Tottenham - Rochdale 28.2.2018, Rochdale pääsi Wembleylle

Rochdalen Davies tasoitti FA Cupissa viime minuuteilla Spursia vastaan reilu viikko sitten, ja niin Rochdalekn pääsi pelaamaan Wembleyllä.

Valioliigan mahtiseura Tottenham ajautui FA Cupin uusintaotteluun League Onessa heikosti pelaavaa Rochdalea vastaan. Viidennen kierroksen ottelu Rochdalen kentällä päättyi 2-2. Kotijoukkue-Rochdale teki ottelun tasoituksen yliajan kolmannella minuutilla. Spurs toki hallitsi ensimmäistä peliä, mutta ei se aivan ylivoimainen ollut. Pallonhallinta oli Tottenhamille 65-35 ja laukaukset maalia kohti 6-3. Harry Kane teki ottelussa Tottenhamin 2-1 -johtomaalin rankkarista 88.minuutilla, kunnes Rochdalen Stephen Davies tasoitti lopulta.

Vaikka Tottenham ei onnistunut voittamaan Rochdalea, niin ei se juurikaan myöskään häviä otteluita. Spursilla on nyt kaikki turnaukset mukaan lukien 15 tappiottoman ottelun putki menossa. Ei tämän illan ottelusta Wembleyllä oikein muuta voi odottaa kuin kotijoukkueen selvää voittoa. Vetomarkkina on tietenkin samaa mieltä, Spursin voitosta saa alle 1.10 -kertoimia.

Newportkin piti kovilla

Ennen Rochdalen kohtaamista Spurs pelasi FA Cupissa myös alasarjojen joukkuetta vastaan. League Twon Newportkin pakotti Spursin uusintaan. Newportin kotikentällä peli päättyi 1-1, ja sitten Wembleyllä Spurs hoiti homman rutiinimaisesti 2-0. Kotonaan Newportia vastaan Tottenham ei ollut aivan parhaalla kokoonpanolla mukana, esimerkiksi kolmikko Kane-Alli-Dier oli sivussa ottelusta. Erik Lamela teki yhden maalin ja Newportin Butler toisen omiin.

Rochdalessa Spurs myös aloitti ottelun kakkosketjulla, Kane ja Alli tulivat kentälle toisen jakson puolenvälin paikkeilla.

Rochdalen manageri Keith Hill lähtee otteluun tietenkin voittamaan peliä, joukkueella ei ole mitään hävittävää. Hän totesi lehdille, että joukkueen pitää vain pelata paremmin kuin ensimmäisessä ottelussa. Tällä kaudella FA Cupissa on jo muutama kova yllätys nähty, kun Wigan pudotti Manchester Cityn ja Nottingham Arsenalin, mutta jos Rochdale pudottaa Spursin Lontoossa, niin se taitaisi olla kaikista kovin paukku.

Henderson vaarallisin mies

Rochdalella ei aivan hirveästi ole aseita Wembleyllä, mutta yksi jonka voisi nostaa esille, on Ian Henderson. Hän teki toisen Rochdalen maaleista ensimmäisessä ottelussa, ja kaiken kaikkiaan hän sai kolme kutia kohti Spurs -maalia. Kaiken kaikkiaan Henderson on tehnyt jo kuusi maalia tämän kauden FA Cupissa, ja se on enemmän kuin vaikka ManU:n miljoonamies Lukaku tai Spursin kultapoika Kane.

Spurs on ottelussa ilman topparikaksikkoa Vertonghen ja Alderweireld, ja se saattaa jonkinlaista hämmennystä kotijoukkueen peräpäässä aiheuttaa.

Unibetilla Rochdale +2.5 saa kertoimeksi 1.97, ja sen voi pelata. Jos Spurs on kakkosketjulla kentällä, niin tuskin se maalijuhlaa pystyy.

Tottenhamin mahdollinen avaus: Vorm, Trippier, Sanchez, Foyth, Rose, Wanyama, Winks, Sissoko, Lucas, Son, Llorente

Rochdalen mahdollinen avaus: Lillis, McGahey, McNulty, Delaney, Rafferty, Cannon, Camps, Kitching, Done, Humphrys, Henderson

Tottenhamin mahdollinen avaus: Vorm, Trippier, Sanchez, Foyth, Rose, Wanyama, Winks, Sissoko, Lucas, Son, Llorente Rochdalen mahdollinen avaus: Lillis, McGahey, McNulty, Delaney, Rafferty, Cannon, Camps, Kitching, Done, Humphrys, Henderson

Aseta vetosi