Liiga: Tappara – Kärpät, huima kärkikamppailu luvassa!

Liigassa pelataan perjantaina todellinen kuuden pinnan peli kun Tappara saa vieraaksi Kärpät. Jos kotijoukkue aikoo vielä taistella jopa runkosarjan voitosta, tämä peli on hoidettava. Vedonlyöntikertoimet peliin kertovat että Tappara on suosikki, mutta ei Kärppien voittokaan vääryys olisi?
Liiga: Tappara – Kärpät
Helmikuu 07,2020
18:30

Liiga: Tappara – Kärpät, henkien taisto!

Tapparan kintereillä on Ilves, KooKoo ja Lukko, joten se ei mielellään saisi tätä peliä häivitä. Kärpät johtaa Liigaa jo sen tuntuisesti että runkosarjan voitto napsahtaa taas plakkariin ja ensimmäisellä varsinaisella pudotuspelikierroksella tulee heikoin säälipleijareista jatkoon päässyt joukkue. Ei kuitenkaan nuolaista ennen kuin tipahtaa, tässäkin ottelussa kertoimet 2.15 – 3.90 – 2.90 kertovat siitä että Tappara on ennakkosuosikki. Sen verran on otteluita jäljellä vielä että mitä tahansa voi tapahtua. Tässä sarjataulukko, katso tämän hetken pistepörssi, jota johtaa Ilveksen Eemeli Suomi!

Liiga tulostaulukko

Liigan tulostaulukko ennen tätä kierrosta.

Tappara sai Tyler Morleyn takaisin, mutta Kristian Kuuselaa odotellaan vielä takaisin kokoonpanoon. Tuleeko vielä kenties vahvistuksia johonkin suuntaan? Kärpät hankki Pelicansista Miihkaili Tepon riveihinsä ja heti ykköskentän takana tuli pari syöttöpinnaa. No, niitä varmaan tulee pesuvadillekin jos sen kautta pelataan.

Nordicbetin pitkävetokertoimet otteluun

Miten poissaolot vaikuttavat?

Tappara edellisessä pelissä:

  • Levtchi – Morley – Bertrand, Polasek – Ytterell
  • Karjalainen – Malinen – Ojamäki, Vittasmäki – Suhonen
  • Puistola – Rauhala – Iacobellis, Blood – Mäntylä
  • Lehtonen – Jasu – Vauhkonen, Utunen
  • Maalilla Garteig, varalla Heljanko

Kärpät edellisessä pelissä:

  • Pyörälä – Lammikko – Puljujärvi, Teppo – Heshka
  • Sailio – Pesonen – Jokinen, Byström – Niemelä
  • Lindsten – Koskenkorva – Koblizek, Kukkonen – Niskala
  • Anttila – Humaloja – Räty, Huttula
  • Maalilla Annunen, varalla Rybar

Näistä kokoonpanoista on ainakin Tapparalta Karjalainen ja Vittasmäki pois maajoukkuetehtävien vuoksi, Julius Junttila oli jo edellisessä ottelussa pois Kärppien kokoonpanosta. Tappara on napannut kotiotteluistaan vain 1.82 pistekeskiarvolla pisteitä, miten mahtaa käydä tässä ottelussa? Kärpät on sentään napsinut vieraissa 2.09 keskiarvolla pinnoja.

Vieraissa Kärppien YV-peli Liigassa on sakannut, se on vasta 12. tehokkainta tällä hetkellä prosentilla 16,90%.  Alivoima sen sijaan onkin sitten koko liigan parasta vieraissa, 94,12%.  Tapparan kotiotteluissa YV% on 22,62% ja siitä todennäköisesti huononee Kuuselan ja Kemiläisen ollessa poissa ykkös YV:stä. Alivoimaprosentti 81,16 on liigan 5. parasta. Mihin näillä numeroilla päästään?

Kukkos-Lasselle huimaa tilastoa haltuun!

Kuuden pinnan peli

Joukkueet ovat pelanneet tasaisia pelejä, mutta Tampereella ei viimeiseen 10 peliin olla nähty Kärppien ja Tapparan välillä jatkoaikaa. Nähdäänkö nyt? Paljon mahdollista.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä