Tennis Bratislava Challenger: Emil Ruusuvuori - Adrian Rinderknech 12.11.2020 klo 13.00, Unibet TV

Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa Challenger -turnausta Bratislavassa. Ruusuvuori on turnauksen ykkössijoitettu. Ottelu näkyy Unibet TV:ssä.
Emil Ruusuvuori - Adrian Rinderknech
Marraskuu 12,2020
13:00

Tennis Challenger: Emil Ruusuvuori – Adrian Rinderknech

Bratislava, Slovakia

Kertoimet (Unibet): 1.30 – 3.35

Live stream: Unibet TV

Hyvien ATP -turnausten jälkeen Suomen Emil Ruusuvuori pelaa Slovakian Bratislavassa Challenger -turnauksen. Ruusuvuori on turnauksen ykkössijoitettu. Nyt olisi hyvä tilaisuus ottaa turnausvoitto, vaikka sitten Challenger -tasolla.

Turnauksen avauskierroksella ATP -rankingin 87. Ruusuvuori pudotti kanadalaisen Diezin, jonka ATP -rankkaus on 175. Peli päättyi varmasti suomalaiselle 6-3, 6-3.

Ruusuvuoren voitto oli sen verran rutiinipeli kuin vain 21-vuotias voi pelata. Ottelu Diezia vastaan alkoi tasaisesti, kumpikin piti syöttönsä heti alkuun. Pikku hiljaa Ruusuvuori alkoi nousta esille ja hän alkoi laittaa painetta kahdeksan vuotta vanhemmalle Diezille. Avauserän voittamiseen riitti yksi murto Ruusuvuorelta. Murtopallo tuli Ruusuvuoren mainiolla kämmenlyönnillä ja varsinainen murto tuli, kun pitkän pallorallin jälkeen Diez teki virheen ja pamautti verkkoon. Tulos 4-2 siinä kohdassa, ja avauserä oli valmis.

Toisessa erässä murrettiin sitten syöttöjä enemmänkin. Ensin Ruusuvuori mursin Diezin kahdesti ja oltiin jo tilanteessa 5-2 Ruusuvuoren syöttäessä. Tässä kohdassa Diez pelasi päivän parasta tennistään ja mursi Ruusuvuoren. Ei siitä enää peliä tullut, sillä Ruusuvuori mursi Diezin syötön heti perään nollille ja voitti ottelun 2-0.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ruusuvuori selvä suosikki

Kakkoskierroksella Ruusuvuori saa vastaansa ranskalaisen ATP -rankingin sijan 176 Arthur Rinderknechin.

Rinderknech ei ole häävi pelaaja. Bratislavan ensimmäisellä kierroksella hän voitti Britannian Broadyn 2-1. Ottelu oli tiukka. Rinderknech vei avauserän 6-4, toisen Broady tie breakin jälkeen 7-6 ja viimeisen sitten ranskalainen 7-5.

Ennen Broadyn voittamista Rinderknechillä oli alla neljän tappion putki. Rinderknech pelailee etupäässä Challenger -tason turnauksia. ATP -turnauksessa hän ei ole päässyt avauskierrosta pidemmälle ainakaan puoleentoista vuoteen. Ranskan avoimissa Rinderknech putosi heti Slovenian Bedenelle. US Openissa Rinderknech ei ollut mukana ollenkaan.

Tasoero ottelussa on selvä Ruusuvuoren hyväksi. Rinderknechin paras ATP -sija on 160 tämän vuoden maaliskuussa. Tuskin 25-vuotias ja 196 cm pitkä ranskalainen tästä pidemmälle pääsee. Ruusuvuorella taas on vielä kaikki edessä.

Ruusuvuori ei ruusta kerrointa otteluun saa, mutta kyllä hän vie tämän matsin neljä kertaa viidestä. Unibetin kerroin Ruusuvuorelle on 1.30, ja se piisaa. Ottelu on nähtävillä Unibet TV:ssä!

Ruusuvuori Unibetille

Ruusuvuori kertoimella 1.30 ja Unibet TV auki.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt