Mestarien liiga: Tottenham - PSV klo 22:00 ti 6.11.2018

Tottenhamilla on totinen paikka tiistaina. PSV pitää kaatua jos joukkue haluaa vielä haaveilla Mestarien liigan jatkopaikasta. Miten peli päättyy, mitä lukuja laitetaan tulosvetoon?
Mestarien liiga: Tottenham - PSV
Marraskuu 06,2018
22:00

Mestarien liiga: Tottenham – PSV klo 22:00 ti 6.11.2018

Tottenhamin taivas synkkeni edellisessä Mestarien liigan pelissä PSV:n kentällä. Viime hetken tötöilyt, maalivahdin punainen kortti ja pelikielto, tasoitus ja edelleen ilman voittoja omassa Mestarien liigan lohkossa. Oma kenttä ei tunnu valmistuman ei sitten millään ja seuraava deadline on jossain vuoden 2019 puolella. Spursilla ei ole mennyt niin sanotusti putkeen tällä kaudella, mutta vielä ei ole liian myöhäistä.

Tarjoileeko Kane lisää herkkua Spurs-kotikatsomolle?

Tottenhamin olisi pakko kairata tästä pelistä voitto ja mielellään runsasmaalinen sellainen. Barcelona ja Inter ovat pahasti karussa ja jos tästä pelistä tasapeli tulee, se tietää jo melkein sitä että PSV ja Tottenham jäävät laulukuoroon jo lohkovaiheessa. Olihan tämä jo etukäteen tiedossa että kuolemanlohkohan tästä tulee, mutta Tottenhamin odotettiin olevan se toinen jatkaja Barcelonan lisäksi. Nyt Spurs tarvitsee apuja jopa hieman muilta, mutta ihan ensiksi sen pitää hoitaa oma leiviskänsä kunnolla.

Ottelun pitkävetokertoimet Unibetillä povaavat jälleen voittoa Tottenhamille, mutta niin ne povasivat edellisessä, 2-2 lukemiin päättyneessä pelissäkin. Nyt kertoimet ovat kuitenkin 1.38 – 5.35 – 8.80.

Nämä olivat edellisen kohtaamisen kokoonpanot, Spursilta ainakin maalivahti vaihtuu Michel Vormiin. Tuleeko muita muutoksia?

Tottenham (4-2-3-1)

Lloris – Davies, Alderveireld, Sanchez, Trippier – Dembele, Dier – Heung-Min, Eriksen, Moura – Kane

Mark van Bommelin luotsaama PSV lähti pelaamaan edellisessä kohtaamisessa tällä kokoonpanolla:

PSV (4-2-3-1)

Zoet – Angelino, Viergever, Schwaab, Dumfries – Hendrix, Rosario – Malen, Pereiro, Lozano – Jong

Tottenham – PSV vedonlyöntikohteet ja kertoimet

Tottenham on kymmenessä viimeisessä pelissä tehnyt varsinaisella peliajalla korkeintaan kaksi maalia kahdeksassa pelissä. Poikkeusta tähän tilastoon tuovat kaksi viimeistä peliä, joissa Spurs on löytänyt maalijyvää tehden molemmissa kolme maalia. West Ham ja Wolverhampton eivät tietenkään mitään maailman parhaita puolustajia tällä hetkellä ole, mutta olisiko sieltä tullut lisäbuustia tähän matsiin?

Yhteensä yli 3.5 maalia on saanut Unibetiltä kertoimet 2.25, alle 3.5 maalia puolestaan 1.67. Onko Harry Kanen ja kumppaneiden ketsuppipurkit auki-asennossa tähän peliin? Harry Kanen ensimmäinen tai viimeinen maali antaa kertoimeksi 3.25, siinäpä pari hyvää vetoa tähän peliin? 1-0 Kanen maalilla toisi molemmat vedot kotiin, oletuksena on kuitenkin että pelissä enemmän kuin yksi maali nähdään, vai mitä?

Millaista maalijuhlaa on odotettavissa tästä pelistä? Spursin pelissä tehtiin viikonlopulla viisi maalia:

Tottenham voittaa, mutta montako maalia Harry Kane tekee?

Tottenhamin on pakko ottaa voitto ja Harry Kane voi hyvinkin ratkaista koko pelin. Tekeekö Kane yhden, kaksi vai kolme maalia? Lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt