Liiga: Tappara – Ilves klo 18:30 perjantaina 14.9.2018

Liiga starttaa Tampereella heti huikealla paikallismatsilla! Tappara on reipas ennakkosuosikki otteluun, mutta Ilves yrittää raapia edes yhtä pinnaa tästä pelistä. Paikallismatseissa tapahtuu yhtä sun toista, nyt yllätykselliset vedot kehiin Liigan avaukseen!
tappara ilves liiga veikkaussivut
Liiga: Tappara – Ilves
Syyskuu 14,2018
18:30

Liiga: Tappara – Ilves klo 18:30 perjantaina 14.9.2018

Liiga starttaa perjantaina seitsemällä varsin mielenkiintoisella ottelulla. Vedonlyöntikohteita riitää ja veikkaussivut pursuavat erilaisia kertoimia näihin otteluihin. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista on Tappara – Ilves, jossa haetaan heti Mansen kuninkuutta heti kauden alkuun. Kertoimet kertovat tähän otteluun sen että Tappara on tämän ottelun suosikki, mutta näissä paikallisotteluissa voi tapahtua melkein mitä tahansa. Tappara on kuitenkin se suosikki, joten mitä laitetaan tulosvetoon?

Että sellaista peliä…

Tappara on ystävyysotteluiden lisäksi pelannut jo neljä matsia CHL-kiekkoa, joten siellä alkaa olla kesän jälkeiset karstat jo pois pakoputkista. Ilves on myös hinkannut seitsemän ystävyysottelua, joten pelituntuma taitaa olla sielläkin osastolla ihan jees. Nyt se Liiga kuitenkin vasta alkaa ja menneillä peleillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä.

Tähän matsiin tasoitusvedosta löytyy varsin pelattavia kohteita, vai mitä sanotte näistä Unibet kertoimista?

Alkutilanne 1-0, 1.25 – 8.50 – 6.50

Alkutilanne 0-1, 2.35 – 6.25 – 2.10

Alkutilanne 0-2, 3.85 – 5.75 – 1.58

Alkutilanne 0-3, 9.00 – 6.25 – 1.26

Isot kertoimet houkuttelevat, mutta kannattaa myös muistaa mitä esimerkiksi Tapparan 3.85 kertoimen osuminen 0-2 tasoitusvedossa tarkoittaa. Tapparalle vähintään kolmen maalin voittoa. 10 viime kohtaamisen saldo on Ilvekselle todella surullinen, kaikki ovat menneet tavalla tai toisella Tapparalle. Saako Ilves tuon putken poikki, hieman kyllä epäilyttää.

 

Saako Ilves tylsytettyä Tapparan?

Tapparan peli on CHL:ssä ollut ajoittain jo ihan kivan näköistä jo onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Tappara on yksi tämän(kin) kauden mestarisuosikeista, Ilvekseltä ei odoteta kertoimien mukaan tältä kaudelta edes pudotuspelipaikkaa. Näillä kokoonpanoilla lähdettiin viimeisiin otteluihin ennen Liian alkua, tuleeko muutoksia?

Tappara

Maalissa Heljanko, varalla Bäckström

Kuusela, Järvinen, Erkinjuntti – Rantakari, Vittasmäki

Levtchi, Malinen, Zaborsky – Kemiläinen, Mäntylä

Ojamäki, Jasu, Rauhala – Elorinne, Rautanen

Tanus, Järvinen, Luoto – Utunen

 

Ilves

Maalissa Helenius, varalla Lehtonen

Suomi, Ruotsalainen, Halmo – Laitamäki, Parikka

Rautiainen, Tamminen, Ikonen – Salmela, Flood

Haapanen, Mieho, Lapus – Leimu, Vainio

Liuksiala, Vainionpää, Antonen – Laakso

Ilveksen ykköskenttä on ollut vahvassa vireessä, saako Tappara sen kuriin perjantaina?

Kovaa materiaalia vuosien takaa. Tuskin ihan näitä lukemia perjantaina nähdään?

Onko Manse oranssi vai vihreä?

Tampereen paikallismatsilla on hyvä aloittaa Liigakiekkoilu, mitä siellä laitetaan tähän otteluun kupongille? Vedonlyönti Liigan avaukseen käy kuumana, vertaile kertoimia ja laita tulosveto tulille ja maalintekijäveto matchaamaan!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt