Valioliiga: Tottenham - Norwich, jatkuuko Pukkiparty?

Teemu Pukki painoi hienon rankkarimaalin edellisessä matsissa, mutta miten käy Spursin uudella hienolla stadionilla? Olisihan se sielläkin hieno tehdä maali?
Valioliiga: Tottenham - Norwich
tammikuu 22,2019
21:30

Valioliiga: Tottenham – Norwich ke 22.1.2020 kello 21:30

Pukkipartyä toivoimme ja pukkipartyn saimme edelliseen otteluun. Bileet jäivät kuitenkin hieman piippuun, sillä paikkoja useampaankin maaliin oli olemassa ja sitä myöden betsilappu kuihtui ”vain” sen yhden maalin voittoihin. No, uutta matoa koukkuun ja jäälle pilkkimään, missä sitä jäätä nyt täällä Suomessa onkaan.

Tässä ottelussa Tottenham on iso suosikki, vaikka se nuhjasi 0-0 tasurin Watfordia vastaan ja vaikka Harry Kane lepuuttelee vielä useamman kuukauden jalkaansa. Norwich on umpisurkea vierailijajoukkue, 11 pelissä se on saanut aikaiseksi kokonaista 5 maalia kun omiin on mennyt se 20. Olisiko tästä suora vinkki tulosvetoon? 1,2,3 – 0,1? Paljon mahdollista. Toki on myös mahdollista että Spurs on nyt sellaisessa kipsissä että Pukki tulee ja tekee hattutempun… ja sitten me heräsimme todellisuuteen. No, paikkoja oli edellisessä matsissa vaikka kolmeen maaliin, tässä ei taida niin isosti paikkoja tulla?

Pukki on iso sankari Norwichissa, nyt Norwich on julkaissut hienon dokumentin Pukista ja Huuhkajista. Kannattaa katsoa!

Ottaako Son taas ”vahinkopunaisen”? Korttitilastot löydät ”Cards” välilehdeltä…

Veikkaus: Norwichin voitto olisi pieni ihme…

Spurs oli lähellä voittaa matsin Watfordia vastaan, pallo taisi olla sentin verran maaliviivan päällä ja maalia ei syntynyt. Pienestä on kaikki kiinni myös Valioliigassa. Mihin kokoonpanoon mahtaa Jose Mourniho luottaa tässä pelissä? Edellisessä mentiin tällä.

Gazzaniga – Tanganga, Verthongen, Alderweireld, Aurier – Alli, Winks, Lo Celso – Son, Luvas, Lamela

Norwichin kokoonpano oli tätä luokkaa, tästä nyt ainakin Godfrey on sivussa joulukortin takia.

Krul – Byram, Godfrey, Zimmermann, Aarons – McLean, Tettey – Cantwell, Duda, Buendia – Pukki

Ottelun peruskertoimet ovat 1.43 – 5.00 – 8.00, joten Spurs on vedonlyöntitoimistojen selkeä suosikki. Spursin voitto maalilla toisi kertoimet 3.80, kahdella maalilla 4.30 ja kolmella maalilla 6.40. 0-0 tasuri puolestaan toisi 17.00 kertoimet, maalillinen tasuri 5.75. Vaikka matsi on etukäteen selvän oloinen paketti, betsattavaa riittää! Käy katsomassa oman suosikkivedonlyöntifirman kertoimet ja lyö vetoa keskiviikkoillan jännitysnäytelmästä!

Edellisessä ottelussa Spurs oli kieltämättä lähellä voittoa, mutta vain maalit lasketaan. Olihan se lähellä.

Antaako Norwich vauhtia Spursin alamäkeen?

No tämähän se olisi monen unelma, mutta todennäköisesti ei sitten kuitenkaan. Norwichin pelaaminen vieraissa on ollut todella takkuista, vain viisi tehtyä maalia 11 pelissä. No tässähän voisi sitten sattua suonenveto?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja