CHL: Tappara - Storhamar klo 19:00 perjantaina 7.9.2018

Tappara sai maalihanat auki oikein kunnolla viime ottelussa, jatkuuko sama flow Tampereella Storhamaria vastaan? Tappara on ottelun iso ennakkosuosikki joten osaavatko norjalaiset tämän ottelun jälkeen edes kotiinsa? Lyö vetoa ottelusta ja katso livestream!
CHL tausta oranssi pappara 2018 2019
CHL: Tappara - Storhamar
Syyskuu 07,2018
19:00

CHL: Tappara – Storhamar klo 19:00 perjantaina 7.9.2018

Perjantaina Tappara pelaa kotihallissaan Storhamaria vastaan. Tapparalla taisi jäädä viime viikon vierailulta isosti hampaankoloon, olihan tuliaisina rankkaritappio (3-2) tuosta ottelusta. Toisessa ottelussa Tappara avasi sitten sekä kuuman että kylmän maalihanan yhtä aikaa, tuloksena Ocelari Trineciä vastaan 2-8 makoisa voitto. Tuossa ottelussa Tapparan kokoonpano oli seuraava:

Maalilla Heljanko, varalla Bäckström

Erkinjuntti – Järvinen – Kuusela, Vittasmäki – Rantakari

Zaborsky – Malinen – Karjalainen, Mäntylä – Kemiläinen

Rauhala – Järvinen – Ojamäki, Rautanen – Elorinne

Levtchi – Jasu – Luoto, Utunen (Tanus)

Tuleeko muutoksia?

Tapparan tehokkain pelaaja kahdessa ensimmäisessä pelissä on ollut Jarkko Malinen, jolle on kertynyt tehot 0+4. Jere Karjalainen on nakutellut kivat 2+1, samaan on päässyt Juhani Jasu 2+1. Tomas Zaborsky, Otto Rauhala, Jan-Mikael Järvinen, Kristian Kuusela ja Matti Järvinen ovat kaikki tehneet 0+2 tehot. Tästä porukasta varmasti löytyy joku ottelun maalintekijä, lapulle voi toki laittaa vielä vaikka kolmikkoa Matti Järvinen, Antti Erkinjuntti ja Niko Ojamäki, kaikilla on jo ainakin yksi onnistuminen CHL-liigassa.

Tappara iso ennakkosuosikki

Kertoimet otteluun ovat isosti Tapparalle ja niin pitää ollakin. Kotikaukaloon pääsevä Tappara on saanut Nordicbetiltä kertoimet 1.37 – 6.40 – 6.00, joten melkoinen yllätys olisi jos Storhamar yltäisi edes tasapeliin. No, CHL-peleissä on jo nyt nähty isoja ja pienempiä yllätyksiä, mutta tuskin Tappara sortuu tällä kertaa tappioon, siitä muistona edellinen kohtaaminen, jossa tuli yllättäen tappio.

Nähdäänkö Hakametsässä perjantai-illan huumaa? Tehdäänkö maaleja roppakaupalla ja mitä laitetaan tulosvetoon? Meidän vinkkimme tähän matsiin voisi olla 3,4,5 – 1,2 maalit otteluun ja tuolta voidaan poimia vaikkapa kertoimet 5-2 (16.50), 4-1 (10.00) ja 5-1 (17.50) lukemille. Voihan tämäkin matsi olla taas tiukempaa settiä, mutta luotetaan siihen että Tapparan koneet on nyt käynnissä ja Storhamar jää vieraskaukalossa ainakin jonkinlaisen jyrän alle.

Matsistahan riittää jälleen oivallisesti paljon erilaista vedonlyöntiä jo ennen matsia ja tietenkin matsin aikana, väijy peli CMore -maksupalvelusta tai katso Unibet TV:n tai Nordicbetin livestream -palvelun kautta.

Kyllähän näitä maalikoosteita on kiva katsella?

Tappara maksaa potut pottuina?

Tappara oli edelliseen otteluun lähdettäessä kivasti ärsytetty rankkutappion myötä, nyt samaa tehokkuutta vaaditaan Storhamaria vastaan. Ihan ei ehkä kahdeksaa maalia tehdä, mutta mukavia kertoimia on tarjolla taas tulosvetoon. Betsaa ja voita!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt