Toronto Raptors - Boston Celtics 27.2.2019, Idän suuret vastakkain Kanadan puolella

Toronto Raptors on NBA:n Itäisen konferenssin kakkosena. Boston Celtics on ollut pettymys, se on nyt vasta sarjaviitonen.
Toronto Raptors - Boston Celtics
Helmikuu 27,2019
03:00

Kauden alla Toronto Raptorsia ja Boston Celticsiä pidettiin NBA:n Itäisen konferessin parhaimpina. Toronto sitä on ollut, mutta Boston on pettänyt.

Toronton voittosuhde on nyt 44-17. Bostonin lukemat ovat 37-23. Varsinkin vieraskentällä Boston on ollut vaikeuksissa, se on voittanut 14 vieraspeliä ja hävinnyt 15.

Boston matkaa Torontoon heikossa kunnossa. Se on nyt hävinnyt neljä viimeisistä kuudesta ottelusta. Celtics on Idän sarjataulukossa viidentenä.

Raptors taas on Idässä kakkosena, sarjakärki Milwaukee on vain kahden voiton päässä.

Toronto ja Boston hävisivät viimeiset ottelunsa. Celtics hävisi lauantaina Lauri Markkasen Chicagolle vieraissa, Markkanen ja Zach LaVine kurittivat Bostonia omilla henkilökohtaisilla piste-ennätyksillään. Toronto hävisi kotikentällä sunnutaina Orlando Magicille.

Unibetiltä : Betsaa vähintään 5€ korisveto ja olet mukana
Golden State Warriorsin – LA Lakersin NBA- reissun arvonnassa

Coach Stevens on pettynyt itseensä

Bostonissa pelaajat ja valmentaja Brad Stevens syyttelevät itseään, kun peli ei kulje. Takamies Marcus Smart sanoi, että tappio Bullsille oli noloa.

”Emme ole pystyneet pelaamaan parasta peliämme. Se on turhauttavaa, kun tiedämme mikä potentiaali meillä on”, hän sanoi.

Valmentaja Stevens ottaa surkeudesta syyt niskoilleen.

”Olen sanonut tämän aiemmin, olen pettynyt itseeni”, Stevens totesi.

Joukkueen supertähti Kyrie Irving uskoo, että play offseissa kaikki menee paremmin.

”Pudotuspeleissä voimme valmistautua vastustajan mukaan, en vieläkään usko, että kukaan voittaa meitä seitsemän ottelun sarjassa”, Irving sanoi.

Sentteri Baynesia kaivataan

Boston pelaa Torontossa ilman sentteri Aron Baynesia. Toronton tähden Kawhi Leonardin pelaaminen on epävarmaa, joskin todennäköistä. Leonard oli viime ottelusta sivussa saadakseen huilivuoron kovan peliohjelman väliin.

Baynesin puuttuminen on ollut kova paikka Bostonille. Se on ilman Baynesia pelannut neljä voittoa ja neljä tappiota.

Raptors on voittanut seitsemän kotiottelua putkeen Bostonia vastaan vuoden 2016 jälkeen. Joukkueiden keskinäisiä otteluita Boston tällä kaudella kumminkin johtaa, se on voittanut molemmat ottelut kotikentällään.

Kawhi Leonard on ollut kova Bostonia vastaan, kolmessa kauden ottelussa hän on tehnyt keskimäärin lähes 32 pstettä per peli.

Raptors on fiksaillut joukkuettaan pudotuspelejä varten. Se hankki isossa kaupassa mainion sentterin Marc Gasolin. Lisäksi Jeremy Lin ja Jodie Meeks ovat tulleet joukkueeseen hiljattain. Raptors selvästi ajattelee, että tämä on heidän vuosi.

Toronton mahdollinen avaus: Lowry, Green, Siakam, Leonard, Gasol

Bostonin mahdollinen avaus: Irving, Smart, Tatum, Morris, Horford

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.52 – 2.63, tasoitus on 4.5 pistettä. Hypätään kovan kotijoukkueen Toronton kelkkaan. Kawhi Leonardin todennäköinen pelaaminen tekee Toronto -4.5 -betsistä hyvän vedon. Unibetin kerroin tälle on 1.90.

Aseta vetosi