Liiga: Tappara - HPK klo 17:00 lauantaina 3.11.2018

Tappara havittelee tässä ottelussa HPK:n päänahkaa. Pysyykö Ritareilla kypärä päässä vai onko Tappara terävämpi? Kumpi lähtee saunailtaan voitto taskussa? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Liiga: Tappara - HPK
Marraskuu 03,2018
17:00

Liiga: Tappara – HPK klo 17:00 lauantaina 3.11.2018

Tappara ja HPK päättävät syyskauden lauantaiseen otteluun Tampereella. Toki syksy jatkuu, mutta tästä alkava, reilun viikon maajoukkuetauko tulee varmasti molemmille tarpeeseen. HPK:lta turnaukseen pääsi Teemu Turunen, mutta Tapparasta ei tällä kertaa joukkueeseen ollut peliesitysten puolesta kellään asiaa.

Mielenkiintoista tilastofaktaa:

HPK on pelannut mainiota syksyä, samaa ei voi sanoa Tapparasta. Kun katsotaan tämän kauden sarjasijoituksia, olisi ennen kautta voinut joukkueiden paikkaa vaihtaa ihan surutta. Tapparan odotettiin jälleen olevan siellä kärkikahinoissa, kun HPK:lle povattiin todella vaikeita aikoja. No, sarjahan on vielä nuori ja tosipelit pelataan sitten keväällä. Oletus on se, että HPK tulee hyytymään kevään myötä ja Tappara tulee jälleen olemaan vähintään siellä mitalipeleistä. Miten mahtaa käydä tässä keskinäisessä pelissä? Joko Tappara alkaa ottamaan eroa kiinni?

Huomioitavaa on tässä pelissä se, että HPK kohtasi perjantaina kotilinnassaan Kärpät ja Tappara käväsi Rauman Lukon vieraana. Kumman peli on ollut enemmän rasitus? Vieraspelit ovat aina vieraspelejä, mutta Tapparan tukossa ollut maalihana saattoi nyt aueta Rauman-pelin jälkeen?

Tappara – HPK peliin maalintekijöitä?

Tapparan puolelta on ollut viime aikoina hieman hiljaisempaa. Tomas Zabrosky ja Niko Ojamäki on helppo laittaa sinne lapulle, mutta olisiko jo Kristian Kuuselan aika osua? Miehellä on paikkoja kuin sokeriaddiktilla hampaissa, mutta tuntuu että ei mene mistään sisään. Sitten kun se ketsuppipullo aukeaa niin jälki tulee olemaan tuhoisaa.

Teemu Turusen HPK:lta voi laittaa listalle ainakin pistevetoon, Liigan kärkipään pelaaja on tehottanut ennen viikonlopun pelejä tehot 5+12, joten piste per ottelu vaatii tässäkin pelissä pistettä tai jopa paria. HPK:n Philippe Cornet on viimeistellyt kivasti jo 7 maalia, tuleeko Tapparaa vastaan lisää? Eetu Tuulola voisi olla myös hyvä lisä listaan, samoin kuin Markus Nenonen. Tällä parivaljakolla viisi tehtyä maalia.

Tuskin ihan näitä lukemia nähdään tässä pelissä?

Lauantain maalintekokilpailu - Tappara vai HPK?

Liigan maajoukkuetauko odottelee nurkan takana, mutta tämä pitäisi vielä jaksaa. Miten käy ottelussa ja kuka ne maalit tekee? Katso parhaat kertoimet otteluun ja lyö vetoa lauantain herkkupalasta!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt