Liiga: Tappara - Lukko klo 18:30 keskiviikko 26.9.2018

Tappara saa kotikaukaloonsa Rauman Lukon. Raumalaisilla on kokovartalokipsi päällä joten eikai tästäkään voittoa voi odotella. Paljonko peli mahtaa päättyä? Samat lukemat kuin Pelicansia vastaan? Lyö vedot sisään!
Tappara Lukko Liiga Veikkaussivut
Liiga: Tappara - Lukko
Syyskuu 26,2018
18:30

Liiga: Tappara – Lukko klo 18:30 keskiviikko 26.9.2018

Tappara – Lukko keskiviikkona Tampereella. Kummankin alkukausi on mennyt niin sanotusti vihkoon ja penkin alle, tosin Tappara nappasi nyt ensimmäisen voittonsa Pelicansista. Positiivinen juttu tässä pelissä on se, että jompikumpi sen voiton tästä nappaa, mutta negatiivinen uutinen taitaa olla se, että raumalaiset ovat tämänkin pelin jälkeen vielä ilman avausvoittoa.

Matsista riittää paljon vedonlyöntikohteita ja kertoimia, mutta isosti ei Lukon voitolle kannata tässä pelissä betsata. Lukko ei aikaisemmilla kerroilla ole kauhean hyvin Tampereella viihtynyt, viihtyykö siis nytkään? Tappara nappasi ensimmäisen komean kotivoiton Pelicansista viikonloppuna, joten draivi on nyt päällä ja oikeissa jengoissa ja Lukko saa odotella oman voittosarakkeen täyttymistä vielä jonkin aikaa. Mutta kyllä se voitto sieltä vielä tulee, tosin ei tässä ottelussa.

Tappara vetäytyi Tallinna-ottelusta:

 

Pöllyttääkö Tappara Lukon puolustuksen jo ulapalle ensimmäisessä erässä? Tähänkin peliin luvassa mukavia erävetoja, joissa voi lyödä vetoa ottelun eri erien voittajasta, maalimäärästä ja tulosvedosta. Ensimmäisen erän kertoimet ovat 2.33 – 2.38 – 4.00, tässä matsissa Lukko voi olla sillassa jo ensimmäisen erän jälkeen, joten 2.33 otetaan pois kuleksimasta.

Tappara – Lukko ennakko

Lukko on ruosteessa ja kipsissä. Tilannetta ei taatusti helpota Lauri Tukosen sopimuksen purku ja muut poissaolot, isolla rahalla koottu jengi on floppaamassa jälleen, vaikka on pelattu vain neljä peliä. Moni varmasti odotti Lukota huomattavasti enemmän, mutta toistaiseksi on ollut tehotonta työntekoa raumalaisilta.

Tulosvetoon tähän peliin voisi laittaa 2,3,4 – 1,2 lukemia, Lukko kykenee parhaimmillaan tasapeliin. Tapparalle kuitenkin peli ja toinen voitto putkeen. Mestarisuosikki alkaa pikkuhiljaa heräillä ja kevättä kohti kun mennään niin porkkanapöksyt ovat siellä kolmen parhaan joukossa. Matka alkaa tästä.

Näin Tappara pöllytti Pelicansia:

Lukko taitaa pysyä lukossa myös tämän pelin?

Lukon kauden avaus on ollut suorastaan surkea eikä tässä ottelussa taida se kunnian kukko pahemmin laulella raumalaisille. Millä numeroilla Lukko ottaa nokkaan?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt