Torstai 15.2. Leijonat avaa pelin ja ampumahiihdossa superpäivä!

Leijonat aloittaa pelit Saksaa vastaan ja naisten ampumahiihdossa mitalimahdollisuus. Betsaa ja jännitä mukana!

Torstai 15.2. on Pyeongchangissa jääkiekkoilijoille tärkeä päivä. Miehet ottavat mittaa Saksasta ja naiset heti perään Venäjästä. Lätkän lisäksi olympialaisista riittää myös torstaina paljon jännitettävää ja vedonlyöntiä. Katso parhaat kertoimet ja betsaa, mitaliodotukset ovat naisten hiihdossa! Lisäksi keskiviikolta siirrettiin naisten ampumahiihdon 15 kilometrin kisa torstaille, jännitettävää piisaa!

Torstaihin mahtuu paljon eri lajeja ja virkeille yövalvojille on tarjolla curlingia heti kello 02:05 alkaen. Päivän aikana naiset ottelevat 2. ja 3. kierroksen, miehet puolestaan 3. kierroksen. Myös näistä matseista pääset lyömään vetoa kaikilla vedonlyöntisivuilla jotka kohteita talviolympialaisiin tarjoavat.

Päivään mahtuu taitoluistelua kun parikilpailun vapaa ohjelma aloitetaan kello 04:00. Ensimmäinen päivän suomalaisurheilija on puolestaan klo 04:00  alkavissa lumilautailun Croos -alkuerien Anton Lindfors ja todennäköisesti samaan aikaan laskettava Super-G ja Andreas Romar. Alppilajeja on kisoissa jouduttu siirtämään useaan kertaan, joko tuuli olisi nyt jo tyyntynyt?

Päivän aikana hypätään myös naisten freestylen hyppyjen karsinta, ohjaskelkkailussa on luvassa joukkuekilpailu ja pikaluistelussa 10 000m finaali. Skeletonissa kelkkaillaan lisäksi miesten alkuerät.

Jos et ehdi katselemaan lätkää, aina voi kuunnella:

Jääkiekossa on kuuden pelin päivä, kaksi naisten ottelua ja neljä miesten ottelua. Suomi kohtaa miehissä ensin Saksan kello 05:10, sen jälkeen 9:40 on naisten vuoro kohdata tärkeässä ottelussa Venäjä.

Kello 13:00 on vuorossa ampumahiihdon miesten normaalimatka, siinä mukana Tuomas Grönman, Olli Hiidensalo ja Tero Seppälä. Tuleeko normisuoritus vai samanlainen suonenveto kuin ensimmäisessä kisassa?

Isoimmat mitaliodotukset ovat 10km väliaikalähdön kisassa naisten osalta. Johanna Matintalo, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmakoski, Riitta-Liisa Roponen ja Aino-Kaisa Saarinen ovat ehdolla hiihtämään ja Krista Pärmäkosken mitalikerroin 3.25 on ihan potentiaalinen otettava lapulle. Voittokerroin Kristalla on 18.00, taitaa mennä muutama norjalainen ja yksi ruotsalainen ehkä kuitenkin edelle. Hyvää tulosta odotetaan myös Riitta-Liisa Roposelta ja Kerttu Niskaselta, jos hiihtävät.

Olympialaiset torstai 15.2 helmikuuta

Taitoluistelu:

Klo 03.30 Parikilpailu: Vapaa ohjelma

Alppihiihto:

Klo 04.00 Miehet: Super-G, FIN: Andreas Romar

Lumilautailu:

Klo 04.00 Miehet: Cross – alkuerät, FIN: Anton Lindfors

Klo 06.30 Miehet: Cross – finaali

Maastohiihto:

Klo 08.30 Naiset: 10km väliaikalähtö – V, FIN: Johanna Matintalo, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmakoski, Riitta-Liisa Roponen ja Aino-Kaisa Saarinen

Ampumahiihto:

Klo 13.00 Miehet: Normaalimatka 20km, FIN: Tuomas Grönman, Olli Hiidensalo ja Tero Seppälä

Pikaluistelu:

Klo 13.00 Miehet: 10 000m – finaali

Ohjaskelkkailu:

Klo 14.30 Joukkuekilpailu

Skeleton:

Klo 03.00 Miehet – alkuerät

Curling:

Klo 02.05 Naiset – 2.kierros

Klo 07:05 Miehet – 3. kierros

Klo 13.05 Naiset – 3. kierros

Jääkiekko:

Klo 05.10 Naiset: USA – Kanada

Klo 05.10 Miehet: Suomi – Saksa

Klo 09.40 Naiset: Venäjä – Suomi

Klo 09.40 Miehet: Norja – Ruotsi

Klo 14.10 Miehet: Tshekki – Etelä-Korea

Klo 14.10 Miehet: Sveitsi – Kanada

Freestyle:

Klo 13.00 Naiset: Hypyt – karsinta

Kuka mahtaa voittaa miesten normaalimatkan? Onko se Martin Fourcade taas?

Kuka mahtaa voittaa miesten normaalimatkan? Onko se Martin Fourcade taas?

Aseta vetosi