Liiga: Tappara - KooKoo klo 18:30 pe 12.10.2018

Pistepörssin kärkinimet askissa - kyseessä kuitenkin melkein jumbofinaali. Kummalle joukkueelle tästä matsista isompi pistepotti ja saako molemmat tästä lisäystä pistepottiin? Katso kertoimet ja betsaa!
Liiga: Tappara - KooKoo
Lokakuu 12,2018
18:30

Liiga: Tappara – KooKoo klo 18:30 pe 12.10.2018

Tappara ja KooKoo ovat pelanneet alkukauden enemmän ja vähemmän vihkoon. KooKoon murheenkryyninä ovat olleet kolmannet erät, Tapparalla akilleen kantapäänä ovat olleet maalivahtipeli ja erikoistilannepelaaminen. Tapparan ristinä on lisäksi myös CHL-pelit, onko rasitus liikaa?

Reilun viikon päästä on luvassa paidannostajaiset:

Kertoimet tähän peliin ovat selkeästi Tapparalle, Unibet antaa matsiin kertoimet 1.62 – 4.90 – 4.20. Tapparaa voi pitää siis suosikkina, mutta toistaiseksi Tapparan peli ei oikein ole vielä lähtenyt kulkemaan. Kyllähän se taas jossain vaiheessa lähtee, mutta nytkö on sen aika?

Maalintekijävedossa lapulle ehdottomasti Tomas Zaborsky, Liigan pistepörssin kakkonen ansaitsee paikan myös pistevedossa. Maalintekokerroin Unibetillä on 2.95, kerroin sille että ei tee maalia on 1.35. Liigan pistepörssin ykkönen, Malte Strömwall on saanut maalintekijävetoon kertoimen 3.20, myös Miikka Pitkänen 4.10 kertoimella voidaan laittaa kehiin.

Myös Anrei Hakulinen on ollut tehokkaana alkukaudesta. Isoin jännitysmomentti näillä otteilla on kuitenkin KooKoon pelaamisella se, että missä mahtavat nämä herrat pelata keväällä? Tyhjennysmyynnit tulevat taas alkuvuodesta ja jos KooKoo ei saa hinattua pulkkaansa pudotuspeliviivan yläpuolelle.

KooKoon tappioputki jatkuu?

KooKoo on nyt hävinnyt neljä peliä putkeen. Pinnat on kerännyt KalPa, HPK, Jukurit ja Lukko. Jos nyt Tapparakin narskuttaa pisteet KooKoolta, alkaa Kouvolassa olla kuumat paikat. Tuomas Tuokkola ilmoitti jo hyvissä ajoin että ei jatka KooKoon riveissä enää ensi kaudella, lieneekö tässä syy tähän kuoppaan?

Tapparalla on alla kaksi tappiota liigasta. JYP ja Kärpät on vienyt pinnat Tapparalta, sitä ennen Tappara toki otti tärkeät pinnat Sportilta ja SaiPalta. Tässä pelissä kumpikin janoaa pinnoja, olisiko sittenkin tasapelin paikka kupongille? KooKoo on vuoden 2015 jälkeen pelannut kuusi peliä Tapparaa vastaan Tampereella. Viidessä se on tehnyt 0-1 maalia, yhdessä tuli sitten kuusi maalia. Tapparan maalihaarukka on ollut 2-6 maalia. Mitä siis tulosvetoon? 3,4 – 1,2? Vai leveämpää haarukkaa?

Tapparalta tarvittaisiin tässä pelissä samanlaista otetta kuin CHL:ssä edellisessä pelissä:

KooKoo kiusaa Tapparaa?

KooKoo on koko Liigan heikoin vierasjoukkue, joten Tapparalla ei periaatteessa pitäisi olla hätää tässä pelissä. Tapparan peli on kuitenkin ollut yllättävissä vaikeuksissa, joten mitäs merkkejä tähän otteluun sitten laitetaankaan?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt