Valioliiga: Tottenham - Chelsea klo 19:30 la 24.11.2018

Kova on kamppailu tämäkin. Tottenham ei pääse vieläkään avaamaan omaa kauttaan upouudella stadionilla, joten vähänhän tämä on kuin vieraissa pelaisi. Lontoon paikallisessa Chelsea on suosikki, mutta Spurs voi yltää tässä urotekoihin?
Valioliiga: Tottenham - Chelsea
Marraskuu 24,2018
19:30

Valioliiga: Tottenham – Chelsea klo 19:30 la 24.11.2018

Lauantain Valioliigamatseista viimeisenä aloitetaan huippumatsi Tottenham – Chelsea. Lontoon paikallispeli houkuttelee isosti vedonlyöjiä ja monet vedonlyöntisivustot ovat tarjoamassa otteluun huimasti erilaisia kertoimia. Unibet antaa tähän kertoimet 2.75 – 3.45 – 2.55, joten aika tasaisista lähtökohdista lähdetään liikkeelle.

Kanen kuiva kausi päättyi maajoukkueessa – myös seurajoukkue tarvitsee Harry Potterin maaleja:

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Tottenhamin isännöimänä päättyi 1-2 Chelsean voittoon, sitä ennen voittovuorossa oli Tottenham lukemin 2-0. Sitä ennen pelattiin 0-0 ja tuota ennen puolestaan venytettiin verkkoa 5-3 lukemin. Eli tästä pelistä voi periaatteessa odottaa ihan mitä vaan.

Tottenhamilta maalintekijävetoon voi heittää neljä ylintä pelaajaa, jotka oletuksena ovat Kane, Lamela, Alli ja Moura, Chelsealta puolestaan kolmikko Hazard, Morata, Willian ovat sitä kuuminta kamaa maalintekijämarkkinoilla.

Chelsea ei ole Liverpoolin eikä Manchester Cityn tapaan vielä hävinnyt tällä kaudella peliäkään, vaikka on pelattu jo se ensimmäinen kolmannes koko Valioliigasta. Tässä olisi nyt Tottenhamilla mahdollisuus laittaa tuokin rekordi romukoppaan ja ottaa kolme pistettä tästä ”kuuden pisteen” pelistä.

Kokoonpanot otteluun Tottenham – Chelsea

Joukkueet aloittivat edellisen Valioliigapelin näillä kokoonpanoilla, minkälaisia muutoksia tulee?

Tottenham (4-2-3-1)

Lloris – Davies, Alderweireld, Foyth, Trippier – Wanyama, Sissoko – Moura, Alli, Lamela – Kane

Chelsean edellinen Valioliigapeli päättyi Evertonia vastaan 0-0 tasapeliin, tuossa pelissä kokoonpano oli:

Chelsea (4-3-3)

Arrizabalaga – Alonso, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Kovasevic, Jorginho, Kante – Hazard, Morata, Willian

Chelsea on päästänyt tällä kaudella 12 ottelussa ainoastaan kahdeksan maalia ja viidessä vieraspelissä se ei ole päästänyt kuin yhden maalin. Tähän nojaten Tottenham tuskin tulee kolmea maalia tekemään tälle puolustukselle, parikin maalia olisi melkoinen ohipeli Chelsea-pakeilta. No, vastustajalla on tietenkin Harry Kane, tämä jamppa tekee parhaana päivänä ihan mitä haluaa.

Lähdetään 1-1 tasapelistä liikkeelle tulosvedossa, siihen voi molemmille heittää toista maalia mukaan. 0-0 tasapeli voisi olla pettymys kannattajille, sen verran tähän peliin odotetaan maaleja tulevaksi.

Tuskin tästäkään matsista tunnetta puuttuu:

Kiivas kärkikamppailu Tottenham - Chelsea

Kuuden pinnan peli, pelataanko sopuisa tasuri vai kairaako jompi kumpi jengi tästä täydet pisteet? Chelsea on suosikki, mutta Spursilla on eväät sinisten lyömiseen.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt