Liiga: Tappara - Lukko torstaina 24.1.2019 klo 18:30

Tappara takoo Lukkoa lommoille Hakametsässä torstaina! Kestääkö Lukko pommituksen, lyökö Tappara kirvestään kiveen? Nyt punnitaan näiden kahden joukkueen meininki, olisiko tässä jo pudotuspeliparia kevään pudotuspeleihin?
Liiga: Tappara - Lukko
tammikuu 24,2019
18:30

Liiga: Tappara – Lukko, kummalle voitto?

Lukko on yllättänyt tällä kaudella useat Liigan seuraajat positiivisesti. Vielä on kuitenkin aikaista sanoa, miten kausi tulee lopulta päättymään ja oliko kausi sittenkään kaikkien aikojen kausi. Lukon miehistö on kärsinyt melkoisesti loukkaantumisista, mutta siitä huolimatta se on vahvasti etenemässä kohti varsinaisia pudotuspelejä ja kuuden parhaan joukossa. Nyt sillä on mahdollisuus nitistää pisteitä Tapparalta, joka on sarjataulukossa noussut jopa ohi TPS:n. Harva tätä olisi uskonut syksyllä kun kirvesrinnat löivät kirvestä kiveen oikein urakalla. Diesel on kuitenkin käynnissä ja se nakuttaa kohti Liigan kakkostilaa – ainakin runkosarjassa.

Tappara – Lukko tilastoista voidaan hakea tähän peliin apuja pitkävetoon, Tappara on hallinnut näitä pelejä viime aikoina. 10 viimeistä pelattua Tappara – Lukko peliä ovat päättyneet tilastoin 6-2-2 ja lopulta 7-3, maaliero näissä on ollut 28-19. Näistä voisi päätellä tulosveto veikkausta 2,3 – 1,2 lukemin. Painava vastalause tulee tietty siitä että kolmesta viimeisestä kohtaamisesta Lukko on Tampereella voittanut kaksi, onko nyt Tapparan vuoro vai jatkaako Lukko hyviä otteitaan Tampereella?

Tappara – Lukko, kuuden pinnan peli!

Ottelun pitkävetokertoimet ovat Tapparalle ja monen veikkaus onkin että Tappara tämän tulisi hoitamaan. JYP napsautti jo Tapparan kuuden pelin voittoputken poikki joten sen suhteen ei ainakaan ole paineita. Lukon orastanut, kolmen pelin tappioputki meni puolestaan kotikaukalossa poikki toista tamperelaisjoukkuetta vastaan, Ilves kaatui reippaasti lukemin 5-2.

Kummallakin joukkueella on kivaan vireeseen päässeitä pelureita ja toki molemmilla on myös harmittavasti loukkaantumisia. Tapparalla on Liigan sivujen mukaan pois ainakin Zaborsky ja Malinen, todella tärkeät palaset Tapparan paletissa. Tuukka Mäntylä sai kolmen ottelun pelikiellon, mutta on takaisin kehissä tässä ottelussa, varmasti taas intoa täynnä. Lukolla on puolustuksesta ollut kauden aikana ukkoa pois enemmän ja vähemmän, mutta hyvin nuoret paikkaajat ovat paikanneet  aukkoja.

Liigan sivujen mukaan Rony Ahonen, Ville Heinola, Antti Saarela, Jere Friberg ja Simo-Pekka Riikola ovat sivussa, kannattaa tsekata millä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat tiistaina ja keskiviikkona omissa otteluissaan.

Liigadatan twitter-tili kannattaa ottaa seurantaan, mielenkiintoisia tilastoja tipahtelee tasaiseen tahtiin.

Tasainen taisto Tampereella - jääkö pinnat Manseen?

Ilves ja HIFK taistelevat tällä hetkellä samoista paikoista ja pisteistä sarjataulukossa, joten totaalinen kuuden pinnan peli kyseessä. Jääkö pisteet Tampereelle vai käykö valkopaitaiset ryöstöretkellä Hakametsässä? Katso kertoimet otteluun aj lyö vetoa!

Aseta vetosi