Tennis ATP -finaalit: Djokovic sekä Medvedev 16.11.2020 klo 16.00, yhteiskerroin 2.53

Tenniskausi huipentuu Lontoon ATP -finaaleihin. Serbian Novak Djokovic on turnauksen suosikki. Hän aloittaa pelinsä Diego Schwartzmania vastaan.
Djokovic - Schwartzman sekä Medvedev - Zverev
Marraskuu 15,2020
16:00

Djokovic – Schwartzman sekä Medvedev – Zverev

O2, Lontoo, UK

Live stream: Unibet TV

Koronan rikkoman ATP -tenniskauden huipennus pelataan Lontoossa nyt marraskuun puolivälissä. Turnee on kauden kahdeksan parhaan kisa. Pelipaikkana on Lontoon komea O2 -areena, joka tällä kertaa kuitenkin kumisee tyhjyyttään. Yleisöä ei koronan runtelemassa Englannissa päästetä paikalle.

ATP -finaalit on pelattu Lontoossa vuodesta 2009 lähtien, ja ensi vuodesta lähtien pelataan viisi seuraavaa turneeta Italian Torinossa.

Viime kaudella ATP -finaalit vei Kreikan Stefanos Tsitsipas. Kauden päätösturnaus ei ole arvostuksessa Grand Slam -turnausten tasolla.

Tällä kertaa ykkössuosikkina Lontoon peleihin lähtee jälleen kerran Serbian Novak Djokovic. Djokovicin kausi on ollut erityisen rikkonainen sekin. Hän aloitti voittamalla Australian avoimet ennen kuin korona laittoi tenniksen peluun pitkälle tauolle. US Openissa Djokovic hylättiin, kun hänen läiskäisemä pallo osui suoraan linjatuomarin kurkkuun.

ATP -finaalien toisena pelipäivänä Djokovic aloittaa omat pelinsä Argentiinan Diego Schwartzmania vastaan. Sshwartzman on ATP -rankingin yhdeksäs ja Djokovic on ykkönen.

Schwartzman pelasi Ranskan avoimissa massakentällä itsensä semifinaaleihin, jossa Rafael Nadal oli kuitenkin liian kova. Argentiinalainen hävisi matsin suoraan 3-0, mutta viimeisen erän hän sai vietyä aina tie breakiin asti.

Argentiinalainen on massakenttien pelaaja

Roland Garrosin jälkeen Schwartzman pelasi ATP -turnauksen Kölnin sisäkentällä, jossa neljännellä kierroksella Saksan Zverev voitti helposti 6-2, 6-1. ja viimeksi Schwartzman pelasi Pariisissa sisäkenttäturnauksessa, jossa Venäjän Medvedev oli kolmoskierroksella selvästi parempi 6-3, 6-1.

Schwartzman on massakentillä menestynyt parhaiten, mutta ainakin omien sanojensa mukaan hän pitää eniten nurmikentistä. Hänen paras pelin osa-alueensa on loistavat palautukset.

Djokovic ja Schwartzman ovat kohdanneet tämänkin vuoden puolella kahdesti. Australian avoimissa Djokovic voitti 6-3, 6-4, 6-4 ja Italiassa massakentällä syyskuussa Djokovic voitti 7-5, 6-3.

Djokovic laittoi Schwartzmannin tällä kaudella jo kahdesti nurin selvin lukemin, vaikka pelattiin argentiinalaisen ykkösalustalla massalla. Nyt mennään kovalla kentällä, ja Djokon voiton pitäisi olla entistä varmempi. Djokovic 2-0 saa Unibetilla kertoimeksi 1.52 ja sillä aloitetaan maanantain tennistupla.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Medvedev ja Zverev on tasainen pari

Myöhemmin illalla pelataan Daniil Medvedevin ja Alexander Zverevin ottelu. Medvedev on ATP -listan nelonen ja Zverev seiska. Pelaajat kohtasivat vasta viime viikolla Pariisin ATP -turnauksessa, sen matsin vei Medvedev 2-1.

23-vuotiaan Zverevin kausi on mennyt hyvin, mies alkaa pikku hiljaa nousta tenniksen huipulle. Zverev aloitti kauden Grand Slam -turnaukset välieräpaikalla Australiassa ja US Openissa tuli sitten jo finaalipaikka. US Openin voittokin oli lähellä, mutta Dominic Thiem vei tasaisen matsin 3-2.

Zverev on nyt loppukaudesta ottanut pari ATP -turnausvoittoa, kun hän vei peräkkäin kaksi Kölnissä pelattua turneeta.

Medvedev on vuoden Zvereviä vanhempi, ja hänkin on pikku hiljaa noussut huipulle. Medvedev oli viime vuonna ensimmäistä kertaa ATP -listan top kympissä. Tällä kaudella Medvedev oli US Openissa välierissä, mutta tuleva mestari Thiem vei matsin 3-0.

Viime viikon Pariisin Masters -turnauksen finaalissa. Medvedev sai laitettua Zverevin tiukkaan paikkaan. Zverevin syöttö oli ottelussa kateissa eikä hän saanut kakkossyötöllään oikein minkäänlaista tulosta aikaiseksi.

Näiden kahden pelaajan välinen ero ei ole iso. Se voittaa, jolla on parempi päivä. Kova kenttä ei tuo kummallekaan etua.

Medvedev on näistä kahdesta liikkuvampi, monipuolisempi ja ehkä varmempi pelaaja. Jos Zverevillä on ongelmia syöttönsä kanssa, niin sitten Medvedev vie matsin. Jos taas Zverevillä olisi hyvä syöttöpäivä, niin sitten ollaan aika tasaväkisessä tilanteessa. Saksalaisen pelissä on enemmän epävarmuustekijöitä. Medvedevin kerroin Unibetilla on 1.67, ja siitä toinen kohde tuplaan. Kyllä venäläinen voittaa kuusi kertaa kymmenestä.

Djokovic 2-0 sekä Medvedev antaa yhteiskertoimeksi 2.53.

ATP -finaalit Unibetille

Maanantain ATP -finaaleista Djokovic 2-0 ja Medvedev, yhteiskertoimella 2.53.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt