Toronto Raptors - Orlando Magic 24.4.2019, Torontolla katkaisun paikka

Orlando yllätti ja voitti sarjan avausottelun Torontossa, sen jälkeen Raptors on hallinnut. Toronton puolustus on ollut erinomaisen hyvä.
Toronto Raptors - Orlando Magic
huhtikuu 24,2019
02:00

Toronto Raptors johtaa Orlando Magicia NBA:n pudotuspelein ensimmäisellä kierroksella 3-1. Orlando voitti ensimmäisen ottelun, mutta nyt peli on kääntynyt selvästi ennakkosuosikki Torontolle. Runkosarjassa Toronto otti 58 voittoa ja Orlando 42.

Jos Raptors voittaa viitosottelun kotikentällään, niin se olisi ensimmäinen kerta koko seuran historiassa, kun se voittaa neljä play offs -matsia yhteen putkeen. Tämän otteluparin seuraava vastus on joko Philadelphia tai Brooklyn.

Avausottelussa Torontossa Orlando otti yllätysvoiton lukemin 104-101. DJ Augustinin kolmonen aivan ottelun lopussa oli ratkaisu.

Avausottelun jälkeen Toronton puolustus on dominoinut sarjaa. Raptors ei enää anna Orlandolle helppoja heittoja. Ensimmäisessä ottelussa Orlando heitti kolmoset yli 48 prosentin tarkkuudella, ja seuraavissa otteluissa prosentti on pudonnut vain hieman yli 26:een. Toronto on pitänyt Magicin avausottelun jälkeen joka kerran alle 95 pisteen, Orlandon pisteet ovat olleet 82, 93 ja 85.

Ei enää helppoja heittoja

Evan Fournier kuvastaa hyvin Magicin tilannetta. Ykköspelissä Fournier upotti viidestä kolmosestaan kaksi, seuraavissa kolmessa ottelussa on uponnut 23 heitosta vain viisi. Fournier on ollut otteluiden jälkeen kovasti anteeksipyytävällä tuulella, ja se on kyllä merkki siitä, että koko Orlando joukkue on jo sillassa.

Haastattelussa viime ottelun jälkeen Fournier yritti vielä vakuutella, että Orlando haluaa vielä yhden ottelun Orlandossa. Tämä ei kyllä ole helppoa, Toronto on voittanut nyt kolme viimeistä ottelua yhteensä 56 pisteen erolla.

Torontolla on ollut paljon onnistujia. Tähtipelaaja Kawhi Leonard on tehnyt ottelusarjassa keskimääri 28 pistettä per peli. Myös Pascal Siakam on tehnyt enemmän pisteitä kuin Orlandon paras pistemies Aaron Gordon, ja Raptorsin Kyle Lowrylla on tuplasti enemmän syöttöjä kuin Orlandon parhaalla, ja sekin on Gordon.

Toronto ei ole koskaan voittanut neljää play offs -ottelua peräkkäin, mutta Orlando on kyllä hävinnyt neljä peräkkäin. Edellisen kerran joukkue on ollut pudotuspeleissä vuonna 2012, ja silloin avauskierroksella se voitti Indianan ensimmäisessä ottelussa ja hävisi seuraavat neljä.

Vetomarkkinoilla peli on selvä. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.12 – 7.50. Lukema taitaa olla kohdillaan. Ottelun totals-raja pyörii 206:n paikkeilla. Neljän aikaisemman ottelun yhteispisteet ovat olleet 205, 193, 191, 192. Hankala ymmärtää, miksi totals-raja on nostettu niin korkealla kuin missä se nyt on. Ehkä siksi, että betsaajat vain tykkäävät pelata over-pelejä mieluummin kuin undereita.

Toronton mahdollinen avaus: Green, Lowry, Leonard, Siakam, Gasol

Orlandon mahdollinen avaus: Augustin, Fournier, Gordon, Isaac, Vucevic

 

Alle 206.5 pistettä saa Unibetilta kertoimeksi 1.96, ja sen voi kupongille rastittaa. Alle 206.5 sekä Toronton voitto saa kertoimeksi 2.18 ja kyllä sekin käy, jos haluaa kerrointaan hieman paisuttaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä