Valioliiga: Tottenham – Manchester United sunnuntaina 13.1.2019 klo 17:00

Huikea Valioliiga -kamppalu edessä sunnuntain kruunuksi. Veikkaus miten tässä ottelussa käy? Kotijoukkue on enemmän kuin vahvoilla - Unitedilla on nyt se näytön paikka uuden valmentajan alaisuudessa. Miten käy?
Valioliiga: Tottenham – Manchester United
tammikuu 13,2019
18:30

Valioliiga: Tottenham – Manchester United, jatkuuko vieraiden lento?

Valioliigan sunnuntain toisena pelinä on Tottenham – Manchester United. Vaikka United on selkeästi piristynyt Jose Mourinhon kenkimisen jälkeen, tässä on vasta se mittari, jonka mukaan voidaan arvostella tuota valmentajanvaihtoa. Heppoisat vastustajat tähän saakka ovat toki ruokkineet pelaajien itsetuntoa ja Paul Pogba on muiden muassa kuin uudestisyntynyt. Mutta miten peli menee Tottenhamia vastaan, vastustajaa jota United ei ole vieraissa voittanut useampaan vuoteen?

Joukkueet pelasivat viime viikonloppua FA Cupia näillä kokoonpanoilla, lisäksi Spursilla oli tiistaina vielä peli Liigacupin puitteissa. Hyvin todennäköisesti näistä kokoonpanoista suurin osa ei taida olla edes aloituksessa tässä pelissä, sen verran varamiehistöltä näyttää – mutta niin periaatteessa pitääkin, sarjapisteet ovat tässä vaiheessa kautta ne tärkeimmät.

Tottenham (3-4-3)

Gazzaniga – Davies, Sanchez, Foyth – Walker-Peters, Skipp, Alli, Aurier – Heung-Min, Llorente, Moura

Manchester United (4-3-3)

Romero – Young, Jones, Darmian, Dalot – Fred, Pereira, McTominay – Sanchez, Lukaku, Mata

 

ManU 2.75 | X 3.25 | Tottenham 5.23
Ottelun kertoimet Unibetillä
Pelaa nyt

Tottenham – Manchester United 2-1, vai jotain muuta?

Tottenham on pelannut vähiten kotiotteluita tällä kaudella, yhteensä 9 kappaletta. Näissä se on ottanut kuusi voittoa ja kolme tappiota, maaliero on 18-9. Tästä nyt tietenkin voidaan vetää se johtopäätös, että tulosvetoa lähdetään harrastamaan lukemista 2-1 ja muuta ei välttämättä edes tarvitse laittaa lapulle – vai tarviiko?

Nordicbetillä on paljon aikavetoja, eli missä ajassa tehdään maali tai oikeastaan että onko maalimäärä yli vai alle tietyn määrän tietyssä ajassa. Jos uskot nopeaan maaliin ennen kuin kellossa on 05:00, sille saa tähän otteluun peräti 8.55 kertoimen. Alle 10 minuutissa tehty maali tuo rahat takaisin kertoimella 4.65 ja alle vartissa tehty maali tuo kertoimella 3.20 rahat takaisin.

Puoleen tuntiin yli 1.5 maalia 4.80 kertoimella voisi olla myös mainio betsikohde. Siinä ajassa Spurs ehtii menemään 2-0 johtoon tai sitten peli on 1-1. Toki peli voi olla enemmänkin, mutta lähinnä kotijoukkueelle. Vai yllättääkö United tässä kaikki? Katsojat ja vedonlyöjät?

Tämäkö kolmikko juhlii myös sunnuntaina?

Tottenham on suosikki - miten pahasti United jää jyrän alle?

Vaikka Tottenham ei omalla kotikentällään ja uudella stadionilla vielä pelaakaan, on Wembelystä muodostunut sille todellinen kotikenttä. Miten tässä ottelussa käy? OGS:n johdolla United on huomattavasti parempi joukkue nimenomaan joukkueena kuin kuukausi sitten, mutta onko sillä Spursia vastaan mahdollisuuksia?

Aseta vetosi