Liiga: Tappara - Ilves kello 18:30 pe 16.11.2018

Perjantai-illan huumaa Tampereella. Luisteleeko Ilveksen nuoriso-osasto Tapparan papparoilta jalat alta vai käykö tässä ihan toisinpäin? Molemmat lähtee peliin voitto alla, joten putkille haetaan jatkoa. Kuka ratkaisee? Katso kertoimet ja betsaa vaikka livenä!
Liiga: Tappara - Ilves
Marraskuu 16,2018
18:30

Liiga: Tappara – Ilves kello 18:30 pe 16.11.2018

Liigassa nähdään perjantaina jälleen huima paikallistaisto, kun Tappara saa Ilveksen vieraaksi. Ilves on pelannut kauden yläkanttiin ja Tappara alakanttiin, mutta on tässä runkosarjaakin vielä jäljellä. Kumpi tästä kuittaa pinnat?

Ainahan se voittaminen on mukavaa?

Tilastojen mukaan Ilveksellä on nyt mahdollisuus voittoon, sillä jos Ilves olisi ottelun isäntä, se ei tätä ottelua voittaisi, tai ei ole ainakaan 10 otteluun sitä tehnyt isäntänä. Vieraana, vaikka pelataankin samassa hallissa, se on voittanut 10 viimeisestä pelistä kolme ja viimeisin ottelu tämän kauden avauksessa päättyi nimenomaan Ilveksen voittoon.

Kotijoukkueella ei varsinaista maalipyssyä ole tälle kaudelle löytynyt, vaikka Tomas Zaborsky onkin tehnyt 19 ottelussa 7+10 tehot. Seitsemään maaliin on päässyt myös Niko Ojamäki, kuusi maalia on koossa Jarkko Malisella. Varmasti enemmän odotetaan vielä Kristian Kuuselalta ja Valtteri Kemiläiselä, heillä viisi tehtyä maalia. Joillekin Otso Rantakarin 2+9 tehot ovat jopa pettymys, mutta tästä voi kenties syyttää Tapparan heikkoa ylivoimapelaamista. Ratkaiseeko se tämänkin ottelun?

Ilveksen nuoret isossa vireessä!

Ilveksellä ei myöskään nyt ihan mykistävää maalipyssyä ole riveissään, mutta Teemu Lepaus 7+14, Arttu Ruotsalainen 8+9 ja Joose Antonen 9+6 ovat vallanneet hienosti joukkueen pistepörssin kärkipaikat. Arttu Ruotsalaisen mainiot otteet Leijonat paidassa virittävät varmasti koko joukkueen tähän otteluun.

Kun sarjasta on pelattu parisen kymmentä ottelua, Tapparan ylivoimapelaaminen sakkaa edelleen. YV on toiseksi heikointa, onnistumisprosentti vain 15,25%. Vain ässillä se on heikompaa. Heikko ylivoima ei kuitenkaan ole heikon sarjasijoituksen tae, Kärpät on Tapparaa vain niukasti edellä ja joukkue sentään johtaa ylivoimaisesti Liigaa. Ilveksen YV ei sekään ole mitään huikeaa, Liigan 10. parasta. Alivoimassa Ilves on koko Liigan heikoin prosentilla 72,73% ja Tapparan alivoima on Liigan kolmanneksi huonointa prosentilla 77,19%. Tässä ottelussa saattaakin jommankumman ylivoimatilastot kohentua?

Tappara kohtasi tauon jälkeen Jukurit tiistaina ja Ilves sai Lukon vieraaksi keskiviikkona. Lauantaina joukkueiden pelit jatkuvat kun Ilves matkaa JYPin vieraaksi ja Tapparalla on luvassa matka Poriin. Kumman fiilikset ovat matkalla paremmat? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!

Juhliiko Ilves samassa hallissa myös perjantaina?

Perjantain paikallismatsi Tappara - Ilves!

Hakametsässä on taatusti tunnelmaa kun Tappara saa vieraaksi naapurikopin Ilveksen. Missä kunnossa Ilveksen turkki on tämän ottelun jälkeen? Onko Tappara tarpeeksi terävällä jalalla haastamaan Ilveksen? Katso kattava vedonlyöntitarjonta ja lyö vetoa ottelusta.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt