Liiga: Tappara - TPS perjantaina 15.2. kello 18:30

Liigan kärkiottelu - panoksena Liigan runkosarjan kakkospaikka ainakin tällä hetkellä. TPS on aika kivasti viihtynyt Hakametsän tunnelmassa, mutta tässä ottelussa kertoimet ovat Tapparalle. Vai kampeaako TPS voiton tästäkin pelistä? Katso vedonlyöntikohteet ja kertoimet ja pistä betsaten!
Liiga: Tappara - TPS
Helmikuu 15,2019
18:30

Tappara – TPS, perjantai-illan kuumaa huumaa!

Tampereella isketään tiukasti yhteen perjantaina kun TPS saapuu Hakametsään. Liigan kärkikamppailu ja lähinnä taistelu Liigan kakkospaikasta ylivoimaisen Kärpät-joukkueen jälkeen. Kertoimet peliin osoittavat että Tappara on ykkössuosikki, mutta annetaan TPS:lle myös mahdollisuus. Tepsi kun on viihtynyt Tapparaa vastaan Tampereella varsin hyvin, miksei myös nyt? TPS nappasi tärkeän kotivoiton JYPistä, jatkuuko draivi

Molemmilla joukkueilla on muutamat pahemmat loukkaantumispoissaolot jotka vaikuttavat pelaamiseen. Ei sota yhtä tai kahta miestä kaipaa, mutta Lauri Korpikosken puuttumista koko kauden ajan ei voi olla aliarvioimatta. Missä TPS olisi jos Korpikoski olisikin pelannut koko kauden?

Tapparan maalivahtikuviot hieman ihmetyttävät, joukkue hankki tsekkivahdin, mutta pisti miehen ”farmiin” pelaamaan. Olisiko sieltä tulossa pudotuspeleihin yllätysykkösmaalivahti vai saako Niklas Bäckström ja Christian Heljanko luottamuksen valmennusjohdolta? Maaliin kun on mennyt helppoja ja vähemmän helppoja laukauksia kenties totuttua enemmän.

Taistelu Liigan kakkospaikasta – kumpi ottaa niskalenkin?

Tässä ottelussa Kristian Kuusela voi ottaa Tapparan taas reppuselkään ja johdattaa joukkueen edestä voittoon. Kultakypärä Kuusela on ollut viime peleissä varsin liukkaalla pelituulella ja perjantainahan on kiva laittaa kiekkoa pussiin oman kotiyleisön edessä?

Ylivoimalla Tappara on nousussa, mutta vasta 6. sijalla koko liigassa. TPS on tässä tilastossa sarjan 3. Hämmentävä fakta on se, että Tappara on kotikaukalossa vasta sijalla 11. YV-tilastossa. TPS on puolestaan toiseksi paras vierasotteluissa ylivoimalla. Tepsin alivoima vieraissa on Liigan 5. parasta, Tapparan alivoima on vasta 13. parasta kotikaukalossa. Onko tässä ratkaisu tähän otteluun ja TPS käy ryöstöretkellä?

Tapparalta maalintekijävetoon Ojamäki, Kuusela ja Jasu kolmikko. Tepsiltä pistetään samaan vetoon Kakko, Palve ja Budish.

Torstaina 14.2. kannattaa käydä kaupoilla:

TPS:llä iso kerroin, mutta tuleeko se kotiin?

Kummallakin on alla varsin ailahtelevia otteita, mutta jo Liigan kakkoseksi nousstu TPS voi tässä ottelussa yllättää. Miten vedot lapulle, vertaa kertoimia ja betsaa! Katso ottelun livestream Telia TV:stä, nyt haetaan jo asetelmia kevään kuumiin pudotuspeleihin. Kumpi näistä kahdesta kohtaa Kärpät finaaleissa?

Aseta vetosi