun suosikki, kertoimet Nordicbetillä ovat 2.15 – 4.10 – 3.10. Viime kerralla se oli jo lähellä, mutta kun edellisestä voitosta on yli kolme vuotta (17.1.2016), niin ei se ihan niin helppoa ole. Tappara on nyt kaatanut HPK:n Liigapeleissä Tampereella kahdeksan kertaa peräkkäin. Tuleeko 10 täyteen tänä keväänä?

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Saako HPK sairaslomalaiset takaisin?

Onhan tämä tärkeä peli, HPK veisi voitolla jo ratkaisun paikan kotihalliin maanantaille, tappiolla katkon paikka on Tapparalla Hämeenlinnassa. Pari ottelua tätä sarjaa on varmuudella edessä! Tulosvetoon lähdetään taas hakemaan 2,3 – 2,3 lukemia ja jatkoaika ei todellakaan ole poissuljettu. Näistä luvuista saadaan tulosvetoon kuusi eri lukemaa, tässä kertoimet Nordicbetiltä:

  • 2-2, 8.90
  • 3-3, 17.00
  • 3-2, 16.00
  • 2-3, 18.50

Molemmat joukkueet varovat virheitä ja erikoistilanteiden antamista vastustajalle. Torstain pelissä oli monta tilannetta joista olisi todennäköisesti runkosarjassa pilli vislannut, mutta nämä ovatkin pudotuspelejä. Yli 1.5 ylivoimamaalia antaa kertoimeksi 2.15, alle 1.5 ylivoimamaalia puolestaan 1.62. Ratkeaako tämä peli näihin?

Vielä ehtii myös lyömään vetoa ottelusarjan oikeasta tuloksesta. Onko se 4-2 Tapparalle (3.25), 4-3 Tapparalle (3.10) vai kenties 2-4 HPK:lle (3.85) tai 3-4 HPK:lle (4.10). HPK:n voitto vaatii joukkueelta voiton Tampereelta, tuleekos se lauantaina vai keskiviikkona? Vai vasta ensi kaudella kenties?

Pitkään sivussa ollut Janne Lahti joutui lopettamaan uransa:

Nähdäänkö seiskapeli?

Kuusi ottelua pelataan varmasti, mutta tässä on hyvät ainekset siihen seiskapeliin. Jos kumpikin voittaa taas seuraavat kotipelit, keskiviikkona pelataan seitsemäs peli. Lyö vetoa ottelusarjan tuloksesta!

Aseta vetosi