Liiga: Tappara - TPS klo 18:30 tiistaina 30.10.2018

Tiistai-illan huipennus lienee tässä! TPS tulee kampeamaan Tapparalta pisteitä Hakametsästä. Miten se onnistuu ja onnistuuko ylipäänsä, siinäpä kysymyksiä. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Liiga: Tappara - TPS
Lokakuu 30,2018
18:30

Liiga: Tappara – TPS klo 18:30 tiistaina 30.10.2018

Tapparan komea voittoputki katkesi Kimmo Kuhdan juhlapelissä Helsingissä, mutta TPS jatkoi sitten puolestaan omaa voittoputkeaan HIFK:n kustannuksella kotipelissä lauantaina. Tässä ottelussa kertoimet ovat lievästi kotijoukkueelle, mutta TPS:n meno on viime aikoina ollut erityisen vahvaa. Huippumatsissa TPS lähtee siis altavastaajana peliin, mutta tässä matsissa voi käydä oikeastaan ihan miten tahansa.

Vai ratkeaako peli maalivahteihin?

Yksi ottelun kulminaatiopiste voi olla erikoistilanteet, Tapparan alkukauden erikoistilannepelaaminen on Liigan tasoon verrattuna ollut ala-arvoista. Alivoimassa ja ylivoimassa Tapparan köli raapii Liigan pohjia, TPS:llä tilanne on vähän toisinpäin. TPS:n ylivoimaa pyörittää pitkälti Oula Palve, Ilkka Heikkinen ja Ilari Filppula, tätä kolmikkoa pitää laittaa ainakin pistevetoon ja miksei myös sitten maalintekijävetoon. Valitettavasti Lauri Korpikoski taitaa olla sivussa jopa ensi vuoden alkuun saakka, mitäs TPS:n ylivoimasta sen jälkeen tulee?

Tappara – TPS ennakointi

Tappara on hilannut itseään sinne mihin joukkue kuuluukin, eli sinne mitalipelijoukkueiden pariin. Siellä se Tappara taas kauden loputtua on, alkusyksy on ollut hieman vaikeampaa. Tappara teki ison urotyön kaataessaan Oulussa Kärpät, tuolta jengiltä ei moni joukkue ole edes pisteitä hakenut.

Edellinen ottelu näiden joukkueiden välillä oli tässä kuussa, pari viikkoa sitten. Tuolloin TPS hävisi kotonaan 0-1 Tapparalle, joten tässä lienee olevan sitten sen kuuluisan kuitin paikka?

Tähänkin peliin löytyy runsaasti erilaista vedonlyöntiä ja kertoimet kannattaa tutkia tarkkaan suosikkikohteissa. Tulosvetoon tähän peliin voisi heittää 2,3 – 2,3,4 isolla haarukalla, jotenkin tuntuu siltä että tässä ottelussa ratkaisevat nyt erikoistilannepelaaminen. Onko Tappara saanut sen kuntoon vai hallitseeko TPS edelleen tätä osa-aluetta?

Tapparalla moni pelaaja hakee vielä tehojaan ja esimerkiksi Kristian Kuuselan vaisu alkukausi on monelle ollut pettymys. Kautta on kuitenkin vielä runsaasti jäljellä, joten alkaisikohan se Kuuselakin kohta nakuttamaan niitä pisteitä? 16 peliä ja 4+5 tehot eivät nyt ihan katastrofaaliset ole, 45 vetoa ja prosentti 8,9% on.  Kaksi tärkeää voittomaalia on kuitenkin Kuuselan lavasta syntynyt.

Ottelu on yhtä juhlaa, mutta tämänmoisia maalijuhlia tuskin nähdään?

Tappara vai TPS? TPS vai Tappara?

Nähdäänkö jälleen tiukkamaalinen vääntö pisteistä vai uppoaako maaleihin enemmän maaleja kuin edellisessä pelissä? Kertoimet Tapparalle, mutta TPS:llä on muut mielessä.

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt