Tennis: Emil Ruusuvuori – Marc-Andrea Huesler tänään klo 11:30 – Unibet Live Stream!

Ruusuvuori pelaa US Openin loukkaantumisen jälkeen nyt ATP Kitzbühelin turnauksessa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Marc-Andrea Huesler, joka pitäisi olla Ruusuvuorelle helpohko pala. Seuraavalla kierroksella vastaan tulisi Italian Fabio Fognini (ranking 12.). Katso vedot tähän matsiin ja katso ilmainen livestream!
Tennis ATP Kitzbühel: Emil Ruusuvuori – Marc-Andrea Huesler
Syyskuu 09,2020
11:30

Emil Ruusuvuori pääsi villillä kortilla Itävallan ATP -turnaukseen, joka pelataan enemmänkin alppihiihdosta tutussa Kitzbühelissa. Toivottavasti Emil Ruusuvuoren suksi ja ykkössyöttö luistaa avauskierroksen vastustajaa vastaan, joka on sveitsiläinen Marc-Andrea Huesler!

  • Aika: Keskiviikkona 9.9.2020 kello 11:30 alkaen
  • Turnaus: ATP Kitzbühel – Court Kuchenmeister
  • Livestream: Unibet TV
  • Kertoimet: Huesler – Ruusuvuori 2.36 – 1.59 (Nordicbet, Betsson)

Ruusuvuori live stream – ilmainen Unibet lähetys! ✅

Itävallan ATP -turnauksesta on jo karsinnoista ollut ilmaisia livestream lähetyksiä ja todennäköisesti myös Ruusuvuoren ottelu tullaan näkemään livenä – vaikkapa siellä kotisohvalla tai mobiililaitteen ruudulta. Jos livestreamia ei olekaan saatavilla, seuraa ottelua eri live tulospalveluiden kautta.

Päivitys: Huesler – Ruusuvuori Unibet Live Stream saatavilla!

Unibetin TV lähetykset ovat lähes poikkeuksetta todella laadukkaita ja kuvankin saa isommaksi kuin ihan näppärästi. Käy kokeilemassa että laitteet ja lähetykset toimivat ja lyö matsin aikana vaikka livevetoja Ruusuvuoren ottelusta! Ottelu on ensimmäinen peli Kuchenmeister-kentällä, joten peli tulee alkamaan kello 11:30!

Miten ottelu päättyy? Erävedot kertoimet tästä!

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Huesler – Ruusuvuori kertoimet, veikkaus ja vedonlyönti ✅

Marc-Andrea Huesler on 24 vuotias ja ATP ranking hänellä on tällä hetkellä 303. Paras sijoitus Hueslerilla on vuodelta 2019, tuolloin hän on parhaimmillaan ollut ATP Ranking 263. Viime vuoden puolella Huesler laittoi koville alle 100. rankingin pelureita voittaen ainakin yhden erän heitä vastaan. Ruusuvuorenkin tulee toki olla tarkkana, ei se ranking kaikkea kerro. Ruusuvuoren tämän hetken ATP -ranking on 92.

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Käy katsomassa kaikki Livestream lähetykset  Unibetiltä! 
Tsekkaa samalla US Open betsikisa – 100 parhaiten sijoittuneen pelaajan kesken jaetaan 25 000 € voittopotti! 
(Emil Ruusuvuoren ottelu listattuna myös)

 

Emil Ruusuvuori ATP tennis

Ruusuvuori tennis live score ✅

Mikäli ottelusta ei jostain syystä ole livestreamia tarjolla tai et pysty kyseistä ottelua seuraamaan, voit tietenkin seurata Huesler – Ruusuvuori tennis live score liveseurantaa. Useat eri sivustot ja applikaatiot tarjoavat mainiot mahdollisuudet ihan liveseurantaan – monessako erässä ja monillako peleillä Ruusuvuori tämän vie? Jos loukkaantuminen ei oikeasti vaivaa ja Ruusuvuorella on normipäivä, Huesler kyllä kaatuu.

Emil Ruusuvuori – Fabio Fognini seuraavalla kierroksella? ✅

Huesler – Ruusuvuori on ns. 32 round – ottelu, eli voittaja etenee tästä jo turnauksen 16. parhaan joukkoon. Seuraava vastustajakin on selvillä, vastaan asettuu ATP rankingin 12., Italian Fabio Fognini. Korkeimmillaan hän on ollut peräti 9. sijalla reilu vuosi sitten. 33 vuotias ammattilainen on voittanut jo tänä vuonna reilut 500 000 dollaria ja yhteensä uralla on palkintorahoja kertynyt kaksinpelissä ja nelinpelissä lähes 15 miljoonaa euroa!

Ruusuvuori on kunnossa!

Ruusuvuori voittoon? Lyö vetoa!

Suomalaisten tämän hetken ykköstykki Emil Ruusuvuori on kovassa nosteessa. Jo 100 parhaan tennispelaajan joukkoon maailmassa noussut nuorukainen jatkaa taivaltaan nyt ATP Kitzbuhelin turnauksessa. Unibet Livestream tulille ja betsaamaan! Matsi keskiviikkona alustavan aikataulun mukaan kello 11:30 alkaen!

Aseta vetosi
Nordicbet logo €170 Ilmaisveto
Päivän Ilmaisveto 50.00 kerroin Jokerien voitolle Neftehemikista!⭐Keskiviikkona iso KHL-ottelu Jokerit vs. Neftehimik Nizhne...

50.00 kerroin Huuhkajien voitolle Walesista!

⭐Torstaina iso ottelu Suomi vs. Wales! Nappaa korotettu 50.00 kerr...

Lue lisää
Comeon logo Talleta 10€-Comeon tarjoaa 50€ pelirahaa

ComeOn on asettanut riman korkeammalle kuin muut peliyhtiöt! Avaa pel...

Lue lisää