Tottenham - Watford 30.4.2018, huima vieraskerroin

Watfordin voittokerroin on parhaimmillaan yli 20. Spurs ei ole aivan vakuuttanut viime kierroksilla, joten vierailija kunnon tasoituksella on hyvä veto.

Watford on jo käytännössä varmistanut paikkansa ensi kauden Valioliigaan. Teoreettisesti se voisi vielä pudota, mutta se vaatisi niin monta yllätystä pelikentällä, että Eurojackpotin voittokin taitaisi olla todennäköisempi. Joka tapauksessa Watford kuitenkin pelaa vielä tosissaan kunnes homma on täysin varma. Se tarvitsisi neljä pistettä sarjapaikan varmistamiseen.

Tottenham taas varmistelee itselleen top neljä -sijoitusta ja paikkaa ensi kauden Mestareiden liigaan. Se on nyt sarjanelonen. Spursilla on kaksi peliä vähemmän pelatuna kuin Liverpoolilla joka on edellä neljän pisteen päässä. Viitosena on Chelsea kahden pisteen päässä ja yhden ottelun enemmän pelanneena. Voitto Watfordista jo aikalailla laittaisi Tottenhamin vankasti ensi kauden UCL -turneeseen.

Kolme tappiota vuonna 2018

Vetomarkkina on tehnyt ottelusta harvinaisen. Hyvin harvoin Valioliigassa pelataan ottelu, jossa toisen joukkueen voittokerroin on yli 20.00. Nyt Watfordista saa parhaimmillaan jopa 21.00 -suuruisia kertoimia.

Totteham on ollut mainio tämän vuoden puolella, joskin aivan viime viikkoina sen ote on lipsahtanut. Se on pelannut kolme viimeistä ilman voittoa.

Valioliigassa Spurs on tämän vuoden puolella hävinnyt vain Manchester Citylle. Ottelu pelattiin pari viikkoa sitten ja City voitti Wembleyllä 3-1. Muut vuoden 2018 tappiot Spursilla ovat Mestareiden liigassa Juventukselle sekä FA Cupissa Manchester Unitedille. Kaksi viimeksi mainittua tappiota pilasivat Tottenhamin mahdollisuudet voittaa mestaruuksia tällä kaudella.

Tottenhamin suurin ongelma tällä hetkellä taitaa olla se, että kärkimies Harry Kane ilmeisesti pelaa nilkkavaivaisena. Hänen pelaamisensa järkevyys on kyllä hieman kyseenalaista, kyllähän Kanen pitäisi tervehtyä kunnolla MM-kisoihin. Kane jahtaa Liverpoolin Mo Salahia maalipörssin kärjessä. Mutta ei kai se kunnia ole tärkeämpi kuin mahdollinen menestys Venäjän MM-kisoissa?

Watford ei ole saanut tulosta

Spursin joukkueessa oli aiemmin viikolla hieman epävarmuutta, kun manageri Mauricio Pochettino sanat tulkittiin väärin. Sittemmin Pochettino tarkensi, ja vakuutti olevansa sitoutunut Spursin projektiin.

Watford on voittanut tänä vuonna vain kolme liigaottelua. Nyt sillä on alla kuuden voitottoman ottelun putki. Sillä on todella kova ohjelma loppukaudeksi. Spurs -ottelun jälkeen se kohtaa kotonaan Newcastlen ja vieraissa Manchester Unitedin. Watfordin leirissä toivotaan kovasti, että 38 pistettä riittää liigapaikan uusimiseen.

Watford ei ole ollut tammikuun jälkeen aivan kehno, vaikka tulosta ei olekaan tullut. Joukkuetta seuranneet ovat todenneet, että pallo ei ole Watfordille pomppinut.

Ajatellaan niin, että Watford hakee pistettä ja puolustaa koko ryhmällä. Spurs taas on hieman vajaakuntoinen Kanen nilkkavaivan vuoksi. Unibetin kerroin 1.71 vedolle Watford +2.5 on varmasti hyvä veto.

Tottenhamin mahdollinen avaus: Lloris – Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies – Dier, Dembele – Eriksen, Alli, Son – Kane

Watfordin mahdollinen avaus: Karnezis – Mariappa, Kabasele, Cathcart, Holebas – Capoue, Doucoure – Femenia, Hughes, Richarlison – Gray

 

Unibetin kerroin 1.71 vedolle Watford +2.5 on varmasti hyvä veto.

Aseta vetosi