Mestarien liigan karsinnat HB Torshavn - HJK tiistaina 16.7.2019 kello 21:30

HJK matkalla Mestarienliigaan! No, eipä nyt ihan vielä nuolaista, mutta seuraavalle kierrokselle näyttäsi paikka olevan ihan omissa käsissä. Ei tätä matsia ole pakko voittaa, mutta hyväähän se tekisi. Mitä lukemia tulosvetoon?
Mestarien liigan karsinnat HB Torshavn - HJK
Heinäkuu 16,2019
21:30

Mestarien liigan karsinnat HB Torshavn – HJK, Klubilla jo toinen jalka jatkossa

Torshavn – HJK ti 16.7. KLO 21.30 UNIBET LIVE STREAM KANAVA – SUOMISELOSTUKSELLA!

HJK ja Torshavn ratkovat tässä ottelussa jatkopaikan kohtalon Mestarien liigan karsinnoissa. Ensimmäisen osaottelun 3-0 voitto HJK:lle ja vieraiden jääminen nollille oli todella positiivinen juttu, mutta eipä tähänkään otteluun Klubilla ole varaa lähteä leikkimään. Miten Klubi vastustajan kanssa leikkii, sen voit katsoa suorana lähetyksenä Unibet TV:n välityksellä – suomiselostuksella!

Kyllä vain, kaikkien futisfanien ja vedonlyöntiseppien asialla oleva Unibet tarjoilee kattavasti liveurheilua oman Unibet TV livestream-palvelunsa kautta. Ilmainen livestream löytyy lukuisiin eri otteluihin ja mahtavasti myös Klubin vieraspeli on nähtävissä suorana lähetyksenä ja peräti suomiselostuksella!

 

Erityisen makean Klubin voitosta tekee se, että HJK:n ollessa 1-0 johdossa Obilor otti pelin toisen keltaisen kortin ja joutui näin ollen aikaiseen suihkuun. HJK ei tästä hätkähtänyt ja teki vajaalla vielä kaksi maalia, näistä nimen tilastoihin saivat O’Shaughnessy ja Lappalainen, jälkimmäiselle merkittiin myös koko ottelun ensimmäinen maali. Jos kotona pelataan vajaalla noin hyvin, mitä mahtaa jälki olla vieraskentällä täydellä miehityksellä?

Vedonlyöjille on luvassa varsin harvinaista herkkua, sillä tämä ottelu nähdään suorana lähetyksenä ja suomiselostuksella Unibet TV:n kautta. Viritä Unibet TV tulille ja betsaa livenä tästä ottelusta livevetoja. Klikkaa kuvasta itsesi Unibet TV:n ohjeiden äärelle!

RoPSin, HJK:n ja KuPSin eurovierasottelut

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: HJK jatkoon tasaisen väännön jälkeen?

HJK:n kokoonpano tuossa ottelussa oli:

4-2-1-3

Rudakov – Rafinha, O’Shaughnessy, Obilor, Alho – Kairinen, Väänänen – Dahlström – Mensah, Riski, Lappalainen

HB Torshavnin kokoonpano oli luokkaa 4-4-2, tuleeko muutoksia kotiotteluun?

 Gestsson – Egilsson, Andersen, Wardum, Davidsen – Samuelsen, Jensen, Askham, Justinussen – Olsen, Soylu

HJK:n matkasta Färsaarille tulee varmasti melkoisen ikimuistoinen tapahtuma, mutta toivottavasti Klubi tuo tuliaisina jatkopaikan Mestarien liigan seuraavalle kierrokselle. 3-0 tuloksen pitäisi riittää ja yksikin vierasmaali tietäisi sitä, että HB Torshavnin pitäisi tehdä viisi maalia mennäkseen jatkoon. Vierasmaalisäännön poistamisesta on ollut puhetta, mutta ainakaan toistaiseksi ei tätä ole tälle kaudelle tehty.

Katso kuumimmat kertoimet peliin ja lyö vetoa livenä – ottelu tulee siis suorana suomiselostuksena Unibet TV:n kautta. Ota haltuun ilmainen livestream Mestarien liigasta!

Näin Klubi teki maalit ensimmäisessä pelissä, tsekkaa tämän maalit livenä Unibet TV:stä!

HJK melkein jo jatkossa - miten peli päättyy?

Jos 3-0 saatiin aikaiseksi osittain vajaalla, niin mitä tästä pelistä on odotettavissa. Toivotaan heti alkuun vierasmaalia, tuolloin kotijengin pitää tehdä ainakin viisi maalia jatkoon mennäkseen. Ei tule tapahtumaan, Klubi jatkaa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja