Tennistä: Berrettini – Ruusuvuori ti 25.8. klo 02.10- Ilmainen livestream!

Emil Ruusuvuori eteni hienosti jo toiselle kierrokselle, mutta nyt taitaa vastaan tulla liian kova vastus? Ennakkoluulottomasti vain kohti voittoa - katso kaikki kertoimet!
Tennistä: Matteo Berrettini – Emil Ruusuvuori
Elokuu 25,2020
02:10

Ruusuvuori mursi sadan parhaan pelaajan joukkoon

Emil Ruusuvuori tykittelee ATP Cincinnatin turnauksessa mainioita otteita. New Yorkiin siirretty turnaus on arvostettu turnaus ja Jarkko Niemisen 2015 jälkeen pääsarjassa ei suomalaisia esiintynyt. Toisella kierroksella Ruusuvuori, ATP rankinging-sijalla  100,  kohtaa ATP-rankingin numero 8. Matteo Berrettinin, onko nyt kyyti liian kylmää?

Aikaisempia kohtaamisia ei ole, mutta YLE:n tietojen mukaan kaksikko on kyllä harjoitellut kerran aikaisemmin yhdessä. Joitain ominaisuuksia on varmasti siis tiedossa. Ottelu on merkitty ohjelmaan 22:00, mutta ottelun alkamisaika voi vielä muuttua aikaisempien pelien kestosta riippuen.

UNIBET TV – Ruusuvuori ilmainen livestream

Unibet TV näyttää tästä turnauksesta kattavasti ilmaisia livestream lähetyksiä ja tästäkin ottelusta on Unibetin listojen mukaan tarjolla suora livelähetys! Suora lähetys Richard Gasquet VS Roberto Bautista Agut ottelun päätyttyä. Ottelun alkua on jouduttu siirtämään yli kahdella tunnila alkuperäisestä ajankohdasta.
Turnauksen pelikalenteri löytyy tästä 

Berrettini selkeä suosikki

Ottelukertoimet tässä ottelussa ovat selkeästi Berrettinilille 1.24 – 4.10 ja niin pitää ollakin kun kyseessä on koko maailmanlistan 8. sijalla oleva pelaaja. Berrettini on kuitenkin hävinnyt 5 ottelua edellisistä seitsemästä pelistä, joten eipä tämä nyt välttämättä ihan se ”6-0” peli ole.

Markkinoilta löytyy mukavia kertoimia otteluun ja kierrokselle:

Entä montako peliä ottelussa pelataan? Berrettini on pelannut alle 24.5 peliä neljässä edellisessä ottelussa ja tässä ottelussa alle 24.5 pelille kerroin on 1.52. Yli 24.5 peliä on saanut kertoimet 2.50 ja yli 22.5 pelin kerroin on 2.10. 6/8 pelissä on kuitenkin tullut yli 21.5 peliä, joten tässä on Ruusuvuoren hyvän draivin takia hyvä betsikohde?

Suomalaisella on itseluottamus kohdillaan, mutta nyt voi vastaan tulla liian kova seinä.

Lyö vetoa tästä kohteesta!

Käy katsomassa kaikki Livestream lähetykset  Unibetiltä!
(Ruusuvuoren ottelu listattuna myös)

Masters-turnaukset ovat olleet suomalaisille harvinaista herkkua

Ruusuvuori on ensimmäinen suomalainen Masters-tason turnauksen pääsarjassa sitten Jarkko Niemisen vuonna 2015. Yli 90 sijalukua korkeamman italialaisen voittaminen on mahdollisuuksien rajoissa, joskin useimmille se olisi jättiyllätys.

Aseta vetosi
Nordicbet logo €170 Ilmaisveto
Päivän Ilmaisveto 50.00 kerroin Jokerien voitolle Neftehemikista!⭐Keskiviikkona iso KHL-ottelu Jokerit vs. Neftehimik Nizhne...

50.00 kerroin Huuhkajien voitolle Walesista!

⭐Torstaina iso ottelu Suomi vs. Wales! Nappaa korotettu 50.00 kerr...

Lue lisää
Comeon logo Talleta 10€-Comeon tarjoaa 50€ pelirahaa

ComeOn on asettanut riman korkeammalle kuin muut peliyhtiöt! Avaa pel...

Lue lisää