Mestarien liiga: Tottenham - Dortmund keskiviikko 13.2.2019 klo 22:00

Tottenhamilla on loukkaantumishuolia, mutta kotijoukkueena se on ainakin kertoimissa Dortmundia edellä. Miten peli etenee, pelataanko tasan ja saako vieraat maaliakaan aikaiseksi? Huippujännittävä peli luvassa keskiviikolle - tästä matsista tuskin tapahtumia puuttuu!
Mestarien liiga: Tottenham - Dortmund
Helmikuu 13,2019
22:00

Mestarien liiga: Tottenham – Dortmund, kuka tekee kotijoukkueen maalit?

Mestarien liiga ja keskiviikko. Harry Kane ja Dele Alli kuuleman mukaan ovat edellä omaa aikataulua parantumisten suhteen, mutta tähän otteluun kaksikosta tuskin on vielä. Tottenham kohtasi vielä Leicesterin sunnuntaina, joten tämän jälkeen ollaan viisaampia tähän keskiviikon kokoonpanoon.

Lunasta Expektin 10€ ILMAISVETO Mestarien & Eurooppaliiga otteluissa > EXPEXT TARJOUS
Tsekkaa BETSAFEN ILMAISVETO Mestarien Liigaan >
  BETSAFE TARJOUS  

Tottenham tällä kaudella kompuroinut niin kentällä kuin myös kentän ulkopuolella, uusia hankintoja ei ole tehty vaikka niitä ollaan vaadittu jo loukkaantumisten myötä, samoin uusi stadion on pahasti myöhässä ja pelaamaan taidetaan päästä vasta ensi kaudella uusissa puitteissa. Kostautuuko kaikki nyt Dortmundia vastaan, Kane ja Alli ovat poissa Spursilta?

Mestarien liiga: Tottenham - Dortmund 13.2.2019 klo 22:00

10 viimeistä peliä ennen sunnuntain Leicester – peliä ovat joukkueelta menneet aikamoista vuoristorataa. 6-4 tilastot, matkalle mahtuu toki FA Cup, Liigacup ja Valioliiga -pelejä. On 7-0 voittoa ja siten puolestaan 1-3 tappioita kotona. Dortmund pelasi viimeksi 9.2. ja vastassa oli Hoffenheim, tuossa pelissä päädyttiin lopulta 3-3 tasapeliin. Joukkueiden maalierot 18-11 ja 21-14 povaavat tähän peliin ihan mukavaa määrää maaleja, yli 2.5 maalia voisi olla ihan hyvä laittaa kupongille ainakin kiinni. Unibet antaa yli 1.5 maalille kertoimen 1.22, yli 2.5 maalille 1.71 kertoimen ja yli 3.5 maalia saa sitten jo yli 2.85 kertoimen.

Millä kokoonpanoilla mennään?

Tottenham pelasi tammikuun lopussa Watfordia vastaan kokoonpanolla 3-5-2, olisiko Mauricio Pocchettinolla samat mielessä?

Lloris – Verthongen, Sanchez, Alderweireld – Rose, Eriksen, Winks, Sissoko, Aurier – Llorrente, Heung-Min.

Dortmundin ja Lucien Favren kokoonpano Hoffenheimia vastaan oli mallissa 4-2-3-1, millä lähdetään hakemaan sitä todella tärkeää vierasmaalia? Ensi kaudesta alkaen ilmeisesti vierasmaalisääntö jää jopa historiaan.

Bürki – Hakimi, Diallo, Weigl, Piszczek – Witsel, Dahoud – Guerreiro, Philipp, Sancho – Götze

Unibet antaa otteluun kertoimet 2.25 – 3.60 – 3.15, joten Tottenhamia pidetään ottelussa ennakkosuosikkina, huolimatta siitä että Harry Kane ja Dele Alli ovat saikkulistalla.

Näistä joukkueista ei näytä kumpikaan olevan suosikki voittamaan Mestarien liigaa tällä kaudella. Kaikki on kuitenkin mahdollista.

Tottenham on suosikki, mutta...

...Dortmund on ennenkin yllättänyt. Näissä peleissä tuppaa usein maaleja syntymään yksi jos toinenkin, vieraiden mottona tuntuu olevan se että kunhan tulee maaleja? Parikin vierasmaalia voisi olla todellista myrkkyä Spursille?

Aseta vetosi