Tottenham - Fulham 18.8.2018, joko Kane osuu elokuussa?

Spurs ei tuhlannut rahaa kesällä, Fulham taas käytti sata miljoonaa puntaa. Tarkoittaako se sitä, että nyt Harry Kane vihdoin tekee maalin elokuussa?
Tottenham - Fulham
Elokuu 18,2018
17:00

Valioliigassa pelataan lauantiaina kaksi Lontoon paikallisottelua. Aikaisemmassa sarjanousija Fulham pelaa Tottenhamia vastaan Wembleyllä. Spurs on vielä jonkin aikaa evakossa kansallisstadion Wembleyllä ennen kuin oman kentän White Hart Lanen remontti valmistuu.

Avauskierroksella Spurs voitti vieraissa Newcastlen 2-1. Kaikki ottelun maalit tehtiin ensimmäisen vajaan parinkymmenen minuutin aikana. Ensin Spursin Vertonghen teki osuman, pian perään Newcastlen Joselu tasoitti ja sitten Tottenhamin Dele Alli teki voittomaalin. Alli vielä tuuletti maaliaan sormitempulla, josta tuli sitten laajalle levinnyt nettimeemi, eli paljon ehti tapahtua jo ensimmäisessä ottelussa. Ja luonnollisesti Spursin maajoukkuekärki Harry Kane ei tehnyt ottelussa maalia vaikka pelasi koko pelin. Kane ei ole tehnyt koskaan Valioliiga-maalia elokuussa.

Kanen elokuut ovat olleet todellisia kummajaisia. Hän on pelannut elokuisia Valioliiga-otteluita jo 14, yhteensä 988 minuuttia ja laukonut 46 kertaa, mutta yksikään ei ole mennyt maaliin. Ja sitten syyskuussa hän on tehnyt yhdeksän liigamaalia 41 laukauksella 820 minuutissa. Paljon voi kuun vaihde vaikuttaa miehen pelaamiseen.

Fulhamin avauspeli oli kotikentällä Crystal Palacea vastaan, ja neniin tuli 0-2. Fulham kyllä hallitsi ottelua, mutta oli kovin tehoton. Se voitti pallonhallinnan 66-34, ja laukaukset 15-10.

Spursin ja Fulhamin kesät olivat kovin erilaisia. Valioliigan kärkikastiin viime kausina noussut Spurs ei käyttänyt kesäaikaan oikeastaan lantin lanttia siirtomarkkinolla. Sarjanousija Fulham taas sitten pölläytti menemään 100 miljoonaa puntaa. Selvästi Fulham haluaa pysyä Valioliigassa muutaman Championship -kauden jälkeen.

Fulhamin manageri Slavisa Jokanovic myönsi aikaisemmin tällä viikolla, että joukkueeseen on tullut niin paljon uusia pelaajia, että kestää aikansa ennen kuin joukkue on yhtenäinen. Valioliigan tahtiinkin sopeutuminen vie tovin. Fulham ei siis managerinsa mukaan ole vielä ollenkaan valmis kohtaamaan Tottenhamin tapaista kärkiryhmää.

Historian kirjoilla ei paljon ole merkitystä joukkueiden nykykunnon kannalta, mutta sen voi kuitenkin kuriositeettina mainita, että Spurs on voittanut kahdeksan viimeisestä yhdeksästä Fulhamia vastaan pelaamastaan ottelusta. Maaliskuussa 2013 Fulham oli White Hart Lanella parempi lukemin 1-0.

Spurs on ollut erinomainen kotijoukkue jo pitkään, vaikka se nyt pelaakin evakossa Wembeyllä. Joukkue on 38 viimeisestä kotiottelusta hävinnyt vain kaksi, ja ne olivat viime kaudella Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan.

Ottelu on Fulhamille jonkinlainen juhlapeli. Se pelaa nyt tuhannennen ottelun Englannin pääsarjassa. Fulham on 36. joukkue, joka pääsee tähän merkkipaaluun.

Tottenhamin mahdollinen avaus: Lloris, Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Sissoko, Dier, Lucas, Eriksen, Alli, Kane

 

Fulhamin mahdollinen avaus: Fabricio, Bryan, Le Marchand, Chambers, Christie, Seri, McDonald, Cairney, Sessegnon, Mitrovic,Schurrle

 

Kane ei ole koskaan tehnyt maalia Valioliigan elokuun otteluissa. Kyllähän sen täytyy olla tilastokummajainen, joka pian korjautuu. Kane on edelleen yksi Valioliigan parhaista, ellei sitten paras, maalintekijä. Fulham on juuri nyt haavoittuvainen, sen kertoo jo joukkueen managerikin. Laitetaan veto sille, että nyt Kane osuu elokuussa. Unibetin kerroin sille, että Kane tekee ottelun ensimmäisen osuman, on 3.10. Eihän se paljoa ole, mutta laitetaan siihen maanantain kahvirahat.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä