Liiga: Tappara - KooKoo To 12.03.2020 klo 18:30 Vihje ja Kertoimet

Tappara – KooKoo on Liigan runkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista. Tappara yrittää kynsin hampain pitää kiinni vielä kakkospaikastaan ja KooKoo haluaisi jollain ilveellä nousta vielä sarjataulukossa. Romahtaako Tapparan pistepotti taas viime sekunneilla trendin mukaan? Paljon mielenkiintoisia kertoimia tarjolla.
Tappara - KooKoo
Maaliskuu 12,2020
18:30

Hakametsän Jäähalli, Tampere
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 2.40 – 3.75 – 2.70
TV: Telia Liiga, 18.15

Liiga: Tappara hamuaa kakkossijaa?

Tapparan pelissä on viime aikoina näkynyt kummallisia viime hetken sulamisia. Näitä viimeisillä minuuteilla ja hetkillä Tapparan verkkoon tehtyjä maaleja on ihan liikaa tilastoihin nähden, mistä tämä kertoo? Paniikista puolustuksesta? Surkeiden sattumien summasta? Tapparalla ei ole enää omissa käsissä runkosarjan kakkostila, sillä se on pelannut ottelun enemmän kuin Lukko, joka on pisteen päässä. Samoin KooKoo on pelannut ottelun vähemmän kuin KooKoo, joten liigan sarjataulukko elää vielä kärjen osalta viimeisillä kierroksilla. Tilanne ennen torstain pelejä:

  • Kärpät 58 ottelua 125 pistettä
  • Tappara 59 ottelua 116 pistettä
  • Lukko 58 ottelua 115 pistettä
  • Ilves 59 ottelua 114 pistettä
  • KooKoo 58 ottelua 110 pistettä
  • HIFK 58 ottelua 102 pistettä

Tilastojen mukaan Tappara vie

Tampereella pelatut ottelut kertovat karua faktaa. 10 viimeisestä kohtaamisesta nimenomana Tampereella kotijoukkue on vienyt pelin 8 kertaa yhdeksästä ja maaliero on ollut 31-14. Tulosveto voisikin tässä olla 3,4 – 1,2. KooKoo tosin on pelannut tällä kaudella paremmin kuin koskaan, joten ei ihan tilastoihin pelkästään luoteta.

Tapparan kolme viimeistä peliä ovat menneet kaikki jatkoille, ei kolmea ilman neljättä? Muutenkin kahdeksasta ottelusta peräti viisi on veivattu vasta jatkoilla maaliin, samassa ajassa KooKoolla on kaksi tasuria.

Yhteenveto: Tappara – KooKoo

Tappara lähtee suosikkina otteluun, mutta vain lievänä sellaisena. Molemmilla tulee olemaan kovat pudotuspelit edessä ja nyt varmasti haetaan jo hieman asetelmia niihin tansseihin. Mitä vieraat ovat keksineet tähän peliin jotta pinnat matkaisivat Kouvolaan?

Kristian Kuusela Tapparan kultakypäränä tuskin voittaa enää pistepörssiä, sillä eroa Justin Danforthiin ja paikallisvastustaja Eemeli Suomeen on jo viisi pistettä. Kim Strömberg 23+27 ja Juha Haataja 16+33 kamppailevat vieraiden kultapotasta.

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

⭐ Kristian Kuusela tekee ottelussa maalin 3.95

⭐⭐ Ensimmäinen erä päättyy tasapeliin – 2.25

⭐⭐⭐ Ottelun tulos mahdollisen jatkoajan jälkeen 3-2 – 10.50

Kouvolassa Jari Levonen sai halaukset pelaajilta. Torstaina Porissa Levonen laittaa pillin naulaan ottelun jälkeen. Hattua päästä!

Huima Liigakevään huipennus odottaa!

Pudotuspeleihin ei ole enää kuin pari kierrosta aikaa, joten nyt jos koskaan kannattaa laittaa vedonlyöntikuviot kuntoon. Virukset jyllää meillä ja maailmalla, toivottavasti täällä ei päädytä koko pudotuspelien peruuttamiseen – kuten Saksassa ja EBEL-liigassa päädyttiin tekemään. Kuka voittaa Liigan mestaruuden? Pistä veto poikimaan!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä