Valioliiga: Tottenham – Manchester City klo 22:00 ma 29.10.2018

Tottenham saa vastaansa Manchester Cityn. Ottelun vedonlyöntikertoimet lupailevat vierasvoittoa, mutta tämä ottelu voi päättyä ihan miten tahansa. Katso parhaat kertoimet ja lyö vetoa!
Valioliiga: Tottenham – Manchester City
Lokakuu 29,2018
22:00

Valioliiga: Tottenham – Manchester City klo 22:00 ma 29.10.2018

Maanantaina on melkoista Valioliigakarkkia tarjolla. Valioliigan viikonlopun päättää huima ottelu Tottenham – Manchester City. Spursilla ei ole toistaiseksi yhtään tasapeliä tilillään ja Manchester Cityllä ainoana rasitteena on pari tasuria vieraista, siinä on melkeinpä tasurisetti tuloillaan?

Kertoimet tähän otteluun lupailevat vierasjoukkueen voittoa, mutta Spurs on kärkipään joukkue. 0-0 tasapelikin voi olla ihan betsattavissa oleva, City kun ei ole vieraissa päästänyt tähän mennessä kuin yhden maalin ja Spursin alakerta voi parhaana päivänä pitää Cityn hyökkääjät kuten Sergio Agüeron nollilla. Harvinaistahan se olisi, mutta nyt jos koskaan sille olisi tilaisuus.

Saadaanko tähän klippiin lisää maaleja maanantaina?

Tottenhamin surkuhupaisa fiasko oman kentän kanssa jatkuu yhä. Joukkueen uusi upea stadion piti olla valmis jo syyskuun puolessa välissä, mutta näillä näkymin pelaamaan päästään vasta vuoden 2019 puolella. Olisihan se ollut komeaa pelata jo tämä ottelu uudella stadionilla, mutta aina ei mene niin kuin Strömsössä. Meneekö tämä ottelu Spursin suunnitelmien mukaan? Kotivoiton kerroin on kieltämättä melkoisen suuri… mutta ei sekään mikään mahdottomuus ole.

Tottenham – Manchester City otteluennakko

Joukkueilla on muutamia poissaoloja ja tässä on joukkueiden ennakoidut kokoonpanot. Dele Alli taitaa olla isoin poissaolija, mutta hänenkin pelaaminen tässä ottelussa on vielä pienoinen mysteeri.

Tottenham (4-2-3-1)

Lloris – Davies, Sanchez, Alderweireld, Aurier – Dembele, Dier – Moura, Eriksen, Lamela – Kane

Manchester City (4-3-3)

Ederson – Mendy, Laporte, Kompany, Walker – Silva, Fernandinho, Bryune – Sterling, Agüero, Silva

Maalintekijävetoon tästä nivaskasta löytyy paljon erilaisia mielenkiintoisia nimiä, jotka parhaana päivänä latovat pari kolme maalia per mies. Ainakin Spursin Kane ja Cityn Agüero sinne lapulle, muutaman sivukickin kera. Lucas Moura, Dembele, Sterling ja Cityn molemmat Silvat hyviä vaihtoehtoja.

Tähän matsiin riittää useita erilaisia vedonlyöntikohteita tulosvedosta maalintekijävetoon. Katso parhaat kohteet omalta vedonlyöntisivustolta ja hyödynnä parhaat kertoimet Valioliigan huippupeliin!

Spurs – City -pelin ennakointia:

Ensimmäinen tappio Manchester Citylle?

Manchester Cityllä ei ole vielä yhtään tappiota, eikä välttämättä ole tämänkään pelin jälkeen. City ei pahemmin vieraissa ole maaleja päästänyt, mutta rasitteena on jo kaksi tasuria. Tuoko Spurs matsi kolmannen? Betsaa parhailla kertoimilla!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt